Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به دانشجو گفت: متاسفانه دست اندرکاران تعیین و تزریق بودجه به شبکه های برون مرزی در خارج از صداوسیما ما به دلایل سیاسی حاضر نیستند از شبکه های برون مرزی آنچنان که باید و شاید حمایت کنند

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو: عباس اسماعیل گل؛ مدتی پیش بود که خبر قطع پخش شبکه الکوثر توسط شرکت ماهواره‌ای یوتل‌ست و همچنین قطع پخش شبکه سحر از روی ماهواره پاک‌ست به دلیل بدهی‌های انباشته سازمان صداوسیما به این شرکت‌های ماهواره‌ای خبرساز شده بود که با این اتفاق امکان دسترسی مخاطبان در کشور‌های عربی منطقه در غرب آسیا و شمال آفریقا به شبکه الکوثر و صد‌ها میلیون مخاطب به شبکه سحر اردویی در منطقه شبه‌قاره قطع شده است و طی این مدت نه تنها اخباری مبنی بر تلاش مسؤولان دولتی برای حل مشکل و تامین ارزی این شبکه‌ها منتشر نشده است بلکه خبر‌های ناگواری مبنی بر احتمال قطع سایر شبکه‌های برون مرزی صداوسیما همچون پرس تی وی به خاطر انباشت بدهی‌های ارزی به شرکت‌های ماهواره‌ای به گوش میرسد که با عدم تخصیص نیافتن بودجه ارزی از سوی دولت به رسانه ملی این اتفاق محتمل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس اسدی استاد روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی و دانش آموخته علوم خبری و  ارتباطات از دانشگاه پاریس،پرس تی وی را صدای مردم ستمدیده سراسر جهان دانست و آن را به نهالی تشبیه کرد که برای رسیدن به بلوغ نیاز به مساعدت و همکاری دستگاه های مختلف دارد. مشروح این گفت  وگو را در ادامه می خوانید:

با توجه به اینکه بستر شکل گیری شبکه پرس تی وی بر اطلاع رسانی استوار است نقش این شبکه را در بیان حقایق از جمهوری اسلامی برای مردم جهان چگونه می بینید؟

به نظر من پرس تی وی یک شبکه به معنای واقعی آلترناتیو است که توانسته در برابر امپریالیسم خبری ایستادگی کند و واقعیت های مربوط به جهان سوم را- جهانی که در واقع خبرگزاری ها و رسانه های دیگر نسبت به آن نگاهی منفی دارند- به نحو احسن بازتاب و پوشش دهد. پرس تی وی توانسته واقعیت های مربوط به جهان سوم را منعکس کند و نشان دهد علی رغم اینکه رسانه های غربی همواره در مورد جهان سوم، اخبار مربوط به جنگ و خشونت و اخبار منفی را پوشش می دهند، تمام ماجرا این گونه نیست. در واقع پرس تی وی نشان می دهد که نقاط مثبت هم درباره جهان سوم وجود دارد و می شود این ها را پوشش داد.

برنامه خاصی از پرس تی وی مد نظر شما است که این ویژگی ها را دارا باشد؟

بله نمونه اش همین برنامه «ایران» که از شبکه پرس تی وی پخش می شود و زیبایی های مربوط به ایران را به مخاطبان جهانی خود معرفی و بیان می کند که بر خلاف نظر رسانه های غربی، ایران نه تنها یک کشور تروریستی نیست بلکه یک کشور توریستی است. برنامه هایی مثل «ایران» که پرس تی وی می سازد، می تواند به نمایش چهره مثبت و زیبای ایران در مجامع عمومی و بین المللی کمک کند.

در شبکه ای مثل پرس تی وی با توجه به هویت و نقشی که در آگاهی بخشی دارد، کارشناسانی که دعوت می شوند، باید از چه ویژگی هایی برخوردار باشند؟

بله این موضوع بسیار مهمی است، پرس تی وی کارشناسان بسیار توانمندی را که دعوت می کند که ابعاد یک موضوع و یک خبر را می شکافند و روشنگری می کنند این بسیار بسیار قابل تحسین است. ما در بسیاری از رسانه های غربی شاهدیم که این استقلال عمل، جرات و شجاعت را ندارند که مسائل مربوط به یک کشور و جامعه را بیان کنند، اما این شبکه توانسته با جذب کارشناسان متنوع و متفاوت از سراسر جهان یک الگوی جدید به جهانیان نشان دهد و بگوید که می توان از ظرفیت های جهانی برای بیان حقیقت استفاده کرد. وقتی ما بی بی سی و سایر رسانه های وابسته را نگاه می کنیم، شاهد هستیم که این ها در واقع دو نفر و نصفی کارشناس دارند که همیشه هم تکراری اند و حرف های کلیشه ای می زنند ولی ما در پرس تی وی تحلیلگران مختلفی می بینیم حتی کارشناسان از جنس مختلف یعنی مرد و زن . این یعنی تنوع کارشناس از لحاظ جنسیتی، موقعیت مکانی و تخصص، ظرفیتی مناسب را برای پرس تی وی ایجاد کرده و سیاستگذاران پرس تی وی توانسته اند موقعیت اخبار جهان را به خوبی دریابند و بر اساس نیاز مخاطبان جهانی سیاستگذاری تحلیلی کرده و برنامه هایشان را پیش ببرند.

 

همانگونه که شاهد هستید شبکه های معاند تمام تلاش خود را برای مخدوش کردن چهره انقلاب اسلامی به کار بسته اند. به نظر شما پرس تی وی چقدر در خنثی کردن این پیام ها موفق عمل کرده است؟

من معتقدم پرس تی وی یک شبکه جهانی و بین المللی است. نباید جایگاه آن را فرو بکاهیم به شبکه های معاندی که به زبان فارسی برنامه پخش می کنند. اصلا شبکه پرس تی وی مخاطبانش فارسی زبانان نیستند، مخاطبان پرس تی وی در واقع مخاطبان جهانی هستند که به زبان انگلیسی صحبت می کنند یا مطالب را در سراسر جهان می فهمند. بنابراین ما باید جایگاهی را برای پرس تی وی تعریف کنیم که بسیار بالاتر از شبکه های فارسی زبانی باشد که مخاطبان آنچنانی هم ندارند. بنابراین نباید این گونه مقایسه کنیم. اینگونه مقایسه کردن نوعی ظلم و جفا در حق پرس تی وی است. ما باید پرس تی وی را با رسانه های بین المللی مقایسه کنیم نه با رسانه های معاند فارسی زبان برون مرزی.

پرس تی وی چقدر توانسته در ایجاد روایتی جدید از اتفاقات منطقه نقش موفقی داشته باشد؟

به نظر من این شبکه توانسته همپای سایر رسانه های منطقه ای مثل الجزیره و .... یک جریان سازی خبری بسیار تاثیر گذار را ایجاد کند و در میان رقبا به یک رسانه اگر نگوییم بی رقیب، به یک رسانه کم رقیب تبدیل شود. این شبکه توانسته به دنیا بفهماند که جمهوری اسلامی ایران در حوزه رسانه ای هم حرفی برای گفتن دارد. پرس تی وی رسانه ای خود ساخته است؛ یعنی این شبکه را کسانی اداره می کنند که در درون خود این جامعه بزرگ شده اند و تحصیل کرده اند.در نقطه مقابل، سایر رسانه ها مثل الجزیره در واقع اجاره ای اند، یعنی افرادی از بی بی سی می آیند و الجزیره را درست می کنند،  اما پرس تی وی در اصل یک رسانه بومی است. الجزیره و امثال آن یک نوع رسانه اجاره ای هستند که کارمندانشان از جاهای دیگر آمده اند و آنجا فعالیت می کنند.

تفاوت بودجه ای که پرس تی وی و به طور مثال الجزیره دارد چقدر در کیفیت برنامه سازی این دو شبکه تفاوت ایجاد کرده است؟

 بودجه ای که پرس تی وی دریافت می کند و بودجه ای که الجزیره می گیرد اصلا قابل مقایسه با هم نیستند، پرس تی وی با دست خالی با امپریالیسم خبری مبارزه می کند اما دولت و ثروت عظیمی پشت سر امثال الجزیره است، لذا باید این مسئله را هم مورد توجه قرار دارد. آن نوع روزنامه نگاری که پرس تی تی وی دنبالش است، بومی است تا روزنامه نگاری اقتباس شده از غرب یا سایر کشور های دیگر. پرس تی وی هم در تولید محتوا و هم در ارائه شکل بسیار متفاوت است. بنابر این حتما بایستی دولت و افرادی که دست اندرکار هستند کمک کنند که پرس تی وی بتواند روز به روز رشد پیدا کند، من به آینده این شبکه امیدوار هستم به شرط اینکه به آن کمک شود. این رشد و شکوفایی پرس تی وی است که باعث شده بسیاری از کشور های غربی دنبال این باشند که این شبکه را فیلتر یا سانسور کنند و از بین ببرند؛ اگر این شبکه اثر نداشت پس برای چه محدود می شود که مثلا در مقطعی فرکانسش پخش نشود و به جاهای دیگر نرسد، یا چرا حساب های کاربری اش را در شبکه های اجتماعی مسدود می کنند؟ پس این شبکه اثر گذار است. در پاسخ به برخی که می گویند پرس تی وی اثرگذار نیست یا مخاطب ندارد، باید پرسید پس این ایجاد محدودیت ها برای چیست؟

با توجه به اینکه شبکه های برون مرزی صداوسیما تریبون نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و همه هم فراجناحی عمل می کنند و در شرایط حساس حال حاضر این شبکه های برون مرزی هستند که می توانند پرچم دار نظام باشند، نقش حمایتی مجلس و دولت را چگونه می بینید؟

من رسانه های بین المللی جمهوری اسلامی را فقط رسانه های برون مرزی جمهوری اسلامی نمی دانم، فکر می کنم اینها رسانه های برون مرزی ملل ستم دیده هستند و برای همه مللی که مظلوم واقع شده اند و در سنگر مقاومتند، کار می کنند. این شبکه ها را باید فراتر از این موضوع نگاه کرد. اینکه متاسفانه دست اندرکاران تعیین و تزریق بودجه به شبکه های برون مرزی در خارج از صداوسیما ما به دلایل سیاسی حاضر نیستند از شبکه های برون مرزی آنچنان که باید و شاید حمایت کنند، جای تاسف دارد. این در حالی است که در اکثر کشورهای دنیا حمایت های بسیار بسیار مالی و معنوی از رسانه های برون مرزی شان می کنند.

چشم انداز شما برای آینده شبکه های برون مرزی چیست؟

من معتقدم که پرس تی وی آینده خوبی دارد به شرط اینکه بتواند از صاحبنظرانی که در عرصه بین المللی تجربه  و ایده دارند، استفاده کند و اتاق فکری تشکیل دهد تا بتواند سیاستگذاری خبری فعال تری داشته باشد. پرس تی وی باید همچنان سیاست مستقلانه داشته باشد و به صدای مردم مظلوم دنیا تبدیل شود. آینده روشنی هم در انتظار است چون پرس یک رسانه جدید است و 13 سال است که از تولدش می گذرد، یعنی هنوز به بلوغ نرسیده است، تازه پا گرفته و یک نهال است. به نظر من اگر بتواند در آینده تداوم پیدا کند که می کند، به یک رسانه ابرقدرت تبدیل خواهد شد. اگر مثلا بی بی سی یا سی ان ان قوی هستند به این خاطر است که یک سابقه طولانی دارند، بنابراین ما باید منتظر باشیم این شبکه هر چه سنش بالاتر برود شکوفایی بیشتری نیز بیابد، چون رسانه رسمی جدیدی است و کم سن و سال است. بنابراین حتما آینده خوبی خواهد داشت و می تواند به یک رسانه ممتاز تبدیل شود و مخاطبان بیشتری هم در سایر نقاط جهان پیدا کند . دنیای امروز خسته شده و به دنبال اخبار واقعی تر، عینی تر و اخباری با تحلیل های عمیق تر است و از رسانه هایی که از طرف صاحبانشان اخبار کلیشه ای و مسائل کلیشه ای پخش می کنند، خسته شده اند. مردم امروز دنبال رسانه ای هستند که از آن حقیقت را بشنوند، پرس تی وی این صدای حقیقت برای آنها است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرس تی وی برون مرزی صداوسیما شبکه های برون مرزی جمهوری اسلامی پرس تی یک رسانه بین المللی جهان سوم رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۸۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط نگاه میشل فوکو از انقلاب 57 با حسرتی که «هنیه» بر دل صهیونیست‌ها گذاشت

رفتار با صلابت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و همسرش بعد از شنیدن خبر شهادت 6 تن از اعضای خانواده نشان از فرهنگی دارد که شهادت از مولفه‌های اصلی آن به شمار می‌رود. شهادت از صدر اسلام تاکنون پیروزی‌های بسیاری برای مسلمانان به ارمغان آورده است.

به گزارش ایسنا، حلاوت شیرینی حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران پس از ۴۶ سال به داخل سرزمین اشغالی کام مردم مسلمان را در سراسر دنیا به خصوص مردم غزه شیرین کرده است. این حمله درسی است اگر خوب بنگری ناشی از فرهنگ شهادت طلبی است که ذلت نمی‌پذیرد. تنها شهادت است که می‌تواند مسایل عینی سخت و پیچیده را تغییر دهد. اینجا اما نمونه عینی خانواده در مسلک هنیه را می‌نگریم آنگاه که تجلی ایمان قلبی و اراده راسخ مرزهای از خودگذشتگی را درمی‌نوردد.

برای آنچه که نباید فراموش شود حمله چند روز قبل اشغالگران صهیونیست به اردوگاه الشاطی بود که در این حمله سه فرزند «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به همراه سه نوه وی به شهادت رسیدند. اما واکنش متفاوت اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس و ام عبدالسلام همسرش باید ناشی از همان فرهنگ شهادت طلبی دانست.

اما آنچه قبل از بررسی چرایی رفتار هنیه و همسرش باید مورد واکاوی قرا گیرد. نوع واکنش رسانه‌های غربی به مساله فلسطین است. رژیم صهیونستی پس از حمله حماس در 15 مهرماه در حمله به غزه سی هزار و شصد فلسطینی را به خاک و خون کشاند که از این تعداد 13 هزار کودک بودند. اما این رسانه‌ها در قیاس میان پوشش اخبار مرتبط با آسیب دیدن غیرنظامیان در طرف اسرائیلی و فلسطینی ـ که عموما غیرنظامی و کودک و زنان بودند ـ به سمت اسرائیلی‌ها غش می‌کردند.

نظام جهانی از روزهای نخست جنگ، توسط  رسانه‌هایی که در اختیار داشت گزارش‌های متعددی از وقایع روز ۱۵ مهرماه و حمله حماس ارائه کردند. آنها از روز نخست به قاضی رفتند با خانواده اسرا یا کشته‌شدگان، سربازان، شهروندان عادی گفت و گو می‌کردند؛ این گزارش‌ها که عاطفه مخاطب را نشانه می‌رفت چنین القا می‌شد فلسطینی‌ها، وحشیانه به اسرائیلی‌های متمدن حمله می‌کردند.

در جنگ اخیر سرزمین‌های اشغالی، به اذعان بسیاری از ناظران، در موارد بسیاری قوانین و اصول‌پذیرفته شده جنگی نقض شد؛ نتیجه تصاویر دردناکی از تلفات پرشمار غیرنظامیان و جنایت‌هایی است که در رسانه‌ها بازتاب داده شد و جان و روان میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان به درد آورد.

این تصاویر اگرچه در رسانه‌های جهان به طور گسترده بازتاب یافت، ولی اغلب رسانه‌های غربی به صورت متوازن و بی‌طرف مصائب ۲ طرف جنگ را به تصویر نکشیدند. بی‌توجهی جامعه بین‌الملل به تجاوزهای مزمن تل‌آویو به سرزمین‌ فلسطین وقایع روز ۱۵ مهرماه را رقم زد؛ وقایعی که حماس انجام داد به معنی دفاع مشروع است که در اصل 51 منشور بین‌الملل نیز پذیرفته شده است. دفاع مشروط زمانی زمانی می‌تواند انجام شود که راه های دیپلماتیک و غیرنظامی جهت رفع تجاوز وجود نداشته باشد.

دفاع مشروط حماس در رسانه‌های غربی، «نامشروع»، «وحشیانه»، «متجاوزانه»، «تروریستی» و ... خوانده شد. رسانه‌های معاند تقبیح عملیات حماس و حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی را با تاکید بر گزاره‌های چون «حق تل‌آویو برای دفاع از خود» در دستور کار قرار دادند.

در حق تل‌آویو برای دفاع از خود 13 هزار کودک و هشت هزار زن فلسطینی در خون غلتیدند اما بی‌طرف نبودن این رسانه‌ها و به صورت برابر و متوازن وزن ندادن را می‌توان در اسیر و کشته شدن برخی یهودیان در یک جشنواره موسیقی در نزدیکی دیوار حفاظتی غزه، و همچنین ادعاهای غیر مستندی چون «سر بریدن نوزادان اسرائیلی توسط شبه نظامیان حماس، کشتار غیرنظامیان، رفتار وحشیانه با اسیران و ...» در رسانه‌های مورد نظر برجسته شد. با وجود اثبات دروغین بودن این ادعاها، تصویری از تکذیب در رسانه‌های بیگانه انعکاس نیافت.

اما به همان اندازه درد و رنج فلسطینی‌ها برجسته شد. آیا در حمله یا حمله‌های مداوم فلسطینیان به جای 13 هزار کودک مثلا 50 کودک اسراییلی به قتل می‌رسیدند، آیا ضریب گزارش و تصویری که از 50 کودک اسراییلی در جهان مخابره می‌شد با 13 هزار کودک فلسطینی قابل قیاس بود؟

آیا همه شبکه‌های خبری از حمله وحشیانه فلسطین صحبت نمی‌کردند و بیشترین تهمت‌ها را نثار فلسطینی‌ها نمی‌کردند. الان مساله‌ای مهمتر از حمله فلسطینیان وحشی و غیر متمدن به اسراییل وجود داشت. اما چون متاسفانه در جهان صدای جز صدای زورمندان به گوش نمی رسد. مظلومان محذوفان تاریخ به شمار می‌روند. مظلومانی که جرمشان این است که در فلسطین به دنیا آمدند و استعمارگران برای آنها تصمیم گرفته‌اند. و در این تصمیم جایی برای مردمانی وجود ندارد. که در آن سرزمین به دنیا آمده و بالیدند. اما استعمارگران از یک چیز غافل بودند آن اینکه برای مردمی تصمیم گرفته‌اند که شهادت نیز مولفه اصلی دین و فرهنگ آنان است.

این مردم شهادت دارند. باور ندارید ببینید که چگونه اسماعیل هنیه رئیس شاخه سیاسی حماس با شهادت سه تن از فرزندان و سه تن از نوهایش برخورد کرد. او زمانی که از زخمی‌های جنگ غزه در یک بیمارستان در دوحه پایتخت قطر بازدید می‌کرد. از طریق تلفن همراه با خبر شهادت فرزندان و نوه‌هاش مواجه شد. خم به ابرو نیاورد و در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که «خون فرزندان و نوه‌های شهیدم رنگین‌تر از خون دیگر مردم فلسطین نیست» و خبر داد نزدیک به ۶۰ نفر از بستگانش شهید شدند.

او همچنین تاکید می‌کند: «اگر دشمن فکر کند که با کشتن فرزندانم، موضع من نسبت به موضوع آتش‌بس تغییر می‌کند، گرفتار توهم شده است.».

از همه عجیب‌تر واکنش همسر هنیه بود که پس از شنیدن این خبر شکر خدا را به جا آورد، وضو گرفت و دو رکعت نماز شکر به جا آورد.

واکنش با صلابت هنیه آنقدر برای گزارشگر بی بی سی عربی عجیب بود که برای گزارش از این رویداد سعی کرد با ایجاد شک شبهه اقدام هنیه را نمایشی جلوه دهد با کنایه نوشت زمانی که خبر شهید شدن فرزندان هنیه بهش داده شد فیلمبردای می‌شد. این در حالی است که گزارشگر اذعان دارد که هنیه در حال بازدید از زخمی‌های غزه در بیمارستان قطر است. فیلمبرداری از شخصیت سیاسی در زمان بازدید امری عجیب نیست، یا با ایجاد شبهه که فرزندان هنیه نظامی نبودند اما در جایی دیگر همان گزارش می‌نویسد فرزندان هنیه آموزش نظامی دیدند.

آنچه که نویسنده عرب بی بی سی عربی از آن غافل است. میشل فوکو فیلسوف فرانسوی در بدو پیروزی انقلاب اسلامی به آن توجه کرد می‌توان این تحلیل را به حرکت جهادی حماس  تعمیم داد. میشل فکو خاستگاه انقلاب اسلامی و قدرت نرم آن را انقلاب‌ها و قدرت نرم غربی متفاوت دانست: «من قبول دارم که از قرن هجدهم به بعد هر تحول اجتماعی اتفاق افتاده است بسط مدرنیته بوده، اما انقلاب ایران تنها حرکت اجتماعی است که در برابر مدرنیته قرار دارد». (حاجتی، 1381: 41) به عبارتی روح حاکم بر انقلاب اسلامی و جهادی که فلسطینیان برآن تاکید دارند که روحی دینی و خداباورانه است کاملاً متفاوت از روح مادی گرایانه و سکولاریستی مدرنیته، نظام‌های سیاسی برخاسته از آن و حتی انقلاب‌های شکل گرفته در این فضا بوده است.

شهادت طلبی موجب تحول در محیط ادراکی ـ شناختی و نیز تغییر در محیط عینی و عملیاتی می‌شود، به گونه‌ای که این دو محیط با یکدیگر سازگاری و انطباق پیدا می‌کنند؛ علاوه بر اینکه، این پدیده معنوی موجبات انسجام میان روحیات فردی و واقعیات اجتماعی را فراهم می‌سازد.

یافته‌ها و دستاوردهای تاریخی از صدر اسلام تاکنون، بیانگر این واقعیت شگرف است که فرهنگ شهادت طلبی به عنوان کارآمدترین و مؤثرترین عنصر در پیشبرد اهداف و حفظ ارزش‌ها و مقابله با دشمنان اسلام مطرح بوده است. فرهنگ شهادت طلبی یعنی باور به خدا و معاد، اعتقاد راسخ به درستی و حق بودن راه اسلام، ایستادگی در مقابل دشمن، ایثار و فداکاری برای حفظ ارزش است.

منبع: پورتال امام خمینی، تأثیر شهادت طلبی از دیدگاه امام خمینی در تغییر مفهوم قدرت

http://www.imam-khomeini.ir/

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیحات مدیر رسانه ای سپاهان درباره غیبت حسین نژاد و رضا اسدی
  • هنیه به ترکیه می‌رود
  • سفر قریب‌الوقوع هنیه به ترکیه
  • وزیر دفاع: از حمایت‌های همه‌جانبه رئیس جمهور در عملیات «وعده صادق» تشکر می‌کنم
  • (ویدئو) حاشیه‌هایی از دیدار چهره‌های سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای با روحانی
  • جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب
  • دعوت آیت الله مکارم‌ شیرازی از مردم برای حمایت همه جانبه از نیروهای نظامی
  • آمریکا بر حمایت همه‌جانبه از رژیم صهیونیستی تأکید کرد
  • ارتباط نگاه میشل فوکو از انقلاب 57 با حسرتی که «هنیه» بر دل صهیونیست‌ها گذاشت
  • چرا همه چیز از نظر رادیکال‌ها «سیاه» است؟