Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جوادامام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره برخی اظهارات مبنی بر این که «اصلاح‌طلبان بهتر است در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نکنند چرا که انتخابات درون گروهی است» گفت: معتقدم این افراد صادقانه اظهارنظر می‌کنند. در گذشته هم برخی آقایان یک ماموریت نانوشته‌ای برای تخریب کاندیدا‌های اصلاح‌طلب داشتند و چهره‌هایی که در میان اصلاح‌طلبان دارای مقبولیت، جامعیت و رای بودند را شناسایی و تخریب می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: برخی تندرو‌ها معتقدند که انتخابات اصلا وجود خارجی ندارد و به زعم آنها، به جای انتخابات می‌توان افراد را به قید قرعه در این سمت قرار داد!

امام با اشاره به کاهش حضور مردم در انتخابات گفت: مردم احساس می‌کنند در بسیاری از موارد رای‌شان تاثیر گذار نیست و اگر هم رای دهند و منتخب‌شان به نهاد‌های قدرت راه پیدا کند آنقدر موانع ایجاد می‌کنند که کارش را نتواند انجام دهد.

وی تاکید کرد: با برخی رفتارها، رغبت از مردم برای حضور در انتخابات گرفته شده است در حالی که عدم حضور مردم در صحنه و مشارکت نداشتن در انتخابات یک آسیب جدی برای نظام، حکومت و کشور است و هر جریان سیاسی با از دست دادن پشتوانه‌های مردمی خود قطع به یقین محکوم به شکست خواهد بود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: اتفاقی که در انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی شاهدش بودیم این بود که در بعضی از حوزه‌های انتخابیه اعضای اجرایی صندوق‌ها و ناظرین بیشتر از رأی دهنده‌ها بودند و این یعنی مشارکت به قدری کاهش پیدا کرده که اساسا انتخابات بی‌معنا شده است و این امر نشان دهنده آن است اگر در سیاست‌های اتخاذ شده تجدیدنظری صورت نگیرد با مشکل مواجه می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: امروز بحث جریانات سیاسی مطرح نیست چراکه همه جریانات سیاسی در دل ساختار قدرت حضور دارند، اما اگر مردم نباشند و جمهوریت نظام آسیب ببیند، رفته رفته این آسیب‌ها باعث زیر سوال رفتن اسلامیت نظام هم خواهد شد.

امام ادامه داد: مسئله امروز ما یک جریان سیاسی و انتخابات ۱۴۰۰ نیست؛ با این نوع گفتمانی که در جامعه وجود دارد و عدم مشارکت مردم کلیت سیستم زیر سوال می‌رود! امروز برخی از آقایان روی شاخه نشستند و بن می‌برند و فکر می‌کنند جای خودشان امن است.
بیشتر بخوانید: آخرین فعالیت‌های انتخاباتی برای ۱۴۰۰؛ غافلگیرمان می‌کنند؟وی با اشاره به اینکه حق انتخاب کردن و انتخاب شدن حق طبیعی مردم است، گفت: اصلاح‌طلبان قطعا در انتخابات حضور پیدا خواهند کرد. متاسفانه در انتخابات قبلی اصلاح طلبان را از صحنه خارج کردند و گفتند که این جریان دنبال تحریم است الان هم به وضوح خواستار عدم حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات هستند.

امام گفت: برای یک‌صدا و یکپارچه کردن یک اقلیت محدود و برای این که این اقلیت بر یک اکثریت حاکم شود می‌خواهند کلیت نظام، انقلاب و آرمان‌های امام را زیرسوال ببرند که باید متذکر شد این کار در شرایطی که دشمن به کشور ما چشم طمع دوخته، خطرناک است.

امام در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اصلاح طلبان به مباحث انتخاباتی ورود پیدا کرده‌اند، گفت: اصلاح‌طلبان منتظر تغییر رویکرد‌های حاکمیت و شرایطی هستند که برای‌شان فراهم می‌شود وگرنه به صرف این که به دنبال مصادیق و تعیین کاندیدا برویم؛ بدون اینکه تغییر در رویکرد‌ها را شاهد باشیم آب در هاون کوبیدن است.

وی تاکید کرد: مردم پشتوانه اصلی انتخابات هستند اگر آن‌ها رغبتی برای مشارکت نداشته باشند معرفی کاندیدا ثمره‌ای نخواهد داشت. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اصلاح طلبان انتخابات 1400 آیت الله سیستانی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور،  محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی،  سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن،  حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را  به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت‌وگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!