Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هجدهمین دوره کمیسیون مشترک کنسولی ایران و ترکیه با حضور «حسین جابری انصاری» معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه و «یاووز سلیم کران» معاون اداری و کنسولی وزارت امور خارجه ترکیه و مشارکت مدیران کل کنسولی دو کشور، سفرای ایران و ترکیه و نمایندگان وزارتخانه های کشور، دادگستری، نیروی انتظامی و دیگر جهات ذیربط دو کشور بصورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جابری انصاری در افتتاحیه این اجلاس با تاکید بر برخورداری روابط دیرینه و برادرانه دو کشور از سرمایه‌های مهمی همچون اراده رهبران و همراهی مردمی برای افزایش همکاری‌ها و تعاملات همه‌جانبه، به بحران کرونا و تاثیرات منفی آن بر مسائل مشترک کنسولی اشاره و ابراز امیدواری کرد با برگزاری این نشست و تلاش‌های فشرده دو طرف شاهد رفع محدودیت‌ها و بازگشت امور به وضعیت عادی باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از اتباع دو کشور که در شرایط بحرانی فعلی نیازمند حمایت بیشتر دولت‌های متبوع خود هستند، از همتای ترک خود خواست برای رفع مشکلات کنسولی موجود مخصوصا در زمینه حق دسترسی به زندانیان، تسهیل سفر خانواده‌های ایرانی برای دیدار از بستگان خود و همچنین رفع مشکلات دانشجویان کشورمان در ترکیه مساعدت کند. 

معاون وزیر خارجه ترکیه نیز ضمن تایید اظهارات جابری انصاری درباره سرمایه‌های روابط دو کشور و اشاره به اینکه علیرغم تمایل برای سفر به ایران و برگزاری حضوری کمیسیون مشترک به دلیل شرایط خاص حاصل از کرونا مجبور به برگزاری مجازی این نشست شده‌ایم، بر عزم دولت متبوعش برای بازگشایی مرزها و به حداقل‌رسانی محدودیت‌های کرونایی تاکید کرد. 

سلیم کران ادامه داد: تلاش زیادی کرده‌ایم با وجود شرایط فعلی که همه کشورها محدودیت‌های زیادی را در مرزهای خود اعمال کرده ‌اند، مرزها را باز نگه داشته و خطوط پروازی را برقرار سازیم. 

وی با اشاره به اظهارات همتای ایرانی خود درخصوص حجم زیاد ارتباطات مردمی بین دو کشور، این موضوع را از جنبه‌های مثبت روابط بین ایران و ترکیه دانست و گفت: تقویت روابط میان دو ملت یکی از اولویت‌های دولت ترکیه است. 

در ادامه این نشست مجازی، «محمود ادیب» مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه ایران، «هاتون دمیرر» همتای ترکیه‌ای وی و دیگر اعضای هیأت‌های دو کشور، درخصوص جزئیات مسائل کنسولی مشترک از جمله در زمینه موضوعات مربوط به گذرگاه‌های مرزی و مشکلات سفر به ترکیه، مسائل دانشجویان ایرانی در ترکیه، حمایت از زندانیان دو کشور، استرداد مجرمین، انتقال محکومین، همکاری‌های انتظامی، تسهیلات روادید، مبارزه با مواد مخدر، مدیریت مهاجرت و همچنین تسهیلات جهت دیپلمات‌ها و نمایندگان دستگاه‌های دولتی دو کشور گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

برچسب‌ها حسین جابری انصاری ایران ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین جابری انصاری ایران ترکیه حسین جابری انصاری ایران ترکیه اخبار کنکور ایران و ترکیه جابری انصاری دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گود میدان مشق رفع خطر می‌شود | همکاری مشترک وزارت امورخارجه و شهرداری

وحیدرضا انارکی محمدی؛ شهردار منطقه۱۲ در گفتگو با خبرنگار همشهری‌ آنلاین به تشریح آخرین تغییرات در محدوده تاریخی میدان مشق پرداخت و گفت: میدان مشق یک محوطه تاریخی مربوط به دوره قاجار است که در محدوده بین خیابان امام‌خمینی(ره) و سی‌تیر واقع شده است. نیم‌نگاهی به تاریخچه این میدان نشان می‌دهد که ساختمان‌های مهمی چون اداره پست ایران (موزه ارتباطات)، شهربانی کل کشور (ساختمان شماره۹ وزارت خارجه کنونی)، وزارت امور خارجه، موزه ملی ایران (موزه ایران باستان)، کتابخانه و موزه ملی ملک، اداره کل ثبت اسناد و املاک کشور در آن واقع است و همچنین بنای نخستین شرکت ملی نفت ایران (ساختمان کنونی شماره‌۳ وزارت امور خارجه) در این میدان جای دارد.

او افزود: سردر باغ ملی میان ساختمان پستخانه (موزه وزارت ارتباطات) و ساختمان پیشین شرکت ملی نفت (ساختمان شماره۳ وزارت امور خارجه) جای دارد و راه ورودی به خیابان تاریخی ملل متحد از خیابان امام‌خمینی(ره) است.

به گفته شهردار منطقه ۱۲ «با توجه به اهمیت تاریخی و گردشگری این منطقه قرار است با همکاری مشترک وزارت امورخارجه، سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری، مشکلات میدان مشق رفع و رجوع شود، چرا که در ایام نوروز نزدیک به یک میلیون گردشگر از منطقه۱۲ بازدید کردند و بارها از سوی این گردشگران اعلام شد که برای تماشای میدان مشق و تاریخ به‌جای مانده در این نقطه از تهران مشتاق هستند.»

انارکی محمدی در رابطه با همکاری مشترک با وزارت امورخارجه و سازمان میراث فرهنگی در این پروژه توضیح داد: بر این اساس بود که همراه با مدیرکل پشتیبانی وزارت امور خارجه به میدان مشق رفتیم و از پروژه مجموعه‌ فرهنگی-ورزشی مشق که پس از سال۱۳۹۵ و گودبرداری رها شده بود، بازدید کردیم. به‌منظور رفع خطر گود و همچنین نیاز مبرم این محدوده به مجموعه فرهنگی-ورزشی، ساخت آن با ۷۵۰مترمربع زیربنا در ۴طبقه مجدد در دستور کار منطقه۱۲ و وزارت‌ امورخارجه قرار گرفت.

او افزود: در ادامه بازدید از میدان مشق مقرر شد تعاملات بین شهرداری تهران و مجموعه وزارت خارجه درخصوص بازسازی و مرمت آب‌نمای خیابان ملل، در و پنجره دانشگاه هنر مشرف به میدان مشق و مرمت سر در باغ ملی در میدان مشق انجام و کمیته‌ای از طرف شهرداری و پشتیبانی وزارت خارجه برای انجام این کار تشکیل شود.

شهردار منطقه ۱۲ در مورد سرنوشت سر در باغ ملی، گفت: سردر باغ ملی از نیمه‌های شهریور سال۱۴۰۲ بسته و دسترسی به خیابان ملل متحد و میدان مشق محدود شد. با توجه به‌وجود موزه ملک، موزه پست، عمارت قزاق‌خانه، دانشکده هنر و ساختمان‌های وزارت‌ خارجه ازجمله کاخ شهربانی در این محور، بازگشایی سردرباغ ملی در دستور کار قرار گرفت.

گفتنی است سردر باغ ملی و ساختمان‌های مجاور آن که از دوره قاجار به‌جا مانده است، پیش از برج آزادی، نماد شهر تهران بود. این دروازه تاریخی اردیبهشت‌ سال۱۳۷۶ در فهرست میراث ملی ثبت شده است. درحال حاضر مسئولیت باز و بسته نگهداشتن این دروازه با وزارت امور خارجه است، هرچند متولی نگهداری و حفاظت از این اثر تاریخی ملی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور و اداره کل میراث فرهنگی استان تهران است.

کد خبر 845138 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری شورای شهر تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه در مورد آخرین تحولات منطقه
  • وزرای خارجه ایران و ترکیه برضرورت آتش‌بس در غزه تاکید کردند
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره اقدامات تحریک آمیز اسرائیل
  • وزرای خارجه ایران و ترکیه بر ضرورت آتش‌بس در غزه تاکید کردند
  • گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات اخیر منطقه
  • ترکیه حمله به بخش کنسولی سفارت ایران را در سوریه محکوم کرد
  • پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • گود میدان مشق رفع خطر می‌شود | همکاری مشترک وزارت امورخارجه و شهرداری