Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز نوشت:منازعات داخلی، که این روزها بار دیگر اوج گرفته، نه مردم را خوشحال می‌کند و نه برای کسی سود دارد. ادامه این درگیری‌های لفظی و رسانه‌ای، غیر از اینکه مردم را ناامید و بی‌اعتماد کند، نتیجه دیگری ندارد.

افرادی که با تفکر بشدت افراطی، شعارهای به خیال خودشان مردم‌پسند می‌دهند و می‌گویند انقلابی هستیم و می‌خواهیم مردمی عمل کنیم و مشکلات مردم را حل کنیم، قبل از آنکه شماره صندلی‌های خود را در مجلس به ذهن بسپارند، اصول انقلابی و مردمی‌بودن را از یاد بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با گرفتن دناپلاس ۶۵۰ میلیون تومانی، کمک هزینه مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی، شروع سفرهای خانوادگی و فامیلی و دریافت حقوق‌ها و مزایای آنچنانی، صف خود را از مردم جدا و انقلاب را جور دیگری معنا کردند. اینها را مردم می‌بینند و می‌فهمند و برای تک تک این فعل‌ها و ترک‌ها حساب باز می‌کنند.


به‌هیچ‌وجه راضی نیستیم مجلس شورای اسلامی لطمه ببیند، چه یازدهم، چه دهم یا دوازدهم. این نهاد، یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی است و لطمه دیدن آن به معنای لطمه دیدن اصل نظام است. به همان اندازه که حفاظت از اصل نظام واجب است، حفاظت از اندام‌های آن، ازجمله مجلس شورای اسلامی، هم واجب است. در این واقعیت نیز نمی‌توان ذره‌ای تردید داشت که وظیفه حفاظت از ارکان نظام بیش از همه برعهده متولیان خود آن ارکان است. بنابراین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیش از دیگران باید برای حفاظت از اعتبار این رکن نظام احساس مسئولیت کنند و با موضعگیری‌های غیراصولی و خط و نشان کشیدن‌ها علیه این و آن، اعتبار مجلس را خدشه‌دار نکنند. مجلس شورای اسلامی برای اِعمال نظارت بر دستگاه‌های اجرائی و قضائی و سایر اندام‌های نظام، اهرم‌های کارآمدی را در اختیار دارد که اگر درست عمل کند می‌تواند با بکار گرفتن آنها بسیاری از کژی‌ها را راست و بسیاری از ضعف‌ها را برطرف کند.

اینکه امام خمینی می‌فرمودند مجلس در رأس امور است، به این معناست ولی اگر نمایندگان مجلس به وظایف خودشان عمل نکنند و به جای استفاده صحیح از اهرم‌های قانونی وارد بازی‌های جناحی شوند، به جایگاه مجلس لطمه وارد می‌کنند و در آن صورت مجلس در رأس امور نخواهد بود. مجلس دهم در این زمینه کارنامه خوبی برجای نگذاشت و نتوانست جایگاه این رکن مهم را حفظ کند. مجلس یازدهم نیز در ۵ ماهی که از عمرش گذشته است متأسفانه کارنامه قابل قبولی ندارد ولی اگر در روش‌هایش تجدیدنظر کند، جلوی تندروی‌ها را بگیرد و با استفاده صحیح از اهرم‌های قانونی که در اختیار دارد، درصدد حل مشکلات برآید، می‌تواند جایگاه واقعی خود را بازیابد.
این درست است که آمریکا و رژیم صهیونیستی و همدستان آنها دشمنان ملت ایران هستند، ولی همانطور که امام خمینی بارها گفتند انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هرگز از بیرون لطمه نخواهد دید. اگر تهدیدی وجود دارد، از داخل کشور است. دوستان و دشمنان این انقلاب و نظام و این ملت را باید در داخل جستجو کرد. کسانی که به جای اقدامات قانونی برای برخورد با مخالفان خود، متوسل به تهدید و داغ و درفش می‌شوند، حتی اگر ادعای دوستی داشته باشند، دشمنانه عمل می‌کنند. آمریکا و صهیونیست‌ها هم از منازعه و درگیری و به جان همدیگر افتادن متولیان ارکان نظام، استقبال می‌کنند و این راه را از میلیاردها دلار خرج کردن برای ضربه زدن بهتر و مؤثر می‌دانند.
این واقعیت را هم تمام متولیان نظام در دستگاه‌های مختلف باید بپذیرند که همگی در ضعف‌ها و قوت‌های عارض شده بر کشور و سختی‌های تحمیل شده بر مردم شریک و سهیمند. کسی از شما نمی‌پذیرد که خود را تبرئه کنید و سایرین را متهم جلوه دهید. به جای توسل به شعارهای تکراری با هدف کسب آراء در انتخابات ریاست جمهوری، درصدد خدمت به مردم از طریق هماهنگی با همدیگر برآئید و دردی از مردم دوا کنید. مردم این را از شما می‌خواهند نه سفرهای نمایشی و توسل به شعارهای کهنه و یقه گرفتن و وعده‌های تکراری دادن را.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با خانواده شهیدان حبیبی فر و قاسمی
  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • گلایه متقاضیان از عدم پرداخت وام ودیعه مسکن توسط برخی از بانک‌ها
  • ریل‌گذاری نظام بانکی چگونه باشد؟
  • گره‌گشا نبودن وام مسکن برای خانه‌دارشدن مردم
  • بیانیه نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس: هرگونه خطای رژیم جعلی اسرائیل بدون پاسخ باقی نخواهد ماند
  • چشم دنیا مبهوت اقتدار موشکی و پهپادی ایران
  • پرچم عدالت‌خواهی به واسطه نیروهای مسلح برافراشته شده است
  • عملیات وعده صادق جلوه گر اقتدار نظام اسلامی در دنیا
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟