Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@03:28:08 GMT

سایه سنگین سرطان بر سر الناز

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۴۰۰۶

سایه سنگین سرطان بر سر الناز

به گزارش ایرنا؛ حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان اصلی‌ترین مأموریت محک است. پیش از شیوع ویروس کرونا، حضور روان‌شناس در کنار کودک و خانواده، ترالی کتاب، معلم داوطلب و اتاق بازی در کنار تأمین هزینه‌های درمان کودکان در این مجموعه نقش مهمی را ایفا می‌کرد. اما اکنون توجه به جلوگیری از شیوع این ویروس در میان کودکان مبتلا به سرطان، تغییراتی در نحوه ارائه برخی از خدمات حمایتی به کودکان محک ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در محک تلاش شده تا با وجود این تغییرات باز هم توجه به بهبود کیفیت زندگی کودکان مبتلا به سرطان فراموش نشود.

«الناز» یکی از کودکان تحت حمایت محک است که مبتلا به رتینوبلاستوم (تومور چشمی) است. او در دوران درمان، دچار عارضه کم‌شنوایی شده اما با وجود شیوع کرونا در همین دوران، محک توانسته علاوه بر ادامه درمان سرطان، در راستای کنترل این عارضه و ارتقای کیفیت زندگی این کودک نیز خدماتی ارائه دهد.
بیماری الناز بهمن سال ۱۳۹۶ آغاز شد. درست از همان روزهایی که ۳ ماه بیشتر نداشت. مادر او نقطه شروع مبارزه با سرطان فرزندش را این طور توضیح می دهد: اواخر بهمن سال ۹۶ بود که با گریه‌های شدید دخترم روبرو شدم. چشم‌هایش انحراف داشت و اطرفیان می‌گفتند با گذر زمان و بزرگ‌تر شدن، مشکلش حل می شود.

اما مادر الناز به این حرف‌ها دل خوش نکرد. نگران حال دخترش بود. به همین دلیل اسفند همان سال به یک متخصص چشم مراجعه کرد.«بعد از عکسبرداری از چشم دخترم تشخیص دادند که تومور چشمی است. وحشت زده شدم. به دلیل پیشرفته بودن بیماری از تربت جام عازم تهران شدیم تا بتوانیم مراحل درمانش را در بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک بگذرانیم. پس از ورودمان به این بیمارستان بلافاصله فرزندم تحت حمایت و درمان قرار گرفت».

سایه سنگین سرطان
مراحل شیمی‌درمانی الناز تا مهر ۹۷ ادامه پیدا کرد و پس از روزها و شب‌های پر از استرس و نگرانی، بالاخره قطع درمان شد. اما در این میان عارضه کم‌شنوایی نیز بروز کرد. مادر الناز ادامه می‌دهد: پس از شروع عارضه کم‌شنوایی در فرزندم، محک سمعک در اختیارمان قرار داد تا عارضه کمتری متحمل شویم.

با این حال اما مادر الناز مشکلات روحی زیادی را متحمل شده بود. غم دوری از خانه و کاشانه اش یک طرف و غم دخترش در طرف دیگر. «در این مدت مرتب به مددکاران اجتماعی و روان‌شناسان مجموعه مراجعه می‌کردم تا کمی آرام شوم و از نظر روحی خودم را بازیابم تا محکم و قوی در کنار دخترم باشم. حتی در کلینیک روانشناسی محک روان‌ پزشکان برایم دارو تجویز کردند تا بتوانم با مشکلات کمتری مراحل درمان دخترم را سپری کنم».

با همه مشکلات مادر جوان و دخترش با گذراندن مراحل درمان، به محل زندگی‌شان بازگشتند و این بار از راه دور تحت حمایت محک هستند. همه مراحل درمان الناز مرتب از سوی مددکاران اجتماعی پیگیری می‌شود. همچنین خدمات دیگری مثل بن خرید کالا و پوشاک زمستانه، پرداخت هزینه‌های رفت و آمد به مراکز درمانی برای درمان عوارض سرطان الناز در اختیار خانواده اش قرار می‌گیرد.

اما فراز و نشیب‌های زندگی پس از تشخیص و شروع درمان بیماری الناز خانواده او را رها نکرد. در شهریور سال ۱۳۹۸ تومور مغزی پدرش تشخیص داده شد. در همین زمان واحد خدمات حمایتی محک دست به کار شده و با افزایش مشاوره‌های حضوری و غیرحضوری خود روحیه مادر خانواده را برای مبارزه دوباره با سرطان تقویت کرد.

مادر الناز می گوید: به تنهایی نمی‌تواستم این راه را طی کنم. روان‌شناسان مجموعه محک ما را رها نکردند و به صورت مستمر با من و خانواده‌ام در تماس هستند. آنها از شهریور سال گذشته که متوجه بیماری تومور مغزی در همسرم شدند، حمایت‌های خود را نسبت به خانواده ما بیشتر از قبل کردند».

حالا این روزها مادر الناز با سرطان فرزند و همسرش مبارزه می‌کند.«با اینکه هر دو بیماری عوارض زیادی دارند اما تلاش می‌کنم تا بتوانم این روزهای سخت را پشت سر بگذارم. امیدوارم به زودی همسر و دخترم بهبودی کامل خود را به دست آورند تا بار دیگر کنار یکدیگر زندگی آرامی را داشته باشیم».

برچسب‌ها بیمارستان فوق تخصصی سرطان و موسسه خیریه کودکان محک انجمن حمایت از کودکان سرطانی ( محک) سرطان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرطان سرطان اخبار کنکور مراحل درمان مادر الناز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید

عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپس از بخش اورژانس و مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر سمنان بازدید کرد.

سه واحد دانش‌بنیان و ۲ واحد تحقیق و توسعه شرکت‌های دارویی در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مستقر است و شمار واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی این استان در دولت سیزدهم از هشت به ۵۴ واحد و اختراعات از ۲۰ به ۳۰ رسید و اچ ایندکس (شاخصی عددی بهره‌وری و تاثیرگذاری علمی دانشمندان) این دانشگاه نیز ۱۹ درصد افزایش یافت.

بهره‌برداری از مرکز درمان سرطان نیز از مطالبه‌های مردمی استان سمنان است که با اهتمام دولت سیزدهم در تزریق به موقع اعتبار به پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصد رسیده است.

مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر با ۵۲ تخت بیمارستانی، ۶ هزار و ۸۸۰ مترمربع زیربنا دارد و در دست تجهیز است.

این مرکز با کمک خیران حوزه سلامت و نگاه ویژه دولت سیزدهم در دست تکمیل و راه‌اندازی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان به زودی در کشور
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • روز اسیر فلسطینی در سایه نسل کشی علیه غزه 
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • محک میزبان «سرزمین جدید»
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز