Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: یکی از دغدغه های اقتصاد ایران، ارزش پول ملی که اگر به همین روال کم رمق تر شود به سمت سقوط ارزش پول ملی حرکت می کند.

به گزارش پول نیوز، محمد خوش چهره، عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و کارشناس اقتصاد سیاسی درباره سخنان رهبر انقلاب که مکرر گفته شده علاج مشکلات اقتصادی در گرو تمرکز بر مسئله تولید، جلوگیری از سقوط پی در پی ارزش پول ملی و بستن رخنه‌هایی همچون قاچاق، واردات بی‌رویه و فساد‌های مالی است، گفت: اقتصاد ایران مانند یک بیمار است که در در حال حاضر دچار مصدومیت و دچار شکستگی های متعدد در تولید، تعطیلی و کم رمقی بعضی از واحدها، شکستگی ها، صدمات و ضربات بعضی از واحدها زمان بر می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خوش چهره ادامه داد: در مجموعه مشکلات اقتصاد ایران در تولید کم رمقی مشاهده می شود که تولید ناخالص ملی که یک بحث زمان بر می باشد اول باید برای حیات اقتصاد استارت کوتاه مدت را در پش گرفت بعد راه علاج بلند مدت است.


عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: یکی از دغدغه های خیلی اساسی اقتصاد ایران، ارزش پول ملی است اگر به همین روال کم رمق تر شود به سمت سقوط ارزش پول ملی حرکت می کند مانند خون در رگ های بیمار که اگر نباشد همه محاسبات بهم می ریزد و به توقف حیات می انجامد.

وی اظهار داشت: ارزش پولی ملی اگر با آهنگی که بخشی برون زا(شیطنت دنیای سلطه- جنگ اقتصادی و تحریم ها) و بخشی درو نزا که بر می گردد به غفلت ها و جهالت ها و بعضی از راهنمایی های غلطی که سبب تصمیمات اشتباه سیاسی می شود.

خوش چهره افزود: که با راهنمایی به مقام مسئولی که کم آگاه است و تصمیماتی در این رابطه به اسم احیا و نجات اقتصاد گرفته می شود اما منجر به صدمات جبران ناپذیر در اقتصاد می شود.

عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران اظهار داشت: در چنین فضایی در همه علائم اساسی که اقتصاد به آن دچار شده دیده می شود که مانند بیمار مصدوم رنج می برد و مهم ترین مسئله ارزش پول ملی است.

وی ادامه داد: که اگر این نگاه عوض شود و صدا و سیما به جای اینکه اعلام کند به طور مثال 10 درصد ارش پول ملی افزایش پیدا کرده بگوید امروز ده درصد ارزش پول ملی کاهش داشته است در این شزایط بهتر به مردم آگاه سازی داده شود که مردم این چنین مطالبه گر می شوند.

این کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: وظیفه ذاتی بانک مرکزی که حفظ ارزش پولی است الان زیر سوال هست که چرا به وظیفه خود عمل نمی کند. نباید در مدیریت تقاضای ارز بخش زیادی سوداگری و دلالی باشد و قاچاق کالا جز یکی از تقاضاهایی است که به آن دامن زده می شود که باید از هجوم سوداگران در مدیریت تقضاضا غیر ضرور جز در صادرات و واردات کالای اسای جلوگیری شود.

خوش چهره عنوان کرد: فساد بیماری است که درمان آن عمدتا یه درمانی است که ریشه در زمان دارد بلافاصله فساد حل نخواهد شد به یک برنامه یک ساله و دوساله نیاز دارد. اما بعضی موارد مانند ارزش پولی را نمی شود به زمان موکول کرد باید سریع جلوی آن را گرفت در غیر این صورت مردم متوجه می شوند امرار معاش برایشان سخت و مشکل است.

عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و کارشناس اقتصاد سیاسی افزود: این کاهش ارز سود ملی افراد دار را داراتر و افراد فقیر که خانه و ماشین ندارند را به شدت فقیرتر خواهد کرد که این شکاف طبقاتی خود به نوعی عوارضی را در پی دارد.

خوش چهره گفت: در حقیقت حکومت باید پاسخگوی مشکلات اقتصادی و اجتماعی ناشی از ارزش پول باشد. یعنی ارزش پول ملی فقط تغییر نمی کند بلکه محاسبات اجتماعی را بهم می زند ومسئله امیتی ایجاد می کند باید با تذکر مقام معظم رهبری به صورت یک توجه جدی تر و بک باور عمیق تر در مسئولین ما خودش را نشان دهد.

کارشناس اقتصاد سیاسی تصریح کرد: اقتصاد باید بر اساس مزیت ها پیش برود و توانایی های بازار بزرگ مصرفی، در حقیقت به تولید معنا می دهد الان ما در اقتصاد ایران تقاضاهای فراوان اجابت نشده داریم حتی در نیازهای اساسی مانند خوراک پوشاک مسکن خیلی افراد بد مسکنی یا سو مسکن دارند در حالی که رونق بخش مسکن هیچ ربطی به سرمایه خارجی و تحریم ها ندارد.


منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اقتصاد ایران ارزش پول ملی بانک مرکزی مسکن سرمایه تولید کارشناس اقتصاد سیاسی اقتصاد ایران ارزش پول ملی خوش چهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده مقاومت رئیسی برای عزل وزیر اقتصاد /همین افاضات برای برکناری آقای وزیر کافی نیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، در واکنش به فیلم منتشر شده از صحبت های احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد که گفته بود: یکسری نارضایتی های مقطعی در اقتصاد وجود دارد که با روی کار آمدن دولت فعال و برنامه‌ریز و با یک حرکت علمی و جهادی بزرگ تا شش ماه قابل رفع است، نوشت:

مطالب بالا را آقای احسان خاندوزی، چندهفته قبل از آنکه از سوی آقای رئیسی به سمت وزارت اقتصاد منصوب شود، سروده است!

بیان این جملات، از سه حال خارج نیست:

۱- بازی سیاسی به نمایندگی از جناحی که الان از بانیان وضع موجود است

۲- توهم

۳- تحلیل و پیش بینی نادرست

هریک از این سه، دلیل بر تصمیم رئیس جمهور برای برکناری اش نیست؟

اگر می بینید کنار گذاشته نمی شود، علتش را در سود کسانی ببینید که اجازه تصمیم درست به رئیس جمهور نمی دهند.

فیلم کامل صحبت های خاندوزی را در ادامه ببینید:

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899029

دیگر خبرها

  • نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای
  • مقاومت سخت برای عزل وزیر اقتصاد؛ افاضات قبل از تکیه بر صندلی را ببینید | فیلم
  • پشت پرده مقاومت رئیسی برای عزل وزیر اقتصاد /همین افاضات برای برکناری آقای وزیر کافی نیست؟
  • آزادسازی اراضی دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در کرمان
  • آزادسازي اراضي دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در کرمان
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • جزئیات معامله۶هزار میلیاردی سرخآبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها