Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از ماه سپتامبر تاکنون روند مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در جهان سیر صعودی داشته است به طوری که هم اینک در هر ۱۶ ثانیه یک نفر به دلیل ابتلا به این ویروس جان خود را از دست می‌دهد. در همین راستا، سازمان جهانی بهداشت نسبت به هر گونه سهل انگاری در مبارزه با این همه گیری هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای اعلام کرد: همزمانی آغاز فصل شیوع آنفلوآنزا و نیز همه گیری کرونا می‌تواند به چالشی بزرگ برای سیستم بهداشتی کشور‌ها تبدیل شود، زیرا علائم این دو بیماری بسیار به یکدیگر شبیه هستند. ما به کشور‌ها نسبت به هرگونه سستی عمل و اقدام علیه مبارزه با کووید ۱۹ هشدار می‌دهیم.

این بیانیه می‌افزاید: در شرایط کنونی، شاهد کاهش روند شمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جنوب شرق آسیا هستیم. با این حال، روند شیوع این همه گیری متوقف نشده است و ما باید با قدرت هر چه تمام‌تر اقدامات لازم برای قطع زنجیره شیوع ویروس در جامعه را انجام دهیم.

دکتر پونام ختراپال سینگ، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در جنوب شرق آسیا در این باره گفت: شاهد آمار رضایت بخش از کاهش روند شمار مبتلایان به کرونا در این منطقه در هفته‌های اخیر نبوده ایم. جنوب شرق آسیا همچنان شاهد شمار زیاد افراد آلوده به کروناست. از این رو باید تمام تلاش خود را برای کنترل و محدود کردن این همه گیری به کار بندیم.

او تاکید کرد: باید در فصول سرد پیش رو همچنان به صورت فردی به انجام مقررات بهداشتی پایبند باشیم. مردم باید فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و در اماکن عمومی از ماسک استفاده کنند همچنین شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون اقدامی ساده و در عین حال موثر برای قطع زنجیره شیوع کووید ۱۹ است. سه اقدام بسیار مهم وجود دارد که تمامی مردم باید نسبت به اجرای آن توجه لازم را داشته باشند. این سه اقدام شامل این موارد است: ۱- اجتناب از هرگونه تجمع، ۲- رعایت مقررات بهداشتی در اماکن بسته، ۳- و در نهایت اجتناب از ورود به مکان‌هایی که از سیستم تهویه ضعیف برخوردارند.

سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد: برای مثال شرایط کشور هند در قاره آسیا هم اینک بسیار وخیم است. پیش‌بینی می‌شود با شتابی که شیوع کرونا در این کشور گرفته است، به زودی هند به نخستین کشور جهان از جنبه شمار مبتلایان کرونا تبدیل شود. تاکنون بیش از ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن در این کشور به این ویروس آلوده و از این میان، ۱۱۶ هزار تن جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید

وقوع همزمان ۴ سندرم دردناک در بدن بهبودیافتگان از کرونا هشدار مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا

مدیریت بخش اروپای سازمان جهانی بهداشت با صدور بیانیه‌ای از شدت یافتن همه گیری کووید ۱۹ در قاره سبز ابراز نگرانی کرد و خواستار اعمال قوانین سختگیرانه و محدود کننده برای مقابله با آن شد.

این بیانیه می‌افزاید: هم اینک به دلیل شرایط نامساعد کشور‌های اروپایی در مقابل همه گیری کرونا، انجام اقدامات اضطراری برای جلوگیری از شیوع افسار گسیخته این ویروس در تمامی مناطق این قاره قطعاً لازم است.

دکتر هانس کلاگ، مدیر بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت هشدار داد: قاره سبز باید خود را برای اعمال محدودیت‌های بی سابقه آماده کند. متاسفانه شاهد آن هستیم که دولت‌ها و مردم اروپا خود را با محدودیت‌های مرتبط با کرونا وفق نداده اند. هم اکنون بخش اعظم شیوع این ویروس در خانه ها، محیط‌های بسته و اجتماعاتی که اقدامات احتیاطی را رعایت نمی‌کنند، رخ می‌دهد.

او تاکید کرد: هم اینک ویروس کرونا به پنجمین عامل مرگ و میر در قاره اروپا تبدیل شده است و به زودی از آستانه ۸ هزار مرگ روزانه ناشی از کووید ۱۹ در این منطقه عبور خواهیم کرد. در ۱۰ روز اخیر شاهد ثبت بیش از یک میلیون نفر مبتلا به کرونا در این قاره بوده ایم که بالاترین رکورد ثبت شده تاکنون بوده است.

این مقام سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد: براساس الگو‌های اپیدمولوژیست‌ها اگر ۹۵ درصد از جمعیت کشور‌های اروپایی اقدام به زدن ماسک و حفظ فاصله گذاری اجتماعی در جامعه کنند تا پایان ماه فوریه (فروردین ماه) از مرگ ۲۸۱ هزار نفر جلوگیری خواهد شد. با این حال، اگر قرار باشد مردم نسبت به محدودیت‌ها و قوانین مرتبط با کووید ۱۹ بی تفاوت باشند شمار قربانیان کرونا تا ماه ژانویه (دی ماه) ۵ برابر خواهد شد.

این سازمان از کشور‌های اروپایی که بدون برنامه ریزی اقدام به بازگشایی اماکن عمومی و برداشتن محدودیت‌های کرونایی می‌کنند انتقاد کرد. کیتی اسمالوود، یکی از مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت در این باره می‌گوید: کشور‌های اروپایی باید در مبارزه با کرونا سریع عمل کنند، زیرا ما زمانی برای اتلاف وقت نداریم. ما باید بر تعداد تست‌های کرونا بیافزاییم و رهگیری بیماران را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت کشور های اروپایی محدودیت ها کووید ۱۹ همه گیری کشور ها هم اینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۷۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور

 به گزارش وبدا، این تجهیزات به طور قابل توجهی ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس را افزایش خواهد داد. اقلام اهدایی قرار است در استان‌های هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند.

دستگاه دفیبریلاتور می‌تواند نجات بخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد. این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور موثر پایش کرده و با ارسال شوک‌های الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا می‌کند. طراحی این دستگاه‌ها به گونه‌ای است که با حداقل آموزش پزشکی می‌توان از آن استفاده کرد و به این دلیل برای تیم‌های پاسخ به فوریت‌های پزشکی بسیار با ارزش هستند.

سید جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاه ها، عنوان کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استان‌های مربوطه برای ارائه مراقبت‌های مؤثر و به موقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد.

وی همچنین گفت: اهدای این تجهیزات، که به طور مشترک از سوی دفتر کمک‌های انسانی اتحادیه اروپا تامین مالی شده است، تاکیدی است بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیت‌های آسیب پذیر.

گفتنی است، این پروژه در راستای ماموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، به ویژه در مناطقی که با بحران‌های انسانی مواجه هستند، انجام گرفته است. هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهاد‌ها و ارائه دهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تاب آوری و پایداری نظام سلامت در استان‌های هدف کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کارگاه "راهبرد حقوقی و هماهنگی برای آزادی فلسطین" در استانبول برگزار شد
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • کشف ۲۸۳ پیکر در گور جمعی در محوطه مرکز درمانی ناصر در غزه