Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود، برگزاری انتخابات مردمی و تشکیل نظام سیاسی منتخب نقشه‌‌ راه آزادی فلسطین است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی خود در اجلاس مشورتی کشورهای عضو کنفرانس‌های اسلامی که بعد از ظهر امروز (29 مهرماه) به میزبانی سازمان دیانت ترکیه برگزار شد، با تأکید بر اینکه جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به اتحاد و همبستگی نیاز دارد، گفت: جهان اسلام امروزه در برابر چالش‌هایی چون جهل، تفرقه، خشونت، افراط‌‌گرایی، اشغالگری، قتل و غارت و آزار بی‌گناهان و مظلومان به نام دین و مذاهب قرار گرفته است در حالی که ادیان از این حرکت‌ها بری‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این حرکت‌ها توسط گروه‌های تروریستی که از سوی استکبار جهانی آمریکا و صهیونیسم پشتیبانی می‌شوند، صورت می‌گیرد تا چهره اسلام را در دنیا تخریب کنند و مبانی اسلامی را به تحریف بکشانند. استکبار به ‌دنبال ترویج موج اسلام هراسی، مسلمان هراسی و ایران هراسی است و سکوت مجامع بین‌المللی عامل ادامه ظلم دولت‌های استکبار خواهد بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: ما باید بتوانیم در برابر این چالش‌ها در سایه انتشار ویروس کرونا با اراده‌ای جدی مقاومت کنیم که این مهم مستلزم همکاری همه کشورهای عضو کنفرانس‌های اسلامی است. باید رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری همراه با مراکز و نهادهای فرهنگی و مؤسسات دینی و دانشگاهی در کشورهای اسلامی، این مسئولیت را به عهده گیرند و در این میان، نقش علماء بیشتر از همه مؤثر خواهد بود.

ابراهیمی‌ترکمان از فلسطین به عنوان مسئله مشترک جهان اسلام یاد کرد و سکوت جوامع بین‌المللی در برابر ظلم اسکتبار را خیانت به امت اسلامی و آرمان فلسطین دانست.

آزادسازی فلسطین با نقشه راه مقام معظم رهبری

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نقشه راه مسأله فلسطین از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما باید برای آزادسازی فلسطین از نقشه راه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) استفاده کنیم. اول، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین آباء و اجدادی خود است. دوم، برگزاری انتخابات با مشارکت مردم اصلی فلسطین، اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی است؛ سوم، تشکیل نظام سیاسی منتخب اکثریت براساس رفراندوم است و چهارم، تصمیم‌گیری از سوی نظام سیاسی منتخب اکثریت برای سایر ساکنین در فلسطین اشغالی که مردم اصلی آن محسوب نمی‌شوند.

ابراهیمی‌ترکمان در ادامه سخنانش تأکید کرد: لازم است در برابر هرگونه خشونت و جریانات افراطی و تکفیری به خصوص در جهان اسلام مقاومت کنیم تا جهانی مملو از امنیت و صلح به وجود آوریم.

او با اشاره به طرح پیشنهادی رئیس‌جمهوری کشورمان با موضوع «جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطی‌گری» گفت: امیدواریم این ایده با همت و اراده همه کشورهای جهان محقق شود و شاهد جهانی عاری از خشونت و افراط‌‌گرایی باشیم.

وی یادآور شد: بی‌شک اقتصاد عامل مهمی است و مقام معظم رهبری در اجلاس بانک توسعه اسلامی اشاره کردند که توسعه اقتصادی جزء مهمی از طرح احیای اسلامی و محوری از محورهای خیزش اسلامی است تا بتوانیم جهان اسلامی با عزت و استقلال که حقوق امت اسلامی را رعایت کند بسازیم.

مستند پرتره‌ چهره‌های برجسته هنری کشور روی آنتن می‌رودنخست‌وزیر کویت: فلسطین مسئله اصلی ماست/ کنار ملت فلسطین هستیمتاکید هنیه بر راهبردی بودن گزینه آشتی ملی/ موافقت قاهره با میزبانی نشست گروه‌های فلسطینی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اخبار فلسطین سازمان فرهنگ و ارتباطات اخبار فلسطین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابراهیمی ترکمان مقام معظم رهبری جهان اسلام نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وتو امریکا در برابر 12 رای مثبت به عضویت فلسطین در سازمان ملل

امریکا با رای وتو مانع از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد شد. 12 عضو شورای امنیت رای مثبت و سوئیس و بریتانیا رای ممتنع دادند.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، امریکا روز پنجشنبه با وتوی قطعنامه‌ای در شورای امنیت، عملا سازمان ملل را از به رسمیت شناختن کشور فلسطین بازداشت. این قطعنامه عضویت کامل فلسطینیان در این نهاد جهانی را تأیید می‌کرد.

 آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را وتو کرد که راه رای برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد باز می کرد.

این پیش نویس، به مجمع عمومی سازمان ملل متحد با ۱۹۳ عضو توصیه می‌کرد «دولت فلسطین به عضویت سازمان ملل متحد پذیرفته شود».

رابرت وود، معاون نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل، به شورا گفت: «ایالات متحده همچنان از راه‌حل دو دولتی به شدت حمایت می‌کند. این رأی مخالفت با حق تشکیل کشور فلسطین را نشان نمی‌دهد، بلکه اذعانی است به این که این امر تنها از طریق مذاکرات مستقیم بین طرفین حاصل خواهد شد.»

محمود عباس، رئیس دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان)، در بیانیه‌ای وتوی آمریکا را «ناعادلانه، غیر اخلاقی و غیرقابل توجیه» خواند.

رياض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل، پس از رأی‌گیری به شورا گفت: «این واقعیت که این قطعنامه تصویب نشد، اراده ما را نمی‌شکند و عزم ما را سست نمی‌کند. ما در تلاش خود متوقف نخواهیم شد.»

تلاش فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل، شش ماه پس از حمله حماس به اسرائيل و متعاقب آن حملات گسترده ارتش اسرائيل به نوار غزه که به کشته شدن بیش از ۳۳ هزار فلسطینی انجامیده صورت می‌گیرد. در عین حال اسرائیل در حال گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری اشغالی است که سازمان ملل آن را غیرقانونی می‌داند.

پس از تصمیم شورای امنیت، اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل، از ایالات متحده  امریکا برای وتوی این قطعنامه قدردانی کرد.

گیلعاد اردان، نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز خطاب به ۱۲ عضو شورای امنیت که به پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت داده بودند، گفت: «این بسیار غم‌انگیز است زیرا رأی شما فقط فلسطینیان را جسورتر می‌کند و صلح را تقریبا غیرممکن می‌سازد.»

فلسطین در حال حاضر یک کشور ناظر غیرعضو در سازمان ملل است. 
با این حال پذیرش این کشور برای عضویت کامل در سازمان ملل باید توسط شورای امنیت و سپس دست‌کم دو سوم مجمع عمومی تایید و نهایی شود. 

یورونیوز نوشت: شورای امنیت سازمان ملل متحد مدت‌هاست که در زبان و بیان از چشم‌انداز دو کشور مسلمان و یهودی حمایت می‌کند اما در عین حال اقدام عملی در این چارچوب صورت نمی‌دهد و عملا این اسرائيل است که هر روز بر اشغال خود می‌افزاید و سرزمین‌های فلسطینی بیشتری را تحت تسلط خود در می آورد و با شهرک‌سازی‌های غیرقانونی عرصه را بر فلسطینی‌ها تنگ‌تر می‌کند. 

عمار بن‌جمعه، نماینده الجزایر در سازمان ملل، پیش از رأی‌گیری استدلال کرد که پذیرش فلسطینیان در سازمان ملل به جای تضعیف راه‌حل دو دولتی، آن را تقویت می‌کند و افزود: «صلح از شمولیت فلسطین حاصل می‌شود، نه از انزوایش.»

حماس در بیانیه‌ای اقدام آمریکا را محکوم کرد و از جامعه بین‌المللی خواست تا «از مبارزه مردم فلسطین و حق مشروع آن‌ها برای تعیین سرنوشت خود حمایت کنند.»

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، پیشتر به شورا گفته بود: «شکست در دستیابی به راه‌حل دو کشوری تنها باعث افزایش تنش‌ها می‌شود و خطر و تهدید را برای افرادی که مدت‌هاست تحت خشونت و تهدید دائمی زندگی می‌کنند ادامه خواهد داد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشورهای اسلامی در برابر نسل‌کشی مردم غزه خود را به خواب غفلت زده‌اند
  • وتو امریکا در برابر 12 رای مثبت به عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • توئیت عضو دفتر رهبر انقلاب، درباره کشف حجاب از دیدگاه مقام معظم رهبری
  • کنایه رهبر انصارالله یمن به کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطین
  • نقشه استعمار، ایجاد اسرائیل بزرگ
  • جوکار: عملیات «وعده صادق» قدرت موشکی جهان اسلام را نشان داد
  • تاکید آیت الله نوری همدانی بر وحدت بیش از پیش علمای جهان اسلام
  • ۶۰ درصد اعتبارات شهرستان تنگستان تخصیص یافت
  • دانشگاه آزاد قزوین حمایت قاطع خود را از این اقدام غرور آفرین سپاه اعلام می‌کند
  • سانچز: برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تلاش می‌کنیم