Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مهندس علی بیات ماکو مدیر مجتمع مس سونگون به انجام پایش و نمونه‌برداری از رودخانه‌های مسیر سی‌وسه کیلومتری سونگون تا رودخانه مرزی ارس برای اولین‌بار اشاره کرد و اظهار داشت:‌ این اقدام به‌صورت انجام برنامه پیاده‌روی در دل جنگل‌های ارسباران جهت مستند‌سازی سیستماتیک دیتابیس موجود و تکمیل اطلاعات حوزه آب با هدف کاربرد در برنامه‌های آتی حفاظت رودخانه‌ها و آبراهه منطقه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مس پرس، مدیر مجتمع مس سونگون با بیان اینکه ایمنی، بهداشت و محیط زیست جایگاه رفیعی در سطح کلان مدیریت ارشد شرکت ملی صنایع مس ایران، دفتر تهران و مجتمع های سه گانه آن دارد و با حمایت‌های بی‌دریغ جناب آقای دکتر سعدمحمدی مدیرعامل محترم شرکت مس در حد اعلای خود قرار دارد گفت:‌ در حال حاضر نگرش حفظ سلامت و ارتقاء سطح آن به هدف اول شرکت ملی صنایع مس ایران تبدیل شده است که مثال بارز آن اقدامات حمایتی در موضوع شیوع کرونا بوده است.
بیات ماکو گفت: طی هفت ماه گذشته این مجتمع در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا اقدامات اساسی بهداشتی در پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا با تمرکز بر تقلیل نیروهای کاری، غربال‌گری‌های کنترلی، رعایت فاصله اجتماعی، ضد عفونی کردن سطوح و مکان‌های فعالیت عمومی و توزیع مواد ضدعفونی کننده انجام داده است که نتیجه آن تداوم و رشد تولید در مجتمع مس سونگون بوده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی و آتش نشانی گفت: تاسیس ایستگاه دوم آتش نشانی مجتمع مس آذربایجان و ارتقاء سطح خدمات واحد ایمنی با خرید خودرو تخصصی امداد و نجات و خرید خودروی آتش نشانی جدید از مهمترین فعالیت‌ها حوزه HSE سونگون در حوزه ایمنی بوده است.
به گفته مدیر مجتمع مس سونگون همچنین در شش‌ماهه نخست سال جاری فعالیت‌های کنترلی زیست محیطی در مجموعه‌های سدهای باطله، رودخانه‌های سونگون چای، پخیر چای و ایلگینه چای در بالاترین سطح ممکن اجرا شده است.
بیات ماکو با بیان اینکه مجتمع مس سونگون در جوار اکوسیستم کم نظیر جنگل های ارسباران واقع شده است گفت: این موضوع مجتمع مس آذربایجان را بر آن داشت تا با انجام ارزیابی های همه جانبه فنی، زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی (EIA) در تمام حوزه‌های فعالیت تولیدی و پروژه‌های توسعه ای خود، حفاظت و صیانت از محیط زیست را در اولویت برنامه ها و اقدامات خود قرار دهد.
وی افزود: در این راستا «برنامه جامع مدیریت زیست محیطی مس سونگون» تهیه شد که بطور مستمر عملیاتی می گردد.
به گفته مدیر مجتمع مس سونگون انجام پایش‌های زیست محیطی آب، خاک و هوا توسط آزمایشگاه معتمد در قبل، حین و بعد از معدنکاری، ارائه گزارش خود اظهاری به اداره کل حفاظت از محیط زیست و کنترل کلیه فعالیت‌ها، احداث سدهای باطله سونگون در جهت حفظ و صیانت از جنگل‌های منطقه و جلوگیری از ورود آلودگی‌ها به رودخانه‌های منطقه با پایش چاهک های کنترلی اطراف سدها و ساخت تصفیه خانه‌های فاضلاب بهداشتی و مکانیزه پکیج‌های تصفیه فاضلاب به تعداد 7 دستگاه برای خود مجتمع و تعداد 4 دستگاه برای پیمانکاران جهت تصفیه فاضلاب‌ها و جلوگیری از آلودگی محیط از مهمترین رئوس این برنامه است.
وی اضافه کرد: همچنین خرید، نصب و راهبری دو دستگاه استاندارد پایش سنجش کیفی آب در ایستگاه تاسیس شده مربوطه در پایین دست سد باطله و معدن جهت ارسال آنلاین دیتا به اداره کل حفاظت از محیط زیست استان جهت اطمینان بخشی بیشتر و جمع آوری حمل و دفع زباله و ضایعات مجتمع و مدیریت آنها را از دیگر برنامه‌های جامع مدیریت زیست محیطی مس سونگون است که در دست اجرا و عملیاتی می‌باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیر مجتمع مس سونگون زیست محیطی رودخانه ها محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم

بدون تردید بهره برداری از آزادراه قزوین - رشت در سال ۸۸ که امروز نیز یکی از پرترافیک‌ترین راه‌های ارتباطی کشور محسوب می‌شود اگرچه توانست یکی از آرزو‌های دیرینه مردم استان‌های قزوین و گیلان را به تحقق برساند، اما امروز مسافران عبورکننده از این مسیر با مشکلاتی دست به گریبان هستند که فقدان جایگاه سوخت و مجتمع‌های رفاهی در این آزادراه پرترافیک از جمله‌ی آن هاست.

جواد حق لطفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای استان قزوین گفت: یک مجتمع رفاهی در این آزادراه تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می‌رسد.

حق لطفی افزود: ۴ مجتمع دیگر با پیشرفت فیزیکی ۶۵ تا ۷۰ درصد هم در حال ساخت است که پیش بینی می‌شود یکی از مجتمع‌ها هم تا پایان امسال تکمیل شود.

وی اضافه کرد: مدت ساخت مجتمع های رفاهی دو سال است، اما بستگی به وضعیت سرمایه گذار هم دارد که قابل تمدید است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم
  • بیش از ۴۳۰۰ مورد نمونه برداری از مرکز تولیدی مرکزی انجام شد
  • کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور
  • خراسان رضوی در جایگاه دوم انجام پایش های نظارتی در کشور
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • سلامت مردم و محیط زیست در رأس دغدغه‌ها و نیاز جامعه
  • طرح پژوهشی نقشه‌برداری فرهنگی انجام شد
  • تولید شمش طلا در معدن طلای هیرد ۴۳ درصد افزایش یافت