Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@12:34:39 GMT

آغاز عملیات اجرایی ساخت کلانتری 11 پلدختر

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۶۴۳۵

آغاز عملیات اجرایی ساخت کلانتری 11 پلدختر

فرمانده انتظامی استان لرستان پلدختر شامگاه سه شنبه در حاشیه آیین کلنگ زنی  پاسگاه کلانتری 11 شهر پلدختر  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در پلدختر اظهارداشت: شهرستان پلدختر به دلیل محرومیت اولویت اول استان در احداث و تکمیل پروژه ها است.

سردار حاجی محمد مهدیان نسب  افزود: پس از سیل ویرانگر سال ۱۳۹۸ نیروهای مسلح و نیروهای جهادی ثابت کردند که در تمام صحنه‌ها در خدمت مردم هستند و در مردم یاری از آنچه در توان دارند کوتاهی نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورشد: شهرستان پلدختر از جمله شهرستان‌های استان است که با کمبود فضا در حوزه انتظامی مواجه بود از این رو با پیگیری‌های انجام شده از ۹۶ خانه سازمانی،  ۲۵ کلانتری و پاسگاه پنج راهور  ، یک پلیس راه و هشت ستاد که مجوز آن برای احداث در لرستان صادر شده، چهار پروژه به شهرستان پلدختر اختصاص پیدا کرد.

 فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: برای احداث این پروژه ها از کمک‌های ستاد کل نیروهای مسلح سردار سرلشکر باقری و بودجه‌های دولتی استفاده شده است.

وی افزود: پلیس راهور شهرستان پلدختر در هوای گرم در داخل کانکس فعالیت می‌کرد که با پیگیری‌های انجام شده ساختمانی بسیار مجلل برای آن ساخته شده که بخشی از آن تکمیل نشده و امید که در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.

مهدیان نسب یادآور شد:  بیش از ۵۰۰ میلیون تومان برای بازسازی کلانتری قدیم پلدختردر مجتمع انتظامی هزینه شده است.

 وی افزود :حدود سه میلیارد تومان برای بازسازی کلانتری ۱۱ شهر پلدختر که در جریان سیل دچار تخریب و آسیب شده مدنظر است که امروز کلنگ‌زنی شد.

 فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: با پیگیری‌های انجام شده کارهای مربوط به احداث ۳۲ خانه سازمانی در پلدختر به پایان رسیده که در روزهای آینده کلنگ زنی می شود.

 وی افزود :ستاد فرماندهی نیروی انتظامی پلدختر مورد اعتراض و دعوای یک عده بود که بر اساس ابلاغ ستاد کل نصف آن به مردم داده می‌شود.

سردار  مهدیان نسب یادآور شد: ترتیب اولویت احداث پروژه ها برای تقسیم‌بندی بودجه ستاد استان پس از کلانتری و راهور احداث خانه‌های سازمانی است.

 وی افزود: ارتقا پاسگاه انتظامی جایدر پلدختر به کلانتری ۱۲ پیگیری شده و در دستور کار است که باید به تایید ستاد برسد.

 فرمانده انتظامی استان لرستان،  با بیان اینکه هدف ارتقاء شهرستان پلدختر است ، گفت: احداث ایستگاه بازرسی در کنار پاسگاه میانکوه شرقی در پلدختر یا پایین‌تر از آن مصوب شورای امنیت کشور است که ابلاغ شده است.

برچسب‌ها پلدختر پروژه ساختمانی  روز نیروی انتظامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلدختر پروژه ساختمانی روز نیروی انتظامی پلدختر پروژه ساختمانی روز نیروی انتظامی اخبار کنکور فرمانده انتظامی استان لرستان شهرستان پلدختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از سد کارون ۳ به شهرستان ایذه با احداث تونل آغاز شده است و در صورت تامین اعتبار تا سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید.

محمد خانچی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: یکی از مهمترین مصوبات سفر ریاست جمهور به استان آغاز عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از دریاچه کارون ۳ به ایذه و پس از آن باغملک، قلعه‌تل، رامهرمز، هفتکل و مناطق اطراف برای آب شرب و کشاورزی بود که باید سال‌ها پیش انجام می‌شد.

وی افزود: با اجرای این پروژه انتقال آب اراضی ایذه، باغملک، رامهرمز و مناطق اطراف از لحاظ کشاورزی متحول می‌شود و با اجرای طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری زمین‌های مسیر را تا جایی که بودجه تخصیص داده شود، آماده خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: طرح آب‌رسانی به شهرهای شمال شرق استان با هدف تأمین کمی و کیفی آب شرب شهرهای ایذه، باغملک، قلعه تل، میداود، صیدون، رامهرمز، هفتکل و ۶۸۹ روستای تابع با جمعیتی بالغ بر ۷۳۰ هزار نفر به میزان ۶۲ میلیون مترمکعب، تأمین آب کشاورزی ۲۰ هزار هکتار زمین و توسعه ۴۰ هزار هکتار باغ‌های دیم به میزان ۹۸ میلیون مترمکعب خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: فعالیت این پروژه از جمله احداث تأسیسات برداشت آب و تونل به طول ۹۰۰ متر و با ظرفیت ۱۱.۱ مترمکعب بر ثانیه و احداث ایستگاه پمپاژ با همین ظرفیت، حفر تونل انتقال آب به طول ۴.۵ کیلومتر، احداث تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۵۶ هزار مترمکعب در شبانه‌روز، احداث پل به طول ۱۲۰ و عرض شش متر، اجرای پست برق ۴۰ مگاواتی و شبکه‌ی فشار قوی، اجرای خط انتقال آب شرب ۱۵۰۰ میلی‌متر به طول ۲۵ کیلومتر و آب کشاورزی به قطر ۸۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیمتر به طول ۱۰۵ کیلومتر است.

خانچی با اشاره به اینکه اعتبار مورد نیاز پروژه هشت هزار میلیارد تومان است، گفت: فاز نخست که در حوزه شهرستان ایذه است با عملیات احداث تونل آغاز شده است و در صورتی که مشکل تأمین اعتبار و بودجه ایجاد نشود، این پروژه در شهرستان ایذه تا سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید و سرانجام پس از سال‌ها انتظار مردم ایذه می‌توانند از آن استفاده کنند.

کد خبر 747184

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • عملیات احداث کانال دفع آب‌های سطحی در محله شرف‌آباد یاسوج اجرایی شد
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر
  • عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • احداث ۳۵۰۰ واحد مسکونی سازمان انرژی اتمی در بوشهر آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت ۳۵۰۰ واحد مسکن کارکنان انرژی اتمی در بوشهر
  • آغاز ساخت عملیات اجرایی مرکز بهداشت امام سجاد (ع) در همدان