Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنر موسیقی اصولا با توجه به سلیقه و مزاق مخاطب ایرانی جز هنر های پر طرفدار محسوب می شود به خصوص موسیقی نواحی و محلی که با تم های رنگارنگ معرف فرهنگ و آداب و سنن ایرانی هستند اما به رغم این جایگاه شاهد این هستیم که رسانه ملی در مناسبت های مختلف به این هنر با اصالت ایرانی وقعی نمی نهد و به همین بهانه با اساتید این عرصه موضوع را آسیب شناسی میکنیم، هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی در این باره معتقد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هوشنگ جاوید،پژوهشگر موسیقی در خصوص کمرنگ شدن موسیقی های محلی و مذهبی به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: موسیقی های آیینی فقط  به مذهب اشاره نمیکند در کشور ایران 21 آیین وجود دارد که کمتر به آن توجه کردیم ، درواقع همه این آیین ها از لحاظ بار موسیقایی دارای فرهنگ معنوی هستند. بعد از انقلاب اسلامی متن کلامی مهم تر از موسیقی بی کلام شد و از آن روز به بعد حساسیت مردم  بیشتر روی کلام  رفته است است . موسیقی های آیینی و مذهبی در سراسر کشور با گویش و لحجه های مختلف یکی شده است و این موضوع در اصل به کمبود بودجه در صدا و سیما  بر می گردد.

او در ادامه افزود: درواقع اولین مسئله ی صدا و سیما  بودجه ی بسیار اندکی است که در اختیارشان قرار می گیرد و با این مقدار کم و ناچیز نمی توانند در استان ها آثار مناسب و مفید تولید کنند درواقع اطلاع و آگاهی صحیحی در خصوص اینکه  دولت چه لجبازی با صدا و سیما دارد ندارم.  آقای حسینی مدیر موسیقی امور استان ها و دکتر دارابی فعالیت خیلی خوبی در  زمینه تولید داشته و از این طریق توانسته اند اتفاقات خوبی را رقم بزنند،  اما متاسفانه  همکاری جدی  از سوی  دستگاه های ذی ربط  استان ها برای صدا و سیما صورت نمی گیرد و همین مسئله  باعث افول در سازمان صدا و سیما شده است و بودجه اندکی در اختیار این سازمان قرار می گیرد درواقع با تعداد  زیاد کانالی که در تلویزیون وجود دارد خوراک فکری و ذهنی درستی  به جامعه  نمی رسد و این مستلزم این است که یک بودجه کلان درست و حسابی به صدا و سیما تعلق بگیرد  تا آن ها بتوانند به بهترین شکل خدمت رسانی کند در نتیجه این کم کاری نشان دهنده عدم همکاری دولت با این سازمان است.

جاوید ادامه داد: مسئول موسیقی استان های سازمان صدا و سیما در حال تولید اثر هستند و در ماه های آیینی مثل محرم و صفر و ماه رمضان تولیدات وجود دارد اما این تولیدات در مرحله اول وارد تهران و از نظر ساختار و محتوا پالایش استانی میشوند و بعد درجه پخش میگیرند و درآخر تعدادی از این آثار را در پخش کشوری و برخی ها را در پخش استانی قرار می دهند.مسئله ی دیگری که با آن مواجه هستیم  این است که درهر ماه از هر 34 اثر، 4 اثر پخش می شود و 30 اثر باقی مانده غیر قابل پخش است در حقیقت تولید  وجود دارد اما به شدت اندک است .

هوشنگ جاوید در پایان تصریح کرد: تلویزیون باید به درخواست های 70 میلیون جمعیت کشور پاسخ بدهد ولی  با  مقدار  بودجه اندک  نمیتواند به تمام جنبه های مختلف برای تولید و پخش آثار توجه کند بدین ترتیپ دولت باید بودجه را افزایش دهد تا صدا و سیما  بهترین محصولات را ارئه دهد.  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون رسانه ملی صدا و سیما موسیقی مذهبی هوشنگ جاوید آیینی و سنتی فولکلور صدا و سیما استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ قرائت شد.

این گزارش برای اعمال ماده ۲۳۴ یعنی ارجاع تخلفات به قوه قضائیه به رأی مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با ۶۷ رأی موافق، ۱۳۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با اعمال ماده ۲۳۴ مخالفت کردند.

کد خبر 6086053 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • افزایش نظامی گری دولت انگلیس
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو
  • تامین بودجه دولت از جیب مردم / عوارض خروج از کشور هیچ نقشی در بخش گردشگری ندارد
  • مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه