Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- لیورپول و منچستریونایتد در تلاش هستند با حمایت فیفا و متقاعد کردن باشگاه های بزرگ فوتبال، یک تورنمنت بزرگ اروپایی تشکیل دهند که دنیای ورزش را تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش آریا، سرمایه گذاران در حال جمع آوری بسته ای به ارزش 6 میلیارد یورو هستند تا سرمایه لازم برای تشکیل لیگ برتر اروپا تهیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین تیم از انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا در حال مذاکره هستند تا از جمله اعضای شرکت کننده در این تورنمنت باشند. پنج باشگاه انگلیسی می توانند در این رقابت ها حاضر شوند و تاریخ اولیه برگزاری این رقابت ها ابتدای 2022 ذکر شده است. انتظار می رود تعداد تیم های شرکت کننده در لیگ برتر اروپا، 18 تیم باشد و فیفا نیز با چنین طرحی موافق است. تیم های برتر لیگ برای تعیین قهرمان در یک تورنمنت کوچک حذفی با یکدیگر روبرو می شوند و جایزه تیم های برتر در هر سال، صدها میلیون یورو خواهد بود. یک منبع آگاه گفته اعلام رسمی برنامه های مربوط به این تورنمنت ممکن است در پایان اکتبر انجام شود و این تورنمنت می تواند مهم ترین تحول در فوتبال باشگاهی دنیا باشد. با این حال هنوز تیم های این لیگ به طور کامل تعیین نشده است.
از انگلیس به غیر از منچستریونایتد و لیورپول که طراحان اصلی طرح لیگ برتر اروپا هستند، تیم هایی چون چلسی، آرسنال، منچسترسیتی و تاتنهام نامزدهای حضور در این لیگ به شمار می روند. اخیرا لیورپول و منچستریونایتد طرحی به عنوان چشم انداز بزرگ را به لیگ برتر انگلیس ارائه دادند که تعداد تیم ها از 20 به 18 برسد و تیم های بزرگ تر بتوانند سود بیشتری ببرند اما لیگ برتر قاطعانه با این طرح مخالفت کرد. لیگ برتر اروپا احتمالا با 16 یا 18 تیم برگزار خواهد شد که این به معنای حداقل 30 بازی برای هر باشگاه بزرگ خواهد بود. در صورت راه اندازی مسابقات لیگ برتر اروپا، مسابقات لیگ قهرمانان اروپا که تحت نظارت یوفا برگزار می شود و حالا مهم ترین تورنمنت باشگاهی فوتبال دنیا است، جایگاه اصلی خود را از دست می دهد. یوفا هنوز در خصوص طرح لیگ برتر اروپا موضعی اتخاذ نکرده است.
رئال مادرید همواره یکی از حامیان تشکیل سوپرایگ اروپا بوده و مطمئننا با اجرایی شدن این ایده در سریع ترین زمان ممکن موافق است. گفته می شود فلورنتینو پرز، رییس رئال مادرید یکی از ایده پردازان این طرح بوده است و قبلا گفته شده بود که او و جانی اینفانتینو، رییس فیفا در خصوص ایجاد اصلاحاتی در فوتبال دنیا با یکدیگر جلساتی داشته اند. اتلتیکو مادرید و بارسلونا دیگر تیم هایی هستند که به حضور در این لیگ دعوت می شوند. پاری سن ژرمن، یوونتوس و بایرن مونیخ نیز از جمله تیم هایی هستند که می توان حضور آن ها در لیگ برتر اروپا را متصور باشیم اما این در حالی است که بایرن مونیخ قبلا شرکت در طرح لیگ برتر اروپا را رد کرده بود. کسانی که به این طرح نزدیک هستند، مدعی هستند اجرایی شدن طرح لیگ برتر اروپا به معنای پایان حضور تیم ها در لیگ داخلی شان نخواهد بود اما تشکیل لیگ برتر اروپا، تاثیرات مهمی روی ارزش حق پخش بازی ها خواهد داشت و به این ترتیب، لیگ های داخلی با ضرر روبرو می شوند.
در این رابطه یکی از چهره های معتبر فوتبال مدعی شده که تصمیم‌گیری نهایی در این باره می تواند تا پایان ماه جاری میلادی اعلام شود. این در حالی است که البته هنوز در برخی موارد از جمله تیم‌های حاضر در این مسابقات شک و شبهه وجود دارد. از طرف دیگر اسکای مدعی شده که منچستریونایتد و لیورپول در صدر باشگاه هایی هستند که از برگزاری این لیگ استقبال جدی کرده اند و باشگاه های نظیر منچسترسیتی، آرسنال، چلسی و تاتنهام نیز موافقت ضمنی خود را با برگزاری آن اعلام کرده‌اند.
برگزاری این لیگ اگرچه ممکن است در ابتدا امری فرسایشی و سخت برای بازیکنان و باشگاه ها به نظر برسد اما در عین حال جوایز مالی موجود در آن واقعا وسوسه برانگیز است و از طرف دیگر کیفیت مسابقات حتی می تواند لیگ قهرمانان را به دومین تورنمنت مهم اروپا تبدیل کند. برخی منابع نیز معتقدند که یوفا به طور کلی با برگزاری این لیگ مخالف است و به همین خاطر باشگاه ها به نهاد بالاتر یعنی فیفا درخواست کرده‌اند که با نهایی شدن آن موافقت کند. از طرفی گفته می‌شود که درصورت کوتاه آمدن یوفا و موافقت با برگزاری این مسابقات توسط این نهاد، خیلی زود جزئیات آن اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: لیگ برتر اروپا فوتبال باشگاهی اروپا باشگاه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ کاندیدای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌ برتر تا قلب اروپا

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال گفت: چهار گزینه داخلی و پنج مربی خارجی برای هدایت تیم ملی بسکتبال مشخص شده‌اند که در نشست بعدی این کمیته مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید تابش‌نیا درباره نشست کمیته فنی فدراسیون بسکتبال با هدف معرفی گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی اظهار کرد: در این نشست چهار گزینه داخلی و پنج مربی خارجی مطرح شدند، رزومه مربیان خارجی دریافت و قرار شد در کمیته فنی مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد، نفرات داخلی نیز سرشناس هستند و همه از آن‌ها شناخت کاملی دارند.

وی افزود: طبق برنامه‌ای که مد نظر داریم در پایان این هفته نشستی دیگر را برگزار خواهیم کرد تا کمیته فنی نظر خود را درباره نفرات مطرح کند. برنامه ما این است که در نهایت به یک گزینه داخلی و خارجی برسیم تا بعد از بررسی در کمیته فنی و هیئت رئیسه، سرمربی جدید انتخاب و معرفی شود.

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در واکنش به اینکه دو مربی سرشناس لیگ برتری در بین این نفرات حضور دارند یا خیر، گفت: با توجه به اینکه لیگ در حال برگزاری است، در این خصوص اظهار نظری نمی‌کنم، اما در مورد گزینه‌های خارجی می‌توانم این را بگویم که آن‌ها از مربیان مطرح بسکتبال و از کشورهای اسپانیا، صربستان و ایتالیا هستند.

تابش‌نیا در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی شانس مربیان داخلی بیشتر از گزینه‌های خارجی است، تاکید کرد: در انتخاب سرمربی تیم ملی باید به همه موارد توجه داشت، در این خصوص هم در نشست کمیته فنی گفت‌وگو و تبادل نظر شد که اگر به گزینه خارجی رسیدیم با چه شرایطی باید اقدام کرد. در این خصوص مشکلی وجود ندارد و صحبت‌های ابتدایی نیز با این نفرات شده است تا در صورت رسیدن به یک نظر مشترک، وارد مرحله جدیدی از مذاکرات شویم.

وی با تاکید بر نقش کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در تصمیم‌گیری و ادامه این روند خاطرنشان کرد: تصمیم بر این شد برای سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال ایران وظایف و مسئولیت کمیته فنی بیان شود، چراکه این کمیته موظف است اطلاعات و روند فعالیت تیم ملی را به رئیس فدراسیون ارائه دهد که بر این اساس در تمام پیروزی‌ها و شکست‌های احتمالی این کمیته دخیل خواهد بود و باید پاسخگو باشد.

منبع: ایرنا کد خبر 747102

دیگر خبرها

  • حزباوی و السد بر بام فوتبال باشگاهی قطر
  • نبی: هیچ باشگاهی نباید رایگان بودن رقابت‌ها را اعلام کند
  • طعنه هواداران چلسی به آرسنال؛ جام لیگ قهرمانان در استادیوم امارات رؤیت شد! + عکس
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایت‌کار اسرائیل پیروی کند
  • اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند
  • ۹ کاندیدای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌ برتر تا قلب اروپا
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان