Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک عباس قاسمی عصر امروز  در خصوص ساخت و ساز حریم رودخانه خانه میران گفت: بر اساس بررسی های صورت گرفته و ساخت و ساز در حریم رودخانه خانه میران در بستر رودخانه انجام شده است و موضوع مهم این است که ساخت و سازها یک شبه انجام نشده و می بایست به عنوان نمونه شرکت آب منطقه ای بررسی های دوره ای انجام و مانع این ساخت و سازها می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اگر در ابتدا با جدیت مقابله می شد ساخت و سازها به این شکل و در این حد شکل نمی گرفت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی در خصوص ساخت و ساز حریم رودخانه خانه میران گفت: ۱۳ مورد ساخت و ساز در حریم رودخانه انجام شده است و در خصوص اینکه این ساخت و سازها با مجوز انجام شده بررسی صورت نگرفته است.

آمره با اشاره به اینکه در اغلب این ساخت و سازها حیاط ملک در حریم رودخانه قرار گرفته است، ادامه داد: بر اساس ارزیابی ها حدود سه متر از از ملک باید رها شود.

وی افزود: جلسه ای با مالکین تشکیل و موارد قانونی شرح داده شد و از روز گذشته تعدادی از مالکین اقدام به رهاسازی مساحت تعیین شده کرده‌اند و در صورتی که تا هفته آینده رفع تصرف کامل انجام نشود برخورد قانونی خواهد شد.

قاسمی اظهار کرد: به عنوان نمونه در ضامن جان چند هکتار زمین تصرف و ویلا ساخته شده است باتوجه به اینکه این زمین کشاورزی مربوط به اوقاف بوده می بایست این اداره کل بررسی های لازم را در زمان مناسب انجام می داد. در مجموع هر یک از سازمان ها باید بررسی و بازرسی به موقع انجام و مانع بروز چنین جریان هایی شوند.

 یقه سفیدها باید معرفی شوند و افرادی که مطلع هستند باید در اینباره کمک کنند نباید اجازه داده شود این افراد ممکن است در هر سازمانی حتی دادگستری عاملین نفوذی داشته باشند با این حال مطلعین باید در شناسایی این افراد کمک کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اراک زمین سازمان ها دادستان حریم رودخانه ساخت و سازها ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی اولویت‌های امسال هرمزگان در نشست شورای برنامه ریزی


هرمزگان-جام جم انلاین-نشست شورای برنامه ریزی و توسعه هرمزگان به منظور بررسی اولویت‌های سال جدید استان برگزار شد.

استاندار هرمزگان در این نشست، تقویت زیرساخت‌های مربوط به حوزه انرژی در شهرک‌های صنعتی را یکی از اولویت‌های امسال دانست و گفت: با هدف حذف سوخت مایع صنایع تلاش می‌شود شهرک‌های صنعتی به شبکه گاز شهری متصل شوند تا فساد موجود در این حوزه از بین برود.

مهدی دوستی افزود: زیرساخت‌های برق و آب شهرک‌های صنعتی نیز توسعه خواهد یافت.

استاندار هرمزگان در مورد طرح‌های سرمایه گذاری هم گفت: سال‌های پیش در برخی از زمین‌های واگذار شده برای سرمایه گذاری اقدامی صورت نگرفته و این موضوع مشکلاتی ایجاد کرده بود.

دوستی گفت: پارسال شیوه نامه‌ای تدوین شد و اکنون بر اساس آن چهارچوب واگذاری زمین و پرداخت تسهیلات نظام‌مند شده است.

دوستی به طرح‌های مصوب دور دوم سفر رئیس جمهور به هرمزگان اشاره کرد و گفت: شماری از طرح‌های مصوب این سفر نیازمند تدوین قرارداد‌های لازم برای عملیاتی شدن هستند و بنا شد برای این منظور قراردا‌های لازم تدوین و موافقت نامه‌ها تبادل شود.

وی با اشاره به بیمارستان‌های در دست ساخت استان، گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از سه بیمارستان در دست ساخت، سرانه تخت‌های بیمارستانی استان هرمزگان از سرانه کشوری نیز بالاتر خواهد رفت و به یک و نه دهم تخت به ازای هر هزار نفر خواهد رسید.

استاندار هرمزگان تکمیل دانشکده‌های علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان را از دیگر اولویت‌های استان برشمرد و گفت: با کمک خیران ساخت دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان آغاز شده است، اما ضرورت دارد در شرق استان نیز این طرح آغاز شود.

استاندار هرمزگان همچنین بر تعیین تکلیف دانشکده‌های شیمی، نفت و فولاد تاکید کرد و گفت: آغاز به کار این دانشکده‌ها می‌تواند تحولی بزرگ در نظام آموزشی استان ایجاد کند.

دوستی با تاکید بر تشکیل کارگروه تحقق شعار سال و تعیین اعضای مشورتی، گفت: همه مدیران باید برای حضور مردم در عرصه اقتصاد راه پیدا کنند و ضروری است در هر دستگاهی یک نفر این مسئولیت را بر عهده بگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان هم گفت: تمرکز بر اقتصاد دریاپایه و رشد کشاورزی استان یکی از برنامه‌های امسال هرمزگان است و زمین‌های موردنیاز سرمایه گذاری در حوزه جهاد کشاورزی نیز بر این اساس واگذار می‌شود.

عباس مؤیدی افزود: میثاق نامه‌های امضا شده با استانداری هرمزگان نیز یکی دیگر از مبنا‌های تخصیص منابع و زمین‌ها برای سرمایه گذاری است.

دیگر خبرها

  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به پسماند گیلان
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت ۳۵۰۰ واحد مسکن کارکنان انرژی اتمی در بوشهر
  • ‍ ۱۱ هکتار از اراضی حریم منطقه ۲۰ تهران آزادسازی شد
  • پاسخگویی سامانه ۱۳۷ شهرداری یزد به ۶۵۰ تماس/ گزارشات مردمی از آبگرفتگی معابر و جوی‌های شهر
  • بررسی اولویت‌های امسال هرمزگان در نشست شورای برنامه ریزی