Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@02:25:37 GMT

راهی ساده برای پیشگیری از فشارخون بالا

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۸۳۹۵

انجمن قلب آمریکا در راستای کاهش و کنترل فشارخون راهکارهایی را ارائه می دهد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ فشارخون بالا علت اصلی حمله قلبی و سکته و همچنین مهم‌ترین فاکتور قابل کنترل در رابطه با این مشکلات است.

دکتر «میشل الکیند»، رئیس انجمن قلب آمریکا، در این باره می‌گوید: «در حال حاضر، کاهش فشارخون یکی از مهم‌ترین شیوه‌های کاهش ریسک حمله قلبی یا سکته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

تغییرات کوچک می‌تواند تفاوت‌های بزرگی در کنترل فشارخون ایجاد کند. در ادامه به برخی از این نکات اشاره می‌شود.

کنترل مداوم فشارخون: فشارخون ۱۲۰/۸۰ یا کمتر به عنوان یک فشارخون عادی تلقی می‌شود. اگر فشارخون ۱۳۰/۸۰ یا بالاتر باشد به معنای فشارخون بالاست و فرد در معرض ریسک بالا بیماری قلبی و سکته است.

مصرف قرص‌های تجویزی فشارخون: داروی تجویزی می‌تواند یکی از مؤثرترین راه‌های کنترل فشارخون باشد.

حفظ وزن سالم بدن: وزن نرمال باید حفظ شود و شاخص توده بدنی باید بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹ نگه داشته شود.

رژیم غذایی سالم و کم نمک: مصرف میوه و سبزیجات و غلات کامل باید زیاد باشد. محصولات لبنی کم چرب و گوشت کم چرب مصرف شود. میزان مصرف نمک باید کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم باشد.

داشتن تحرک فیزیکی: حداقل هفته‌ای ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط تا شدید داشته باشید.

عدم مصرف مشروبات الکلی

عدم استعمال دخانیات

منبع: مهر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فشار خون کنترل فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خطر ابتلاء به نارسایی قلبی در افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بسیار بیشتر از سکته مغزی است.

دکتر «نیکلاس وینتر»، محقق ارشد در مرکز تحقیقات خدمات بهداشتی در دانشگاه آلبورگ دانمارک، می‌گوید: «در حقیقت، خطر نارسایی قلبی مرتبط با فیبریلاسیون دهلیزی، دو برابر خطر سکته مغزی در طول زندگی است.»

بر اساس نتایج منتشر شده، از هر پنج بیمار مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، دو نفر (۴۲٪) دچار نارسایی قلبی می‌شوند، در مقایسه با یک نفر از هر پنج بیمار (۲۰٪) که دچار سکته مغزی می‌شود و یک نفر از هر ۱۰ بیمار (۱۰٪) که دچار حمله قلبی می‌شود.

محققان به این نتیجه رسیدند: «اگرچه دستورالعمل‌های فیبریلاسیون دهلیزی اصولاً بر پیشگیری از سکته مغزی تمرکز دارند، یافته‌های ما نشان می‌دهد که نارسایی قلبی عارضه اصلی این بیماری است».

این مطالعه همچنین نشان داد که تعداد زیادی از مردم که به فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا می‌شوند در معرض خطر بالا نارسایی قلبی و سکته هم هستند.

به گفته محققان، قبلاً از هر چهار نفر یک نفر در مقطعی از زندگی خود به فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا می‌شدند. این تعداد در حال حاضر به یک نفر از هر سه نفر رسیده است.

انجمن قلب آمریکا می‌گوید فیبریلاسیون دهلیزی خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد زیرا ضربان نامنظم قلب باعث می‌شود خون در حفره‌های بالایی قلب جمع شده و لخته شود.

اما فیبریلاسیون دهلیزی همچنین می‌تواند منجر به نارسایی قلبی شود، و زمانی رخ می‌دهد که قلب نتواند خون کافی برای رفع نیازهای بدن را پمپ کند.

به گفته این انجمن، فیبریلاسیون دهلیزی می‌تواند باعث شود که قلب آنقدر تند بزند که هرگز به درستی از خون پر نمی‌شود تا به بدن پمپاژ کند.

برای مطالعه جدید، محققان داده‌های سلامتی ۳.۵ میلیون بزرگسال دانمارکی را که بدون سابقه فیبریلاسیون دهلیزی بودند، تجزیه و تحلیل کردند. این افراد در یک دوره ۲۳ ساله، از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۲، ردیابی شدند تا ببینند آیا به اختلال ضربان قلب دچار شده اند یا خیر.

سپس محققان آنها را دنبال کردند تا ببینند که آیا بعداً مبتلا به نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی تشخیص داده شده اند یا خیر.

به طور کلی، مردانی که مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی تشخیص داده شده بودند، نسبت به زنان، ۴۴ درصد در مقابل ۳۳ درصد، خطر نارسایی قلبی بالاتری داشتند. همچنین مردان نسبت به زنان، ۱۲ درصد در مقابل ۱۰ درصد در معرض خطر حمله قلبی بودند.

اما زنان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی در معرض خطر بیشتر سکته مغزی بودند، ۲۳٪ در مقابل ۲۱٪.

محققان گفتند: «یافته‌های ما توجه بیشتر به پیشگیری از نارسایی قلبی پس از فیبریلاسیون دهلیزی را تشویق می‌کند.»

به گفته محققان، این موارد می‌تواند شامل تشویق بیماران به ورزش و کاهش وزن، توسعه درمان‌های مؤثر برای فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی و طراحی برنامه‌های توانبخشی قلبی برای بهبود قدرت قلب باشد.

کد خبر 6084906

دیگر خبرها

  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی
  • رییس صداوسیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست/ در برنامه های زنده کنترل اظهارات کارشناسان کار ساده‌ای نیست
  • رییس صدا و سیما : مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست/ در برنامه های زنده کنترل اظهارات کارشناسان کار ساده ای نیست
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات/ راه‌اندازی سامانه رصد افت تحصیلی و مسائل روانشناختی دانشجویان
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات
  • مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند؟
  • برپایی سفره سلامت در مدارس خلخال