Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@12:31:58 GMT

جزئیات شاخص و معاملات بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۰۵۶۰

جزئیات شاخص و معاملات بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

فرارو- شاخص کل امروز کار خود را با رشد ۱۱ هزار واحدی آغاز کرد، اما این روند صعودی بعد از مدت کوتاهی متوقف شد. طوری که در ۳۰ دقیقه ابتدایی بازار امروز شاخص کل حدود پنج هزار و ۹۰۰ واحدی افزایش پیدا کرده و به رقم یک میلیون و ۴۲۵ هزار واحد رسیده است. رشد ۴۲ صدم درصدی شاخص کل در کنار رشد ۲۰ صدم درصدی شاخص هم‌وزن نشان می‌دهد نماد‌های شاخص‌ساز امروز شرایط بهتری نسبت به شرکت‌ها کوچک دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نماد‌های فملی، وبملت، خودرو و وپارس بیشترین تاثیر مثبت و نماد‌های حکشتی، شبندر و شتران بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل گذاشته‌اند.   تعادل نسبی محصولات شیمایی، فلزات اساسی و بانک‌ها به گزارش فرارو، امروز از مجموع ۳۱۰ نماد بورسی معامله شده ۱۸۵ نماد با کاهش قیمت روبرو هستند و ۱۲۵ نماد افزایش قیمت پیدا کرده‌اند. همچنین در بین نماد‌های فرابورسی، از مجموع ۲۳۱ نماد معامله شده، ۱۶۰ نماد قرمزرنگ هستند و ۷۱ نماد با افزایش قیمت سهام به استقبال سهامدارانشان آمده‌اند. این موضوع نشان می‌دهد هرچند، بازار امروز تعادل بیشتری نسبت به روز‌های گذشته دارد، اما همچنان نماد‌های منفی در تعداد برنده‌اند.   نقشه بازار در ابتدای معاملات روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه (برای مشاهده در ابعاد بزرگتر، روی عکس کلیک کنید)   بررسی نقشه بازار در ابتدای معاملات نشان از نوسان زیاد قیمت‌ها در همین دقایق اولیه دارد. خیلی از نماد‌ها برای دقایقی صف خرید داشتند و بعد از آن دیگر اثری از صف نبود. از نمونه آن‌ها می‌توان به نماد خودرو اشاره کرد که بیشترین حجم معاملات امروز را به خود اختصاص داده. در گروه خودرویی‌ها به جز خودرو و ختور بقیه نماد‌ها قرمزرنگ هستند و اغلب آن‌ها از جمله خگستر، خبهمن، خپارس و خمحرکه صف فروش دارند.   پالایشگاه‌ها اغلب صف فروش دارند و تنها معاملات نماد شپنا در جریان است. فلزات اساسی روز متعادلی را سپری می‌کنند. آن‌ها اغلب با نوسان کمی نسبت به روز گذشته روبرو هستند و صرفا فولاد شرایط بدی را تجربه می‌کند. بانک‌ها به مدار صعودی بازگشته‌اند و سرمایه‌گذاری‌ها مخلوطی از نماد‌های مثبت و منفی هستند. محصولات شیمایی و صندوق‌های ETF اغلب با رنگ سبز روی تابلو ظاهر شده‌اند و گروه حمل و نقل قرمزرنگ است.   فروشندگان دیروز، خریداران امروز نمادی که دیروز در صدر فهرست سنگین‌ترین صف‌های فروش قرار داشت، امروز سنگین‌ترین صف خرید را دارد. ارزش صف تشکیل شده برای خرید سهام خودرو در ابتدای معاملات امروز به حدود ۱۴۸ میلیارد تومان می‌رسد. پتروشیمی نوری با صف ۱۱۲ میلیارد تومانی در قام دوم صف‌های سنگین قرار گرفته و پترول با صف ۸۹ میلیارد تومانی در رتبه سوم ایستاده است. بعد از آن‌ها وبملت با صف ۷۶ میلیارد تومانی، ولپارس با صف ۷۰ میلیارد تومانی، وپارس با صف ۵۶ میلیارد تومانی و ولساپا با صف ۵۵ میلیارد تومانی به چشم می‌خورند. همچنین در بازار فرابورس نماد‌های شاروم، وسپهر، رافزا و آریا صف خرید سنگینی دارند. بررسی‌ها نشان می‌دهد در ساعات ابتدایی معاملات امروز ۸۴ نماد صف خریدی به ارزش هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان دارند.

در آن سوی بازار ۲۸ درصد بازار سرمایه همچنان در صف فروش قفل شده است. ارزش صف فروش تشکیل شده در ۱۷۲ نماد جمعا به حدود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد. در صدر آن‌ها طبق معمول نماد وملی با صف ۲۳۲ میلیارد تومانی قرار دارد. کسعدی با ۱۲۸ میلیارد تومان، حکشتی با ۱۰۶ میلیارد تومان و لپارس با ۱۰۰ میلیارد تومان، دیگر صف‌های فروش سنگین بازار امروز را تشکیل می‌دهند.     این گزارش به‌روزرسانی می‌شود...  

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش سهام عدالت همسان سازی حقوق بازنشستگان وام ودیعه مسکن قیمت سکه قیمت دلار قیمت پراید راهنمای خرید سهام بورس میلیارد تومانی میلیارد تومان صف خرید صف فروش نماد ها شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۴ اردیبهشت/ رشد بورس موقتی بود؟

صندوق های طلا در روز جاری با توجه به ثبات نرخ ارز غیر رسمی و همچنین افت نرخ انس جهانی، همگی در محدوده ی منفی معامله شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام چهارمین روز کاری مطابق انتظار ها در دامنه ی منفی آغاز کرد و رفته رفته بر میزان عرضه ها افزوده شد، تا در نهایت شاخص کل با نزول به کار خود پایان دهد.

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 13 هزار و 400 واحدی به 2 میلیون و 303 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن با رشدی 1300 واحدی به ارتفاع 759 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «خاور»، «ارفع» و «هرمز» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «فولاد» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «فزر» و «کرمان» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 4 اردیبهشت ماه 1403، مبلغ 5 هزار میلیارد و 500 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 27 میلیارد تومان به بازار سهام تزریق کردند.

گفتنی است با توجه به نزول نرخ جهانی طلا و ثبات نرخ ارز غیر رسمی، تمامی صندوق ها طلا در محدوده ی منفی کار خود را آغاز کردند.

در بازار امروز 204 نماد در محدوده مثبت و 236 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 165 نماد در محدوده مثبت و 170 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گزارش روزانه بورس ۴ اردیبهشت/ رشد بورس موقتی بود؟
  • بورس امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • بورس امروز ۴ اردیبهشت۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار