Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ محمد مهاجری، فعال اصولگرا، در کانال تلگرامی خود در یادداشتی با عنوان «این اسمش عزت نیست،آقایان!» نوشت: «1- دخترجوانی مبتلا به سرطان است. هر دو هفته باید دو آمپول تزریق کند که قیمتش در بازار قاچاق 39 میلیون تومان است.

از برادر عزیزی که امکان بررسی موجودی داروخانه ها را داشت استمداد کردم، معلوم شد چنین دارویی در سیستم دولتی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر زحمتی بود والدین دختر جوان برای این هفته پول را جور کردند. 

تا دوهفته دیگر هم خدا بزرگ است. شاید آپارتمان محقر و نسبتا ارزان شان را بفروشند و بخشی از آن را خرج دارو کنند.

2- دوست عزیزی که چندسال پیش در دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدمش، الان پرستار است و در شبکه بهداشت و درمان رامهرمز کار می کند.

دیشب زنگ زده بود که فلانی! اینجا 750 نفر کادر درمان، حتی لنگ دستکش و ماسک هستند چه برسد به گان و دیگر لوازم. و اگر حرفت را کسی گوش می کند بگو که پرستاران اینجا حال خوشی ندارند و بی وسیله، به سختی میتوانند کار کنند.

فهم اینکه چرا این اتفاقات دارد می افتد و گلهای مردم پرپر می شوند، سخت نیست. دولتی ها می گویند تحریم دلیلش است و مخالفان دولت اسمش را می گذارند بی کفایتی مسئولان.

هرکدام درست بگویند نه برای دختر سرطانی آمپول می شود، نه برای پرستار رامهرمزی، ماسک.

من فقط این را می فهمم که آنچه با آن روبرو هستیم اسمش"عزت" نیست. تماشای مرگ عزیزان مان بی آنکه بتوانیم برایشان کاری کنیم افتخار نیست.

و بدتر از همه، اینکه کسی گوشش به این حرفها بدهکار نیست، معنایش حکمرانی خوب نیست.»

اخبار مرتبط روحانی: در وضعیت فعلی، دلیلی برای محدودیت در تامین دارو وجود ندارد قیمت انسولین بازار سیاه ۸ برابر داروخانه! رئیس ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران و عراق: ماجرای محموله های توقیف شده دارو شیطنت رسانه ای است توضیح سازمان جهانی بهداشت درباره تاثیر داروی رمدسیویر در درمان کرونا پاسخ وزارت بهداشت به ادعای قاچاق داروی ایرانی به عراق سه واکنش رسمی به ماجرای توقیف داروهای قاچاق در عراق واکنش سازمان غذا و دارو به خبر قاچاق دارو از ایران به عراق تحریم دارویی آمریکا علیه هلال احمر/ انتقاد معاون رییس جمهور از مدعیان بی‌اثری تحریم‌ها ظریف: جلوگیری از خرید دارو و غذا برای مردم ایران جنایت علیه بشریت است نماینده کنگره: تحریم‌های جدید آمریکا تهیه غذا و دارو را برای مردم ایران سخت می‌کند هشدار جمعی از نخبگان و صاحبنظران اقتصادی و پزشکی به سران قوا در مورد آزادسازی نرخ ارز دارو و مواد اولیه دارویی

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا محمد مهاجری تحریم ها گرانی دارو سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۵۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • انتقاد تند روزنامه دولت از کریمی قدوسی : همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو