Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در خلال بازدید از این منطقه به همراه حبیب‌زاده رئیس کمیته نظارت این شورا از ضرورت تفویض اختیار به مناطق در مدیریت شهری سخن گفت و تأکید کرد: منطقه 12 در پروژه‌های کوچک‌مقیاس محلی از پیشگامان بوده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، صبح امروز، 30 مهرماه، محمد سالاری عضو و رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران و افشین حبیب‌زاده عضو و رئیس کمیته نظارت این شورا به همراه علی‌محمد سعادتی شهردار منطقه، معاونان، اعضای شورایاری و مدیران شهری به بازدید از سطح منطقه پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، این بازدید که با ملاقات با کارکنان منطقه شروع شد، با برگزاری جلسه با دبیران کارگروه‌های شورایاری محلات ادامه یافت. در این جلسه نخست گزارشی را مصطفی حسینی کومله معاون برنامه‌ریزی و امور شورا در مورد اقدامات منطقه ارائه داد که شامل توضیحاتی در مورد پروژه‌های کوچک‌مقیاس منطقه بود. وی در این گزارش ضمن بیان این نکته که منطقه 12 از نظر تخصیص اعتبار به این پروژها دومین منطقه بین مناطق 22 گانه است، تصریح کرد: تعداد پروژه‌های ابلاغ‌شده در نوبت اول 38 مورد بوده که اعتبار اختصاص‌یافته به این پروژه‌ها 54 میلیارد تومان است و محله سنگلج با 6 مورد بیشترین تعداد این پروژه‌ها را به خود اختصاص داده است.
حبیب‌زاده نیز پس از شنیدن سخنان دبیران کارگروه‌های تخصصی شورایای محلات، با بیان این نکته که منطقه 12 با مسائل و ویژگی‌های خاصی که شبیه هیچ‌کجای تهران نیست، نگاه خاصی را می‌طلبد، این موضوعات را شامل بافت تاریخی، وجود بازار، ساختمان‌های ناایمن و بافت فرسوده برشمرد و گفت: خوشبختانه در گزارش‌ ارائه‌شده از سوی منطقه، دیدیم که این نگاه خاص وجود دارد و با توجه به بضاعت شهرداری در شرایط اقتصادی فعلی جامعه، می‌شود گفت که شهرداری منطقه کارنامه قابل قبولی در مورد این منطقه ارائه داده است.
او ضمن آنکه خواستار تسریع پروژه‌های عمرانی منطقه شد، با اشاره به پروژه سردر بازار ادامه داد: اگرچه موانعی همچون اخذ مجوز از میراث فرهنگی به عنوان یکی از مهم‌ترین موانع کار در این منطقه وجود دارد، انتظار داریم با تدابیر بهتری، این پروژه‌ها سرعت گیرند.
حبیب‌زاده سپس به موضوعات ایمنی منطقه پرداخت و گفت: عمده حوادثی که در بازار رخ می‌دهد، مسائل مربوط به آتش‌سوزی، تأسیسات برق، مکانیکی است که اگرچه کارهای خوبی در این زمینه‌ها در منطقه انجام شده، این موضوعات نیاز به تسریع و اهتمام بیشتری است.
او به عنوان راهکار برای بهتر پیش‌بردن پروژه‌های عمرانی از واگذاری امور به مردم سخن گفت و ادامه داد: در حوزه‌های مختلف برای بالابردن سرعت کار می‌توان مردم را پای کار آورد که البته خود مردم نشان داده‌اند از انجام مشارکت حتی با هزینه‌های خود استقبال می‌کنند و می‌توان با یک مدیریت بالادستی در یک سال آینده، نتایج رضایت‌بخشی در زمینه این پروژه‌ها به دست آورد.
رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با ابراز رضایت‌مندی از اجرای پروژه‌هایی نظیر زیرگذر گلوبندک و بوستان زندگی بیان کرد: با وجود همه اینها انتظارات ما که بر اساس مطالبات به‌حق مردم است، از این منطقه بیشتر است و امیدواریم به نتایج مطلوب بیشتری در این منطقه برسیم.
در ادامه سالاری ضمن اعلام این مطلب که منطقه 12، قلب طهران است و از این نظر بسیار منطقه مهمی است، گفت: در حوزه شهری، یکی از مهم‌ترین مسائل ما بحث تاب‌آوری است. اساساً تهران دچار مشکلات جدی از جنبه گسل‌های زلزله، بافت فرسوده و ناپایدار با قدمت بیش از یک صده، رعایت‌نکردن استانداردهای ایمنی و وجود ساختمان‌های ناایمنی در مناطق مرکزی، نبود شبکه‌های انتقال نیرو که بیشتر اوقات دفعی و سنتی است، می‌باشد.
او ضمن بیان این نکته که یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره از مدیریت شهری، توجه به حوزه شهرسازی و معماری به عنوان رویکرد اولویت‌دار بوده، بر ضرورت تهیه طرح تفصیلی خاص برای منطقه 12 تأکید کرد، ادامه داد: برای این منطقه با وجود مجموعه درخور توجه بناهای تاریخی و به دنبال آن مجموعه‌ای از معابر نفوذناپذیر، همچنین وجود بازار تهران و تخلیه سکونت‌گاه‌ها، نمی‌توانیم همان نسخه طرح تفصیلی‌ای را که برای بقیه شهر پیچیده‌ایم، در نظر بگیریم؛ برای مثال با وجود این نوع معابر در این منطقه، نمی‌توانیم در نوسازی‌ها، بر ضرورت تأمین پارکینگ تأکید کنیم و در عوض باید مسأله حمل‌ و نقل عمومی را در اولویت قرار دهیم.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران همچنین به مسأله ساختمان‌های ناایمن پرداخت و گفت: باید با نظارت همگانی و مطالبه‌گری شهروندان، صاحبان این ساختمان‌ها و هیأت امنای آنان، نسبت به ایمن‌سازی اقدام کنند که البته مجموعه اقدامات خوبی در مناطق با مشارکت مردم و کسبه در حال انجام است و منطقه 12 هم در این زمینه پیشتاز بوده و باید این مسأله به یک دغدغه و مطالبه عمومی تبدیل و پیگیری شود.
او در نهایت بر ضرورت تفویض اختیار تأکید کرد و با اشاره به پروژه‌های کوچک‌مقیاس گفت: باید در زمینه مدیریت شهری، تمرکززدایی صورت گیرد تا مناطق بهتر بتوانند به انجام امور محوله خود بپردازند؛ برای مثال پروژه‌های کوچک‌مقیاس مجموعه‌ای از مأموریت‌های مدیریت شهری را در خود دارد که خوشبختانه همه آنها مبتنی بر نیاز واقعی کف محلات است که رضایت شهروندان را به همراه دارد و منطقه 12 در این پروژه‌ها جزو مناطق پیشگام بوده است.
در پایان سعادتی نیز ضمن قدردانی از حضور اعضای شورای اسلامی شهر در منطقه اظهار داشت: ما در حوزه پروژه‌های کوچک‌مقیاس حتماً تلاشمان را ان‌شاءالله مضاعف خواهیم کرد؛ ضمن آنکه با همین شرایط و همین دست خالی هم پروژه‌های خوبی در منطقه ما رقم خورده است.
او با اشاره به پروژه‌هایی نظیر میدان محمدیه و نصب مجسمه خیام در این میدان، ساماندهی خیابان لاله‌زار، ایجاد پلازای میدان امام خمینی (ره)، بازآفرینی ساختمان بلدیه که عنصری فاخر برای همه شهر تهران به شمار می‌رود، افتتاح بوستان زندگی، زیرگذر گلوبندک و بازشدن ورودی موزه پست پس از 37 سال ادامه داد: جمعه این هفته نیز اولین جمعه‌بازار تمبر کشور در این مجموعه افتتاح خواهد شد.
در ادامه این بازدید، جلسه ملاقات مردمی، بازدید میدانی از سطح منطقه و پروژه‌های شاخص صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران پروژه های کوچک مقیاس شهرسازی و معماری پروژه ها مدیریت شهری ساختمان ها حبیب زاده منطقه 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری

به گزارش همشهری آنلاین، نوید خاصه‌باف صبح امروز در نشست خبری در تشریح برنامه‌های عملیاتی سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در سال جهش تولید با مشارکت مردم توضیحاتی را ارائه داد که در ادامه می‌خوانید:

*سال ۱۴۰۲ بودجه محقق شده سازمان ۱۲۶ درصد بود یعنی بیش از سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه محقق سازمان این دستگاه بوده است.

*ما سرمایه‌گذار را پیمانکار نمی‌بینیم؛ بلکه معتقدیم سرمایه‌گذار شریک ما در اجرای پروژه است و با همین تغییر رویکرد در همین مدت توانستیم سرمایه‌گذاری جدید را شروع کنیم و ۱۶ ابرپروژه در شهر تهران تعریف شده است که ارزش ریالی آن ۱۰۲ هزار میلیارد تومان است و در مناطق نیز ریزپروژه‌هایی تعریف شده است.

*اطلس جامع سرمایه‌گذاری شهر تهران در حال تدوین است، در راستای تحقق شعار سال یک کارگروه تشکیل شده است که با محوریت سازمان سرمایه‌گذاری در همه ادارات مختلف این مهم پیگیری می‌شود و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه مسکونی با مشارکت مردم ایجاد کنیم و هر شهروندی متناسب با توان مالی خود از این صندوق‌های سرمایه‌گذاری خریداری کند.

*در هر منطقه یک پروژه معرفی می‌شود که شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام به یک سامانه بروند و یا به اداره کل برنامه‌ریزی شهرداری تهران مراجعه کنند، این طرح از سوی معاونت مالی پیشنهاد شده است و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه را عمدتا با کاربری مسکونی شناسایی کنیم و از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری این مهم را پیش ببریم.

*راه‌اندازی داشبورد مدیریتی سرمایه‌گذاری شهرداری تهران یکی از مهمترین اقدامات این دوره مدیریت شهری است، ذیل این داشبورد سند جامع سرمایه‌گذاری برای رفع مشکلات و بلاتکلیفی پروژه‌های جاری، تشکیل هیات اندیشه‌ورز، تشکیل کمیته حقوقی و قراردادی، تهیه پیش‌نویس لایحه مشوق‌های سرمایه‌گذاری، آماده‌سازی اطلس سرمایه‌گذاری و فرصت‌های شهر تهران انجام شده است.

* درباره آخرین وضعیت احداث زباله‌سوز در تهران باید بگویم که جزئیات فنی زباله‌سوز را باید از سازمان مربوطه بپرسید اما مشاور خروجی طرح را به ما اعلام کرده است و ما نیز چند مدل مالی و اقتصادی تدوین کردیم و بعد از آن مطالعات را به سازمان‌های مربوطه ارائه خواهیم کرد. اما در نظر داشته باشید که زباله‌سوز بزرگترین پروژه مالی شهرداری تهران است.

*درخصوص سرانجام تم‌پارک در شرق تهران هم صحبت این است که مکاتبات متعددی را با سازمان‌های محیط زیست از جمله منابع طبیعی داشته‌ایم که هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم البته در حال رایزنی با سرمایه‌گذار هستیم تا طرح خود را تعدیل کند و شهردار نیز به وزیر کشاورزی نامه زده است تا در جلسه‌ای راه‌های احداث این تم‌پارک بدون آسیب رساندن و تصرف فضا، عملیاتی شود. البته طرح سرمایه‌گذار وسیع است و قابلیت اجرا به آن‌گونه که مدنظرش است را ندارد و همچنین باید مطالعات ترافیکی و غیره این طرح نیز انجام شود و باید در مورد اجرای این پروژه بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

*ساخت هتل‌های جنگلی در برخی از بوستان‌های جنگلی هم هنوز نهایی نشده و به همین دلیل هم هیچ مجوزی صادر نشده اما روز گذشته با یک مجموعه فاخر که اسم آن را قید نمی‌کنم جلساتی در مورد ساخت هتل‌های جنگلی داشتیم.

*مطالعات نشان می‌دهد به دلیل هزینه‌های زیاد نگهداری جنگل‌ها و کمبود آب متاسفانه بعضی از فضاهای جنگلی همچون سرخه حصار و... آسیب دیده‌اند و یکی از راه‌های نجات آنها همین مساله است، بخش خصوصی در ازای سود شهرداری ملزم به نگهداشت فضاهای جنگلی می‌شود.

*فراخوان ساخت هتل کوهستان در منطقه ۲ به زودی اعلام می‌شود و سرمایه‌گذار خارجی نیز برای ساخت هتل برج میلاد اعلام آمادگی کرده است، اتمام پروژه دیدار نیز در دستور کار است؛ اما با این حال نیاز به فضای اقامتی وجود دارد و طرح ما این است که بدون تعرض به فضای سبز هتل بسازیم و روز گذشته نیز با این شرکت که تجربه خوبی در سراسر کشور دارد، جلسه برگزار کردیم و قرار شد که مطالعات خود را در این خصوص انجام دهد و بعد از اینکه طرح کامل شد موضوع را به منابع طبیعی ارجاع می‌دهیم و بعد از آن سبک این هتل‌ها وارد تشریفات قانونی می‌شود. اما دقت داشته باشید مهمترین آورده ساخت این هتل‌ها فضای سبز خواهد بود.

*درخصوص سرانجام پروژه هزار و یک شهر با تاکید بر اینکه متاسفانه این پروژه در گردابی افتاد که به نظر من بخش زیادی از این گرداب فضای سیاسی بود و پروژه را به سمتی برد که انجام نشود، البته طرف مقابل نیز به تعهدات خود عمل نکرد و شریک ما نیز معتقد است که متعاقبا شهرداری هم به تعهدات خود عمل نکرده و نهایتا پروژه‌ای که قرار بود سال ۹۶ تمام شود، حالا در حد پیشرفت ۱۷ درصدی قرار دارد.

*با شریک‌مان جلسات زیادی برگزار کردیم و شریک اعلام کرد که قراردادی که در آن زمان منعقد کرده آورده‌های اقتصادی را تأمین نمی‌کند و شریک خواستار تغییر در قرارداد بود و تا پایان اردیبهشت‌ماه فرصت زمانی دارد که نسبت به ارائه پیشنهاداتش اقدام کند و اگر به توافق رسیدیم تا پایان سال آینده می‌بایست پروژه هزار و یک شهر عملیاتی شود و اگر به توافق نرسیدیم و سرمایه‌گذار انصراف بدهد می‌توانیم برنامه‌های دیگری داشته باشیم اما نکته مهم این است که با شریک به این جمع‌بندی رسیدیم که بهتر است به جای دعاوی حقوقی با توافق موضوع را جلو ببریم.

* درخصوص سرانجام توسعه شهر آفتاب نیز با بیان اینکه ما در مورد پروژه شهر آفتاب توسعه را دنبال می‌کنیم به‌گونه‌ای که قرار است تمام آورده‌های شهر آفتاب صرف همان مجموعه شود، مدیران شهری به دنبال انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب هستند؛ اما مساله این است که ما در شهر آفتاب کمبودهایی داریم و وزیر صمت در جلسه با شهرداری تأکید کرد که ظرفیت‌های لازم در شهر آفتاب ایجاد شود و بعد از آن نمایشگاه‌های پرمخاطب منتقل شود. به نظر می‌رسد اگر همت کنیم یک تا دو سال آینده نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب منتقل می‌شود و اولویت ما اکنون ساخت سالن‌ها و بعد ساخت مرکز تجارت جهانی ۲ است. اما اگر بتوان با توجه به ظرفیت‌های پیرامونی نمایشگاه به یک ذون اقتصادی و یا منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کنیم این نمایشگاه نیز رونق دوچندانی خواهد گرفت.

کد خبر 846388 برچسب‌ها ساخت و ساز سفر - هتل و هتلداری شهردارى تهران تهران بوستان مدیریت شهری

دیگر خبرها

  • دختر شیروانی قهرمان شطرنج‌ لیگ برتر کشور شد
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • پروژه های عمرانی منطقه 12 تهران
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • جریان مقاومت در مقیاس منطقه‌ای و جهانی فراگیر شده است
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری