Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - تازه‌ترین نسخه چشم‌انداز جهانی گاز روز دوشنبه (28 مهرماه) در سی‌وهفتمین نشست هیئت اجرایی مجمع کشورهای صادرکننده گاز از طریق ویدئوکنفرانس بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از دبیرخانه مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF)، سی‌وهفتمین نشست هیئت اجرایی جی‌یی‌سی‌اف روز دوشنبه (28 مهرماه) از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست مقام‌های عالی‌رتبه الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، ایران، لیبی، نیجریه، قطر، روسیه، ترینیداد و توباگو و ونزوئلا حضور داشتند، همچنین عراق، مالزی و نروژ به‌عنوان ناظر در این نشست شرکت کردند. ریازمین رامیرز، عضو هیئت اجرایی ونزوئلا، ریاست نشست را به‌عهده داشت.
در این نشست که سه روز به طول انجامید، پیشرفت‌های به‌دست آمده در ماه‌های اخیر بررسی و با جمع‌بندی نتایج، نحوه عملکرد ماه‌های سخت پیش رو تا سال 2021 هموار شد.
رامیرز با قدردانی از تلاش‌های دبیرخانه برای ادامه فعالیت‌های پیشگیرانه به‌منظور تأمین منافع کشورهای عضو به بهترین شکل، از وحدت شرکت‌کنندگان در شرایط سخت بازار تشکر کرد.
گزارش دبیرکل جی‌یی‌سی‌اف با گفت‌وگو درباره برنامه کار و بودجه سال 2021، پیشرفت عملکرد شورای فنی و اقتصادی این انجمن، ارتقای وظایف قانونی، و بازنگری در سیاست‌ها و رویه‌های استخدام دنبال شد.
هیئت اجرایی ضمن قدردانی از تلاش‌ها و دستاوردهای دبیرخانه از نقشه راه پیشنهادی برای فعالیت‌های سال آینده حمایت کرد.
محور گفت‌وگوی این نشست، تازه‌ترین نسخه (2020) چشم‌انداز جهانی گاز 2050 بود. دبیرخانه جی‌ئی‌سی‌اف، ویژگی‌های اساسی و پیشرفته این چشم‌انداز را برای حضار مطرح کرد، همچنین تأکید شد که اولویت‌بندی منطقه‌ای اخیر شامل بیش از 140 کشور و 80 تجمع منطقه‌ای و اقتصادی می‌شود.
الگوی جهانی گاز جی‌یی‌سی‌اف کنونی برآورد تراز انرژی کامل‌تری را از سال 2020 تا 2050 و با سناریوی جدید انتقال انرژی سریع ارائه می‌دهد. در نظرگیری مداوم سیاست‌ها و فناوری‌های اقلیمی برای کاهش آلایندگی از اکتبر 2020 نیز در پیش‌فرض‌های این الگو گنجانده شده است.
در این نشست گزارش جامعی درباره گزارش جدید کوتاه‌مدت سالانه بازار گاز جی‌ئی‌سی‌اف، اجرای پروژه مؤسسه تحقیقات گاز و پیشرفت مستمر در مطالعه «ارزیابی مراکز گاز طبیعی، ابزارهای مدیریت ریسک مرتبط و تحولات بالقوه آینده» ارائه شد.
در زمینه داده‌ها و آمار، این دبیرخانه روش پیشرفته و قابل ارائه سازوکار تبادل داده و ابتکار راه‌اندازی مجموعه بولتن‌های آماری ماهانه و سه‌ماهه جی‌ئی‌سی‌اف را معرفی کرد. این پروژه‌ها با توجه به سازگاری و رویکرد پیشگیرانه در ایجاد کانال‌های تبادل داده‌ها و اطلاعات بین کشورهای عضو و مقر مجمع، مورد استقبال اعضای هیئت اجرایی قرار گرفت.
این نشست مقدمات برگزاری بیست‌ودومین نشست وزیران جی‌ئی‌سی‌اف در 12 نوامبر 2020 (22 آبان‌ماه) از طریق ویدئوکنفرانس و به ریاست الجزایر را فراهم می‌کند.
کشور میزبان آمادگی کامل خود را برای برگزاری این رویداد در بالاترین سطح تأیید کرد. گزارش شرایط آماده‌سازی ششمین اجلاس سران دولت‌های این مجمع که برای نوامبر 2021 برنامه‌ریزی شده است، با موفقیت توسط قطر، کشور میزبان این رویداد و مقر جی‌ئی‌سی‌اف ارائه شد و مورد استقبال و تأیید همه شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هیئت اجرایی جی ئی سی اف جی یی سی اف جهانی گاز چشم انداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن های بی خطر در دوران بارداری

یکی از پرسش‌های زنان در دوره بارداری این است که در صورت دچار شدن به درد‌های گوناگون از چه نوع مسکنی باید استفاده کنند که خطری برای جنین نداشته باشد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، گرچه همیشه باید با پزشکتان درباره مصرف دارو‌ها در دوران بارداری مشورت کنید، اما این راهنمایی‌های کلی درباره مصرف دارو‌های مسکن بدون نسخه یا OTC در دوران بارداری را هم در نظر داشته باشید.

توجه داشته باشید که دسترسی به یک دارو بدون نسخه به این معنا نیست که این دارو برای همه افراد بی‌خطر است. هنگامی که باردار هستید، می‌خواهید مطمئن شوید که دارو برای شما و جنین بی خطر است.

استامینوفن (با نام‌های تجاری تیلنول و...) به طور کلی در دوران بارداری بی خطر در نظر گرفته می‌شود. اکثر پزشکان پیش از سایر گزینه‌ها، این داروی بی‌نسخه را برای درد یا تب در زنان باردار توصیه می‌کنند. البته آن‌ها معمولاً توصیه می‌کنند که این دارو با کمترین مقدار برای کوتاه‌ترین دوره مصرف شود.

البته توجه داشته باشید که استامینوفن یک جزء مورد استفاده در بسیاری از دارو‌های ترکیبی است و این دارو‌های ترکیبی ممکن است حاوی مواد اضافی هم باشند که برای دوران بارداری بی‌خطر نیستند.

البته حتی در مورد مصرف استامینوفن هم باید با پزشکتان مشورت کنید.

ممکن است به گوشتان خورده باشد که برخی از بررسی نشان داده‌اند که مصرف استامینوفن در دوران بارداری خطرناک است، اما «انجمن متخصصان زنان و زایمان آمریکا» (ACOG) می‌گوید بررسی‌ها هیچ ارتباطی استامینوفن و مشکلات رشد جنین نیافته‌اند.

اما این انجمن مصرف استامینوفن را در دوران بارداری فقط پس از مشورت با پزشک و آن هم در حد معتدل توصیه می‌کند.

از چه مسکن‌های بی‌نسخه‌ای در بارداری باید پرهیز کرد؟

دارو‌های ضدالتهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) دسته‌ای از دارو‌ها هستند که برای درمان درد، تب و التهاب مصرف می‌شوند. این دارو‌ها هم به دو صورت نسخه‌ای و هم بدون نسخه در دسترس هستند.

از جمله دارو‌های NSAID بی‌نسخه می‌توان به این دارو‌ها اشاره کرد:

ایبوپروفن (با نام‌های تجاری مانند ادویل، موترین) (ایبوپروفن)

ناپروکسن (با نام تجاری آلو)

آسپیرین

مصرف دارو‌های NSAID در هفته ۲۰ بارداری و پس از آن توصیه نمی‌شود، چرا که ممکن است این دارو‌ها باعث مشکلات جدی کلیوی در جنین شوند و به دنبال آن کاهش میزان مایع آمنیونی رخ می‌دهد. مایع آمنیونی جنین را در دوران بارداری احاطه کرده و از آن محافظت می‌کند.

علاوه بر این، مصرف دارو‌های NSAID در سه ماهه سوم بارداری می‌تواند مشکلات عروقی ایجاد کند که ممکن است منجر به فشارخون بالا در ریه‌های نوزاد شود. بنابراین، شما نباید در هفته ۲۰ بارداری یا بعد از آن دارو‌های NSAID مصرف کنید، مگر اینکه این دارو بوسیله پزشک تجویز شده باشد.

همچنین برخی از بررسی‌ها هم ارتباط احتمالی بین مصرف ایبوپروفن در اوائل بارداری و مشکلات روده در نوزاد را نشان داده‌اند، اما نتایج سایر بررسی‌ها متناقض بوده‌اند.

بررسی‌های دیگر نشان داده‌اند که مصرف ایبوپروفن در اوایل بارداری ممکن است باعث سقط جنین یا مشکلات قلبی جنین شود، اما در این بررسی‌ها دلیل استفاده از ایبوپروفن بوسیله زنان باردار را مشخص نشده بود. تعیین نوع بیماری که مصرف این دارو را ضروری کرده است، مهم است، چرا که خود این بیماری ممکن است باعث سقط جنین یا مشکلات قلبی شود.

از آنجایی که اطلاعات کافی برای اطلاع از ایمن بودن مصرف دارو‌های ضدالتهابی غیراستروئیدی یا NSAID در اوایل بارداری وجود ندارد، همیشه باید با پزشک مشورت کنید و ممکن است استامینوفن گزینه بهتری باشد.

دارو‌های ضدالتهابی غیراستروئیدی مانند آسپیرین و ایبوپروفن نیز ممکن است به عنوان یک جزء در دارو‌های ترکیبی به کار روند، بنابراین همیشه برچسب دارو‌ها را بررسی کنید و از داروسازتان بخواهید در انتخاب داروی بدون نسخه به شما کمک کند.

آسپیرین با دوز پایین در بارداری

اگرچه مصرف آسپیرین چه با دوز معمولی (۳۲۵ میلی گرم و چه با دوز بالای (۵۰۰ میلی‌گرم) به عنوان یک داروی NSAID همانطور که گفتیم در بارداری توصیه نمی‌شود، برخی از زنان باردار آسپیرین با دوز پایین (معمولاً ۸۱ میلی گرم در روز) برای جلوگیری از لخته شدن خون یا پره‌اکلامپسی (فشار خون بالای خطرناک در بارداری) مصرف می‌کنند.

این مورد خاص مصرف آسپیرین در رده مصرف دوز‌های بالاتر آسپیرین برای درد یا تب نیست. انتظار نمی‌رود که آسپیرین با دوز پایین باعث سقط جنین، نقایص مادرزادی یا سایر مشکلات مرتبط با بارداری شود.

اگر آسپیرین با دوز پایین مصرف می‌کنید، در مورد توصیه‌های مربوط به مصرف آن در دوران بارداری با پزشکتان مشورت کنید.

استفاده از مسکن‌های موضعی در دوران بارداری

دارو‌های موضعی، مانند کرم‌ها یا برچسب‌های پوستی برای تسکین درد در ناحیه آسیب دیده به کار می‌روند.

با این حال، حتی این دارو‌های موضعی همچنان تاحدی در جریان خون جذب می‌شوند، اگرچه به میزان کمتری از دارو‌های خوراکی؛ بنابراین در هنگام مصرف این دارو‌ها هم باید با پزشکتان مشورت کنید.

داروی ولتارن حاوی دیکلوفناک سدیم (یک داروی NSAID) که برای تسکین درد ناشی آرتریت (التهاب مفاصل) مصرف می‌شود، همان ممنوعیت ذکرشده NSAID در بارداری را دارد. نباید از این دارو در هفته ۲۰ بارداری یا بعد از آن استفاده کنید. مصرف این دارو در پیش از هفته ۲۰ بارداری هم باید با مشاوره پزشک باشد.

مصرف دارو‌های مسکن موضعی حاوی موادی مانند منتول، لیدوکائین یا کپسایسین ممکن است بی خطر باشند. بررسی‌های حیوانی این دارو‌ها آسیبی به جنین را نشان نداده‌اند، اما بررسی‌های انسانی محدودی در این باره وجود دارد. در این مورد هم پیش از مصرف دارو با پزشکتان مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو با حضور علی‌نژاد
  • برنامه های حفظ تخصصی، عمومی و موضوعی قرآن تشریح می شود
  • رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذا
  • رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت غذایی
  • بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • واکنش آموزش و پرورش گیلان در پی انتشار یک گزارش
  • مسکن های بی خطر در دوران بارداری
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی