Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@15:44:49 GMT

«نون.خ» با حضور اکبر عبدی جذاب‌تر می‌شود!

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۹۸۱۰

«نون.خ» با حضور اکبر عبدی جذاب‌تر می‌شود!

به گزارش افکارنیوز،

مهدی فرجی درباره حضور اکبر عبدی در فصل سوم « نون.خ » با بیان اینکه «حضور آقای عبدی برای هر پروژه‌ای مغتنم است»، عنوان کرد: آقای عبدی سرمایه بازیگری ما در کشور هستند و تاکنون توانسته‌اند نقش‌ها و سبک‌های مختلفی را در سینما و تلویزیون کار کنند؛ کارهای ماندگار و فراموش نشدنی از ایشان کم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم از همین ظرفیت استفاده کردیم.

او در پاسخ به این پرسش که آیا درآوردن گویش کُردی برای اکبر عبدی امکان پذیر است؟ عنوان کرد: آقای عبدی گویش های مختلف را تجربه کرده اند و از همه موفق بیرون آمده اند. فکر می‌کنم حضور ایشان به جذابیت سریال «نون.خ» اضافه خواهد کرد.

فرجی درباره سختی‌های کار در شرایط کرونایی توضیح داد: کار در شرایط کرونایی دشواری‌های زیادی دارد. عوامل پشت صحنه همه با ماسک کار می‌کنند که کار را سخت تر می کند و اکسیژن کمتری دریافت می‌کنند. در زمستان سخت تر هم می‌شود و بخشی از کار ما هم در زمستان است. هنرمندان ما مجاهدت و تلاش می‌کنند سلامتشان بسیار مهم است اما از طرفی نشاط و سلامت روانی جامعه هم مهم است. هنرمندان هم مثل کارکنان سلامت که برای سلامت جسم کار می‌کنند، برای سلامت روانی و ایجاد شادی و نشاط در جامعه کار می‌کنند. مردم حتما قدردان هستند و می‌دانند هنرمندان در این شرایط دشوار به شکلی جانفشانی می‌کنند. رسانه ملی هم قدردان آنهاست و بارها به این موضوع اشاره کرده است.

او درباره مشکلات مالی که اغلب پروژه‌های تلویزیونی درگیرش هستند، اظهار کرد: خوشبختانه در سریال «نون خ ۳» تاکنون آسیبی از این جهت ندیده ایم و امیدواریم از این به بعد هم کار به شکل عادی جلو برود.‌

این تهیه کننده درباره حاشیه‌ هایی که اغلبِ پروژه‌های طنز در سال‌های اخیر دچارش می‌شوند و نیز انتقادهایی که به برخی از سریال ‌هایی که گویش محلی خاصی را تقلید می‌کنند وارد است، عنوان کرد: پروژه «نون.خ» در فصل یک و دو دچار حاشیه نشد و در نظرسنجی ها هم خوشبختانه مردم و هموطنان کُرد کار را پسندیدند. دلیلش این است که کارگردان ما کُرد است و بیش از ۸۰ درصد بازیگرانمان هم کُرد هستند. خوشبختانه تاکنون آنچه به روی آنتن رفته، مورد رضایت بوده است.

تهیه‌کننده سریال «نون.خ» درباره حذف برخی دیالوگ ها در فصل دوم و احتمال وقوع این اتفاق در سری جدید، اظهار کرد: آنچه در «نون.خ ۲» اتفاق افتاد سانسور خاصی نبود بلکه یک ممیزی معمول تلویزیون بود که برای بقیه کارها هم وجود دارد. طبیعتا زمانی‌ که کار تولید می‌شود با زمان پخش شرایط فرق می کند؛ مثلا ما زمانی‌که کار را کلید زدیم خبری از کرونا نبود اما زمان پخش کرونا آمده بود. آقای سعید آقاخانی به دلیل اینکه خودشان رسانه شناس هستند و ویژگی های مردم کُرد را می‌شناسند، چیزی نمی‌سازند که ما در زمان پخش دچار سانسور و ممیزی شدیدی شویم.

فصل یک و دو سریال «نون.خ» این شب‌ها از شبکه یک بازپخش می‌شود؛ مهدی فرجی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا بازپخش‌های مکرر سریال‌ها موجب از بین رفتن جذابیت آن‌ها نمی‌شود؟ عنوان کرد: تا جایی که من اطلاع دارم شبکه یک دفعه اول است که «نون.خ» را بازپخش می‌کند؛ البته سایر شبکه‌ها مثل آی فیلم و تماشا پخش کرده‌اند. طبیعی است که یک کار خوب تکرارهای مختلف داشته باشد تا مردم فرصت کنند سریال را ببینند؛ البته شبکه یک این توجه را دارد که این تکرار از حد نگذرد و به یک بی قاعدگی تبدیل نشود تا آن جذابیت برای مردم باقی بماند.

فصل سوم سریال «نون.خ» در ۱۵ قسمت برای پخش در نوروز ۱۴۰۰ از شبکه اول سیما ساخته می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نون خ اکبر عبدی سریال رسانه ملی شبکه یک اکبر عبدی کرونا سریال طنز سعید آقاخانی نون خ 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی

سریال ۳۰ قسمتی «مشاور» که کمتر از ۱۰ روز از پخش آن گذشته و ۲۰ روزی تا پایان آن باقی مانده است، بر مدار سیاست شبکه ۲ بر مبنای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی تولید شده و در تلاش برای حل و فصل چالش‌های خانوارهای ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، این شب‌ها سریالی به نام «مشاور» روی آنتن شبکه دو است که به دور از هیاهو و شلوغی زندگی سریع و ماشینی امروز، دل به دریای مشکلات مختلف جامعه امروز، به‌ویژه مسائل مربوط به ازدواج و طلاق و اختلافات خانوادگی زده است.

مشاور این سریال «فرهاد قائمی» است که در لباس یک روحانی در اتاقی در یک مسجد نشسته و پذیرای افراد و زوج‌هایی است که هر کدام مشکل خاص خودشان را دارند و برای حل و فصلشان به مشاور مراجعه می‌کنند و بر همین اساس انتخاب شخص سید روحانی به عنوان نقش اول مشاور، آن هم در حجره‌ای در فضای معنوی یک مسجد دلگشا و دلنشین، به نظر حکایت از انتخاب درست کارگردان دارد.

انتخابی که هر بار خانواده‌ای را به بهانه یک مشاوره گرفتن هم که شده، راهی مسجد و برخورد با مشاور روحانی می‌کند تا علاوه بر توصیه و نسخه گرفتن، نمازی هم به جماعت بخواند و از این فضای دلنشین بهره ببرد.

سریال در عین سادگی و دور از هیاهو، مملو از نمایش مشکلات و معضلات ریز و درشتی است که در هر قسمت مطرح شده و هر کدام نسخه مختص به خود را برای گره گشایی دریافت می‌کنند.

یکی برگه دروغین آزمایشگاه برای نشان دادن اینکه سرطان دارد درست کرده و دیگری پدری است که فرزندش را به حال خود رها کرده و برای تربیت و آرامش او اقدامی نکرده و مادر هم به مانند همان پدر، بی تفاوتی را پیشه کرده.

دختر دبیرستانی که پدرش به دلایل مالی در زندان است و برای پول درآوردن به تبلیغات با پوشش زننده اینستاگرامی روی آورده و دبیر فیزیک او با رفتن نزد مشاور این چالش را حل می‌کند، خانواده‌ای دیگر زنی را نشان می‌دهد که همه چیز برایش فراهم است اما همسری دارد که با او حرف نمی‌زند و همین سکوت باعث اشکالات و اختلافاتی شده که تا مرحله جدایی و متارکه هم رسیده است و دیگری که به خاطر قیاس‌های غلط خانواده همسر، دلش شکسته و درخواست طلاق داده است.

شکست آدم‌ها را بزرگ می‌کند، شریک زندگی به غیرت نیاز دارد، همدلی اصل اول زندگی مشترک است، فراموشی گذشته بزرگترین عامل سقوط انسان‌ها، ابراز علاقه به کلام تنها نیست و آدابی دارد و حرف‌هایی شنیدم که دلم شکست؛ تک دیالوگ‌های خوب این سریال ۳۰ قسمتی هستند که به نوعی آموزش و مشاوره دادن را به مخاطب را هدف گرفته‌اند.

این مجموعه از داستان‌های خانوادگی با رویکرد ارائه راه حل برای زندگی بهتر و در پی گره گشایی از اختلافات است که در شبکه دو شبکه زندگی، می‌کوشد با به تصویر کشیدن ریزترین و جزئی‌ترین اتفاقات و رخدادهای خانواده‌ها به مخاطب امروز نزدیک و نزدیک‌تر شود برای ساعتی هم که شده فکر و ذهنش را از روزمرگی‌های پرپیچ و خم روزگار دور کند.

این سریال به نوعی نقش دین در زندگی را پررنگ‌تر نشان می‌دهد تا ثابت کند گرایش به سبک زندگی دینی و معنوی، حلال بسیاری از مسائل روزمره است و از قضا همین سبک زندگی است که در جامعه امروز کمرنگ شده و به سمت تجمل گرایی و دور شدن از آداب و سوم ایرانی و اسلامی رفته است.

مشاور شبکه دو در یک کلام، به دنبال باز کردن کلاف در هم پیچیده زندگی‌های امروزی است؛ کلافی که گاهی حتی ارزش کلافه شدن هم نداشته و به قدری به سادگی باز می‌شود که خود مشاور هم انگشت بر دهان می‌ماند.

یادداشت از: محمود افشاری خبرنگار ایمنا

کد خبر 746599

دیگر خبرها

  • رستگاری به افق فلسطین
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • سریال جدید شبکه سه مشخص شد
  • سریال «مامان اشتباه می‌کند» از قاب شبکه تهران
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • عکس| جدیدترین عکس از اکبر عبدی در پشت صحنه سریال جدید منوچهر هادی/لاغری شدید اکبرعبدی در سریال جدیدش
  • علی مشهدی و شهرام قائدی با «بدل» به شبکه سه می‌آیند
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"