Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرت‌اله علیرضایی، فرماندار شهرستان آوج گفت: پیش ‌از این هفت کارگاه تولیدی ماسک در شهرستان آوج فعال بود؛ اما هم‌اکنون کارگاه تولید ماسک نداریم درحالی‌که نیاز است ماسک با قیمت پایین در اختیار مردم قرار بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نصرت‌اله علیرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به وضعیت شهرستان آوج از نظر شیوع کرونا اظهار کرد: آمارهای مربوط به شهرستان آوج پیش‌ از این ارائه ‌شده است و هم‌اکنون سه نفر به علت کرونا در بیمارستان و شش نفر در منزل بستری هستند؛ همچنین تعداد فوتی‌های شهرستان بر اثر ابتلا به کرونا تاکنون ۱۲ نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هماهنگی بین ستاد استانی و ملی باید بیشتر شود؛ چراکه شهرستان آوج در آمارهای کشوری سفید و در آمارهای استانی زرد یا نارنجی گزارش می‌شود که این به‌نوعی ناهماهنگی است و نمی‌دانیم وضعیت اصلی و فعلی شهرستان کدام است.

فرماندار شهرستان آوج بیان کرد: رعایت فاصله‌های اجتماعی و ماسک زدن مواردی است که همواره به مردم توصیه می‌کنیم، پیش ‌از این هفت کارگاه تولیدی ماسک در شهرستان آوج فعال بود؛ اما هم‌اکنون کارگاه تولید ماسک نداریم درحالی‌که نیاز است ماسک با قیمت پایین در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی تأکید کرد: وضعیت اقتصادی مشخص است و هشت ماه می‌شود که مردم بر اثر شیوع ویروس کرونا با مشکلات معیشتی زیادی روبه‌رو هستند و توصیه و موعظه هم در این شرایط تأثیرگذار نیست.

این مقام مسئول عنوان کرد: باید ماسک به میزان لازم و با قیمت بسیار پایین و در صورت امکان رایگان در اختیار مردم قرار دهیم، از طرفی تیم‌های بازرسی سرزده به همراه خبرنگاران باید تشکیل و به مراکز پرتجمع مراجعه و با آن‌ها برخورد کنند؛ چراکه تا جو و فضایی مبتنی بر تنبیه و جریمه ایجاد نشود نمی‌توانیم نتیجه مطلوبی در این حوزه بگیریم.

علیرضایی یادآور شد: تبلیغات رسانه‌های مجازی خوب اما تبلیغات محیطی بسیار ضعیف است پیشنهاد می‌شود طرح‌های اثرگذار طراحی شود و بنرهای اطلاع‌رسانی در سطح شهرهای استان نصب شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان آوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۵۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ خانم سمیعی در زمره بانوان برتر کارآفرین استان مرکزی است که ۱۲ سال قبل با دریافت تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی کمیته امداد، کارگاه کوچک خیاطی خود را راه اندازی کرد.
این بانوی کارآفرین که دانش آموخته رشته طراحی دوخت است توانست با چرخ خیاطی که پدرش به او هدیه داد سرویس آشپزخانه تولید و با سرمایه حاصل از فروش هنر خود و تسهیلات کمیته امداد چرخ خیاطی خریداری و کارگاه کوچک راه اندازی کند.
سمیعی می‌گوید: با سود حاصل از فروش لباس‌های تولید شده در کارگاه و دریافت تسهیلات بیشتر از کمیته امداد، از کارگاه ۱۲ متری به کارگاه ۲۰۰ متری و از یک چرخ خیاطی به ۲۲ چرخ خیاطی رسیده است.
او تاکنون توانسته برای ۵۰ سرپرست خانوار شغل ایجاد کند و هر هفته تا ۱۲ هزار دست انواع تن پوش زنانه، مردانه و لباس مخصوص کودکان تولید و در بازار به فروش می‌رساند.
در چهار سال گذشته ۱۹ هزار مددجوی کمیته امداد با اعطای هزار میلیارد تومان تسهیلات توانمند شده‌اند.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • پارلمان استرالیا ایلان ماسک را یک گاوچران خودشیفته توصیف کرد!
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • تصاویری تماشایی از کارگاه ساخت سیم شارژ!