Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت گفت: متاسفانه ترس مردم ریخته است و شاهد ورود آنها به اجتماع بدون رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، با بیان اینکه ورود به موج سوم با موج دوم و اول تفاوت اساسی دارد اظهار داشت: جامعه پزشکی و پرستاری ما خسته و فرسوده هستند، فقط دو نفر از نیروهای خدماتی شهید شدند، پزشک متخصص طب اورژانس ما جان خود را از دست دادند، چند روز قبل عزادار شدیم که رئیس بیمارستان ما به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: عدد 2.5 مولد نسلی ابتلا و شیوع کرونا در اردیبهشت به دلیل رعایت کردن اصول بهداشتی به 9 صدم رسید ولی متاسفانه به دلیل رعایت نکردن این عدد در حال افزایش است.

معاون وزیر بهداشت درخصوص اخبار منتشر شده درباره واکسن کرونا توضیح داد: محققان کشور ما درحال تلاش برای ساخت واکسن هستند و آزمایشات انسانی آن به زودی آغاز خواهد شد که امیدواریم نتایج موثری دریافت کنیم اما از سویی باید دید که بشریت چند دهه است که با ایدز درگیر است و چندین دهه است که با ویروس مالاریا درگیر هستیم و واکسنی برای آنها کشف نشده است، تنها راه برای برای کاهش شیوع بیماری تغییر رفتار اجتماعی بیماری است. متاسفانه ترس مردم ریخته است و شاهد ورود آنها به اجتماع بدون رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی هستیم.

حریرچی با بیان اینکه از نیمه دوم تیر، شاهد افزایش مرگ و میر‌ها بودیم گفت: با رعایت کردن یا نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، معمولاً پس از ۵ تا ۷ روز، موارد سرپایی کاهش یا افزایش می‌یابد و حدود ۲ تا ۳ هفته بعد، موارد بستری و ۴ تا ۶ هفته بعد، موارد مرگ، کاهش یا افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه برای کاهش موارد فوتی و ابتلا به کرونا همه مردم باید ماسک بزنند افزود: باید 95 درصد مردم ماسک بزنند تا بتوانیم شیوع کرونا را کاهش دهیم، مردم باید از هنگام ورود از خانه تا خروج از خانه ماسک بزنند. افرادی که مبتلا شده و درمان شده‌اند باید از ماسک استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی

به گزارش خبرآنلاین ،«شیائو گو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می‌گوید: «افزایش نسبی مصرف گوشت، حتی با دو وعده گوشت قرمز در هفته با افزایش خطر ابتلاء به دیابت همراه است. یافته‌های ما نشان می‌دهد که جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئین گیاهی سالم، مانند آجیل و حبوبات، یا مصرف متوسط غذاهای لبنی، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد.»

مهر در خبری نوشت:گو گفت: «یک وعده گوشت قرمز فرآوری نشده حدود ۸۵ گرم گوشت گاو یا بره است. یک وعده گوشت قرمز فرآوری شده حدود ۲۸ گرم بیکن یا ۵۷ گرم هات داگ، سوسیس، سالامی، یا سایر گوشت‌های قرمز فرآوری شده است.»

او گفت: «گوشت قرمز معمولاً سرشار از چربی اشباع شده است و چربی اشباع نشده چندگانه کمی دارد.»

وی توضیح داد: «مطالعات نشان داده است که چربی اشباع شده می‌تواند عملکرد سلول‌های بتا و حساسیت به انسولین را کاهش دهد که منجر به دیابت نوع ۲ می‌شود.»

گو گفت: «گوشت قرمز همچنین دارای میزان بالایی از آهن هِم است که استرس اکسیداتیو و مقاومت به انسولین را افزایش می‌دهد و عملکرد سلول‌های بتا را از طریق محصول جانبی ترکیبات اکسید نیتریک مختل می‌کند. در مورد گوشت‌های قرمز فرآوری‌شده، نیترات‌ها و فرآورده‌های جانبی آن نیز زیاد است که باعث اختلال عملکرد سلولی و مقاومت به انسولین می‌شود.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به حدود ۲۱۷۰۰۰ شرکت‌کننده را جمع‌آوری کردند.

رژیم غذایی آنها تا ۳۶ سال با پرسشنامه‌های غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. در این مدت بیش از ۲۲۰۰۰ شرکت کننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

افرادی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.

تیم تحقیق دریافت که هر وعده اضافه مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری شده با ۴۶ درصد خطر بیشتر و هر وعده اضافه روزانه گوشت قرمز فرآوری نشده با ۲۴ درصد افزایش خطر مرتبط است.

آنها پی بردند که جایگزینی روزانه یک وعده گوشت قرمز با پروتئین دیگری مانند آجیل یا حبوبات می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش دهد. به گفته محققان، جایگزینی با یک وعده لبنیات، ممکن است خطر ابتلاء به این بیماری را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

گو گفت: «پروتئین های گیاهی مانند آجیل و حبوبات از جمله سالم‌ترین منابع پروتئینی هستند.»

وی گفت: «پیشگیری از دیابت مهم است زیرا این بیماری به خودی خود یک بار جدی است و همچنین یک عامل خطر اصلی برای بیماری‌های قلبی عروقی و کلیوی، سرطان و زوال عقل است.»

او گفت: «یافته‌های ما قویاً تأیید می‌کند که اتخاذ این راهکار غذایی به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و پیامدهای آن در افراد کمک می‌کند، که در نهایت سلامت و رفاه مردم را در سراسر جهان بهبود می‌بخشد.»

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895947

دیگر خبرها

  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • ورود ۶۱۰ هزار پرونده به دستگاه قضایی
  • موارد مصرف مالیات باید برای مردم تبیین شود
  • جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع همدان
  • فوت ۹۱ نفر بخاطر مواد مخدر در مازندران
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی