Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن علایی فعال گفت: در کنار ارزیابی و انتخاب کتاب‌های برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت و همچنین رساله‌های دکتری بنا داریم چند کار ویژه انجام دهیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسن علایی فعال دبیر اجرایی اولین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت؛ جایزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به اینکه این دوسالانه وارد فاز دوم خود شده است، گفت: برنامه «اولین دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت» با گرایش کتاب‌های منتشرشده و رساله‌های دکتری دفاع شده در سال‌های ۹۷ و ۹۸، از مرحله جمع‌آوری آثار گذشته و اکنون در فاز دوم یعنی ارزیابی آثار جمع‌آوری‌شده، قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* تجلیل از فعالین برتر پژوهشی دفاع مقدس

وی با اعلام این خبر که در این رویداد فرهنگی در کنار ارزیابی و انتخاب کتاب‌های برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت و همچنین رساله‌های دکتری بنا داریم تا چند کار ویژه هم انجام دهیم، اظهار کرد: در این رویداد قرار است از چهره‌های برتر پژوهشی، مراکز و همچنین ناشرین برتر پژوهشی در حوزه دفاع مقدس در چهل سال گذشته تجلیل به عمل آید.

دبیر اجرایی اولین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت با تأکید بر تداوم این اقدام در دوسالانه‌های آتی، گفت: کسانی که موردتوجه هستند و تجلیل خواهند شد مطمئناً پژوهشگران پرکار و فعال هستند. همچنین کسانی که آثار متعدد پژوهشی داشتند و یا کسانی که پژوهش‌های منحصربه‌فرد و تأثیرگذار تولید کردند.

* انتخاب و معرفی مجموعه‌های پژوهشی دفاع مقدس

وی انتخاب و معرفی مجموعه‌های پژوهشی دفاع مقدس را از دیگر کار ویژه‌های اولین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت مطرح و اظهار کرد: بعضی از مراکز پژوهشی و ناشرین به یک اثر پژوهشی اکتفا نکردند بلکه آمدند در یک موضوعی مجموعه‌ای از کتاب‌ها را به‌طور سلسله‌وار منتشر کردند که تحت عنوان «مجموعه» شناخته می‌شود. بعضی از مراکز پژوهشی و انتشاراتی در طول چهل سال گذشته با موضوع دفاع مقدس مجموعه‌های خوبی ارائه دادند که قرار است در این دوسالانه به آن بپردازیم.

* انتشار نظام موضوعات پژوهشی در حوزه دفاع مقدس

علایی انتشار نظام موضوعات پژوهشی در حوزه دفاع مقدس را به‌عنوان کاری بزرگ در خلال برگزاری اولین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت مطرح کرد و گفت: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس فهرستی از موضوعاتی که قابلیت پژوهش دارند در این دوسالانه اعلام می‌کند تا مراکز پژوهشی، پژوهشگران، نویسندگان و ناشرین انگیزه پیدا کنند و به دنبال این موضوعات بروند و این موضوعات را دستمایه پژوهش قرار دهند.

وی افزود: نظام موضوعات نظامی و غیرنظامی توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس انجام و مشخص‌شده است.

* فراهم‌سازی بانک اطلاعات جامع

دبیر اجرایی اولین دوره دوسالانه جایزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با اظهار به اینکه امیدواریم با انجام این سه کار عمده در کنار برگزاری انتخاب آثار پژوهشی به فراهم‌سازی بانک اطلاعات جامع پژوهش‌ها و پژوهشگران کمک کنیم، گفت: علی‌رغم تعدد مراکز پژوهشی و پژوهشگرانی که در حوزه دفاع مقدس و مقاومت کار می‌کنند، اما هنوز ما نتوانسته‌ایم بانک جامعی را داشته باشیم. بار‌ها مواجه شدیم یک موضوع پژوهشی توسط چند مرکز پژوهشی یا چند پژوهشگر مورد بررسی و پژوهش قرار می‌گیرد درصورتی‌که اگر یک بانک جامع اطلاعاتی باشد از دوباره‌کاری و اتلاف وقت جلوگیری می‌شود. یکی از حلقه‌های مفقوده پژوهش در حوزه دفاع مقدس و مقاومت عدم وجود بانک جامع اطلاعاتی است و ما می‌خواهیم به این مهم موضوعیت بدهیم و این کار بسیار بزرگی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دفاع مقدس جبهه مقاومت شهید قاسم سلیمانی پژوهش دفاع مقدس حوزه دفاع مقدس مراکز پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان

دبیر ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی استان همدان گفت: دبیرخانه این جشنواره در ۲ بخش عمومی و دانش آموزی با موضوعات فرهنگ ایثار و شهادت، خانواده معظم شهدا، شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، امنیت و سلامت اثر می‌پذیرد.

کمال مظفری افزود: متقاضیان می‌توانند در چهار محور پایگاه‌های اطلاع رسانی و خبر، شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها، نرم افزار‌های کاربردی، کلیپ و موشن گرافی و پویانمایی و انیمیشن آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

او تصریح کرد: هدف از برگزاری جشنواره شناخت استعداد‌هایی است که در این زمینه فعال هستند و آثاری به صورت فاخر تولید کردند و نیز ایجاد یک جریان‌سازی فرهنگی در بین این قشر تا تولیداتی در حوزه دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت تهیه شود.

دبیر ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی استان همدان گفت: در بخش عمومی نیز افراد و ظرفیت‌های استان شناسایی می‌شود و تهیه یک بانک اطلاعاتی جامع در این خصوص در دستور کار قرار دارد.

کمال مظفری افزود: با بیان اینکه ضریب انتشار و میزان مشاهده محتوا از معیار‌های اصلی ارزیابی و مورد توجه ویژه داوران خواهد بود افزود: این جشنواره در دوره‌های گذشته به صورت کشوری برگزار شده بود و برای اولین بار به صورت استانی برگزار می‌شود.

او، آخرین مهلت ارسال آثار را ۳۱ اردیبهشت اعلام کرد و تصریح کرد: علاقه‌مندان به شرکت در ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی استان همدان می‌توانند آثار خود را به آیدی ۶ DEFAMAJAZi @ در پیام‌رسان‌های مختلف ارسال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان