Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@13:12:31 GMT

اختصاص سبد معیشت به کارگران بیکار شده از کرونا

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۵۴۴۴

اختصاص سبد معیشت به کارگران بیکار شده از کرونا

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با تاکید بر اینکه گروههای آسیب پذیر و کارگران بی بضاعت باید در طرح یارانه خرید کالاهای اساسی به طور ویژه دیده شوند، اختصاص سهام شستا به کارگران به منظور تقویت قدرت معیشت آنها را خواستار شد.

هادی ابوی در گفت وگو با ایسنا، درباره تقویت بازار کار و حفظ قدرت خرید کارگران در شرایط کرونا اظهار کرد: از کارفرمایان می خواهیم که در این شرایط نیروهای شاغل در کارخانه ها را حفظ کنند و کارفرمایان کارگاههای کوچک را اگر بیمه نمی کنند حداقل اخراج نکنند تا از تامین معاش و هزینه های زندگی بازنمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای حفظ قدرت خرید کارگران بهترین کاری که می توان انجام داد این است که از محل منابع یارانه ها به کارگرانی که کارشان را به دلیل کرونا از دست داده اند،  کمک شود. طبعا کارگری که کارش را از دست داده و خانه نشین شده بیشتر مستحق دریافت کمک است و می توانیم به او سبد معیشتی بدهیم و به شکل غیرنقدی با تامین اقلام اساسی و پروتئینی او را حمایت کنیم تا دچار مشکل نشود.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با اشاره به طرح یارانه خرید کالاهای اساسی،  اظهار کرد: این طرح در مجلس و با توجه به شرایط حاضر اقتصاد دنبال می شود در حالی که سالها است بر احیای کوپن برای حمایت از اقشار ضعیف تاکید داریم با این حال انتظار ما این است که گروههای آسیب پذیر و کارگران به طور ویژه در طرح یارانه معیشتی دیده شوند و اینطور نباشد که بعد از پرداخت متوجه شویم که کارگران بی بضاعت از گرفتن آن محروم مانده اند.

به گفته ابوی، در بحث پرداخت یارانه به گروههای هدف آسیب پذیر و کارگران نباید تنها به آمار بیمه شدگان تامین اجتماعی اکتفا شود چون بسیاری از کارگران در کارگاههای کوچک بدون بیمه مشغول کارند و از حداقل های زندگی محروم هستند که لازم است این دسته کارگران شناسایی و مشمول کمک معیشتی قرار بگیرند.

وی در پایان اختصاص سهام شستا و شرکتهای تابعه تامین اجتماعی به کارگران و بیمه شدگان تامین اجتماعی را یکی دیگر از راههای تقویت قدرت معیشت کارگران عنوان کرد و گفت: پیشنهاد ما به سازمان تامین اجتماعی این است که از محل فروش سهام شستا و مجموعه های تابعه درصدی برای کارگران عضو و بیمه شده تامین اجتماعی درنظر بگیرند و یا به کارگرانی که تحت شرایط کرونا بیکار شده اند درصدی اختصاص بدهند تا ضمن سهامداری کمکی برای حفظ قدرت معیشت آنها باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگران يارانه سبد معیشتی تامين اجتماعي بیمه بیکاری کروناویروس دستمزد کالای اساسی قدرت معیشت كارخانه شستا سهام كارفرما بازار کار اشتغال كوپن تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود

رئیس کمیسیون نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر سنندج گفت: کارگران و خانواده‌های آن‌ها چشم به راه اقدامات شهرداری سنندج هستند و مشکل بیمه آن‌ها با وعده حل نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سالار علی ویسی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات بیمه کارکنان و کارگران شهرداری که با حضور دستگاه‌های مسئول برگزار شد، اظهار کرد: کارگران شهرداری چشم به راه اقدامات مدیران شهرداری در خصوص ارائه راهکاری برای حل مشکلات قطعی بیمه و عقب ماندگی حق اولیه خود هستند.

وی افزود: در این راستا سه سال است که با سو مدیریت صورت گرفته در این حوزه بدهی ۲۳ میلیاردی شهرداری به سازمان تأمین اجتماعی به بیش از ۱۶۰ میلیارد افزایش یافته و تاکنون اقدام مؤثری جهت توقف افزایش و پرداخت بدهی صورت نگرفته است.

رئیس کمیسیون نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر سنندج ادامه داد: اولین مشکل عدم اطلاع شهرداری از میزان دقیق بدهی و اختلاف محاسباتی بوده که با هم‌افزایی و بررسی‌های مجدد می‌توان اختلاف نظرها را با سازمان تأمین اجتماعی حل و فصل کرد.

علی ویسی تصریح کرد: بارها جلساتی با حضور اعضای شورای شهر در ساختمان شورا و دفتر مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی برگزار و راهکارهایی مصوب و ارائه شده که بی‌نتیجه مانده است که از مدیران شهرداری خواستاریم برای آخرین بار کمیته‌ای با حضور کارشناسان شهرداری و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل داده و طی یک ماه آینده نتیجه بررسی نهایی را برای اقدامات بعدی اعلام کنند.

کد خبر 747187

دیگر خبرها

  • بلاتکلیف شدن کارکنان شرکت فروسیلیس ملایر در پی تعطیلی این شرکت
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند