Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در پی بحث‌های مطرح شده در هفته گذشته و در کمیسیون عمران پیرامون کاهش سرعت قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان مجمع نمایندگان استان اصفهان نامه‌ای به ریاست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص ضرورت توجه ویژه به طرح ملی راه آهن سریع السیر تهران-قم-اصفهان ارسال کردند.

 

 

 

در ابتدای نامه به اهمیت و حساسیت این طرح ملی به لحاظ روابط استراتژیک بین دولت ایران و چین اشاره شده و با توجه به هدف انتقال تکنولوژی و بومی‌سازی مراحل طراحی و ساخت این طرح، به اهمیت دوچندان پیگیری آن تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۸ تن از نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی با امضای این نامه ضمن حمایت همه‌جانبه و قاطعانه از این طرح، خواستار توجه ویژه مجلس شورای اسلامی به این طرح مهم و ملی شدند.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ص۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: قطار سریع السیر اصفهان تهران قطار سریع السیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به دنبال قطارهای سریع السیر باری

تین نیوز

 چین یک برنامه آزمایشی برای حمل و نقل ریلی پرسرعت آغاز کرده است.

به گزارش تین نیوز، این برنامه بین شهرهای چونگ کینگ (Chongqing) و ژنگژو (Zhengzhou) در مرکز چین اجرا می شود.

طبق گفته China Railway Express، خط جدید باری یک روز سریعتر از حمل و نقل جاده ای است و از نظر زمان با حمل و نقل هوایی مطابقت دارد. این قطارها بناست مسافتی بیش از هزار کیلومتر را طی پنج ساعت طی کرده و در عین حال حجم بار تا 15 هزار تن را حمل کنند.

چونگ کینگ به عنوان یک مرکز ریلی بین المللی عمل می کند که به اتصال چین به اروپا از طریق اتصال به بنادر و راه آهن کمک می نماید. در همین راستا برنامه هایی برای افتتاح خدمات ریلی سریع السیر در مسیر چین-اروپا در جهت بهبود ادغام بین صنایع تولیدی و زیرساخت های ریلی پرسرعت در این منطقه وجود دارد.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برآوردها از ترکیب فعلی مجلس دوازدهم مثبت است
  • فلسفه ملاقات وضیافت نمایندگان مجلس با ابراهیم رضایی در ژنو چه بوده است؟
  • سرنوشت لایحه مدیریت تعارض منافع در مجلس چه می‌شود؟
  • سرنوشت «لایحه مدیریت تعارض منافع» در مجلس چه می‌شود؟
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • اصلاح قانون تاسیس کتابخانه در نوبت بررسی است
  • چین به دنبال قطارهای سریع السیر باری
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟
  • اقبال شاکری: قانون نهضت ملی مسکن مختص به یک دولت و مجلس خاص نیست !/ هیچ اقدام بلندمدت در مورد مسکن اجاره‌ای انجام نشده + فیلم
  • اقبال شاکری : قانون نهضت ملی مسکن، مختص به یک دولت یا مجلس خاص نیست ! / هیچ اقدامی در مورد مسکن اجاره‌ای بلندمدت انجام نشده است + فیلم