Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی زرینی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: متاسفانه تعداد آمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان همدان  مانند سایر استانها وضعیت صعودی یافته که بخشی از این موضوع به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی مردم برمی‌گردد.

وی بیان کرد: ترس از کرونا بین مردم کمرنگ شده و حساسیت کمتری نسبت به این ویروس نشان می‌دهند این در حالی است که تعداد مرگ و میر و مبتلایان در بیمارستان‌ها به همان میزان قبلی وجود دارد و حتی افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نظام پرستاری همدان با اشاره به اینکه وضعیت بیماری کرونا به وخامت است و اگر به این منوال پیش رویم و مردم کمتر توجه کنند تعداد مبتلایان و مرگ و میر افزایش چشمگیری خواهد داشت افزود: باید دستورالعمل‌های ویژه‌ای با قابلیت اجرا از سوی ستاد مقابله با کرونا و استانداری اجرا شود تا سیر صعودی کند شده و حداقل ثباتی در تعداد پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها ایجاد شود.

وی در خصوص جذب نیروهای پرستاری گفت: نام ۲۳ نفر از گروه پرستاری از بین ۳ هزار نفری که دارای کارت سبز شدند به دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام شده و با خود آنها نیز تماس گرفته شده که احتمالا در این هفته یا هفته آینده شروع به کارشان در بیمارستان‌ها زده شود.

زرینی عنوان کرد: با جذب این نیروها کمی از بار کاری بیمارستان‌ها خصوصا بهشتی همدان و امام رضای کبودراهنگ کمتر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در خصوص پرداخت مطالبات پرستاران تا امروز هیچ اتفاق خاصی نیافتاده است گفت: قول‌هایی برای تبدیل وضعیت پرسنل شرکتی داده بودند که هنوز در گیرودار اداری و در دست وزارت بهداشت است و نامه و دستورالعملی که بخواهد این افراد تبدیل وضعیت شوند، هنوز ارسال نشده است.

رئیس نظام پرستاری همدان تصریح کرد: رئیس سازمان برنامه و بودجه قول اجرای فوق العاده ویژه را برای کادر درمان از مهرماه داده بود که متاسفانه هنوز اجرایی نشده و انتظار داریم وزارت بهداشت این آیتم  رو برای پرستاران اجرایی کند

وی تاکید کرد: باید از سوی مجلس، دولت و وزارت بهداشت کاری صورت گیرد و آیتم انگیزشی برای پرستاران ایجاد شود چون واقعا خسته شده‌اند، در این زمان با حجم بالای بیمار و استعلاجی‌هایی که در اثر بیماری کرونا وجود دارد، می‌طلبد آیتم‌های انگیزشی در نظر گرفته شود.

زرینی با اشاره به اینکه متاسفانه روزانه بسیاری از همکاران و خانواده‌های آنها به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند و باید عوامل انگیزشی اعمال شود تا انرژی به آنها تزریق شود تا با کرونا مقابله کنند افزود: متاسفانه در این مدت هیچ آیتم انگیزشی رخ نداده و طرح فوق العاده ویژه و تبدیل وضعیت نیز هنوز اجرایی نشده و کارانه‌ها هم بسیار پایین آمده است.

وی با بیان اینکه مبالغ کارانه قابل مقایسه با حتی سال‌های ۹۲ و ۹۳ نیست بیان کرد: پاداش کرونا نیز مبلغی نبوده که بخواهیم در مورد آن صحبت کنیم.

رئیس نظام پرستاری همدان با اشاره به اینکه همکاران فوریت‌های پزشکی نیز مشکلاتی دارند چون تماس‌ها با این مرکز در خصوص بیماران کرونایی بسیار بیشتر شده و شبانه‌روز در خدمت بیماران هستند و تعدادی از آنها نیز درگیر بیماری کرونا می‌شوند گفت: آنها مجبورند وقتی استعلاجی می‌روند زودتر بعد از بهبودی نیز سرکار حاضر شود.

وی تاکید کرد: انتظار نظام پرستاری از دولت، مجلس و وزارت بهداشت این است که هرچه سریع‌تر آیتم انگیزشی که در عمل انگیزه‌ای به همکاران بدهد اجرایی کنند تا این قشر بتوانند توان مقابله با بیماری را در ماه‌های آینده هم داشته باشند.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان پرستاران نظام پرستاری انگیزش بیماری کرونا وزارت بهداشت بیمارستان ها بیماری کرونا نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • سند تحول قضایی در مازندران اجرایی شود
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان