Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@11:20:38 GMT

کارگاه های تربیت مربی خانواده در چابهار برگزار شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۴۳۲۵

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس اداره بهزیستی شهرستان چابهار گفت: کارگاه های تربیت مربی، طرح های آموزش زندگی خانواده(مهارتهای ارتباطی ویژه همسران ) با هدف مدیریت آسیب های اجتماعی، آموزش تیم سازی و فنون تسهیلگری برای پیشگیری و مداخله مناسب در بحران های روانشناختی درچابهار برگزارشد.

به گزارش ایسنا،حسن تاوانه افزود: این کارگاه ها توسط معاونت امورتوسعه پیشگیری استان سیستان بلوچستان و با مشارکت بهزیستی شهرستان چابهار، منطقه آزادچابهار و موسسه غیر دولتی امید ومهربانی گلستان چابهار با حضورکارشناسان  شهرستان ها و مراکز مشاوره غیردولتی سراسر استان درمحل سالن کنفرانس منطقه آزادچابهار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بابرگزاری این کارگاه شرکت کنندگان آمادگی و آموزش لازم برای انتقال مطالب را فراگرفتند.
 
وی گفت: ضرورت اجرای رویکردهای اجتماع محور برای مدیریت بحران آسیب های اجتماعی با توجه به تعدد مسائل اجتماعی باید با مداخلات اجتماعی زمینه مشارکت افراد در اجرایی کردن این طرح ها فراهم می شود.

رییس اداره بهزیستی چابهار عنوان کرد: در این  طرح متولیان مسائل اجتماعی با شناسایی معضلات این حوزه و عملیاتی نمودن برنامه های تخصصی و علمی زمینه رشد و گسترش اجتماعی جامعه را ارتقاء می دهند.

تاوانه بیان کرد: درطرح TOT بر شناسایی علل انحرافات اجتماعی در جامعه به ویژه در بین جوانان تاکید شده  است، عدم پایبندی به هنجار ها، موجب بروز آسیب ها در این حوزه می شود که باید فعالان حوزه اجتماعی در قالب الگوهای فرهنگی به ارتقاء آگاهی خانواده ها و جوانان کمک کنند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چابهار سازمان بهزیستی سيستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین آبادی اظهار کرد: آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، با هدف پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیاد آور و اطلاع رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارزار به مدت ۱۰ روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست آغاز شده است چرا که بیشترین آسیب‌های که فرزندان و جامعه ما از جمله اعتیاد با آن درگیر هستند بیشتر به دلیل عدم آموزش و آگاهی والدین است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به اهداف عملیاتی و راهبرد این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از اهداف عملیاتی این کارزار بوده و حساس سازی و آگاه سازی و اطلاع رسانی ۲ راهبرد مهم در اجرای این کارزار است.

حسین آبادی گفت: در این بازه زمانی سعی شده با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادارات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که «آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟» روبه رو شوند.

وی اظهار کرد: این طرح در تمام مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها و ادارات استان مرکزی، عملیاتی خواهد شد.

حسین آبادی گفت: موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه و به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود تا از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به شیوه تعامل مؤثر خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی افزود: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است.

کد خبر 6085590

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • موسسه جوانان آستان قدس رضوی، دوره جامع تربیت مربی برگزار می کند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان
  • نخستین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • برگزاری نخستین رویدادتربیت مربی هوش مصنوعی، درزاهدان
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند