Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-19@12:55:19 GMT

چرا باید بیمه عمر بخریم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۵۷۰۸

چرا باید بیمه عمر بخریم؟

همه کارشناسان بر لزوم افزایش نقش بیمه های عمر و سرمایه گذاری در زندگی اقتصادی مردم تاکید دارند، اما درباره چگونگی پیاده سازی این روند کمتر اظهار نظر شده است. از سوی دیگر مردم همواره با این سوال مواجه اند که «چرا بیمه عمر بخریم، در حالی که می توانیم پولمان را در بانک، طلا یا بورس سرمایه گذاری کنیم؟»

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، در حالی که نگرانی عدم تامین مالی بابت هزینه های بازماندن از کار یا بازنشستگی، هزینه های درمان و یا فوت سرپرست خانوار به ویژه در دوره شیوع کرونا دغدغه همه مردم است، شرکت های بیمه می توانند با برنامه ریزی و تحلیل مطلوب و ارائه طرح های بیمه ای مناسب، تامین مالی خانوارها در مواجهه با این شرایط را بر عهده بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



الناز کیانی مدیر بیمه های زندگی شرکت بیمه سامان در پاسخ به این دغدغه ها، با بیان این که این گونه نقش آفرینی های شرکت های بیمه در دوران های بحرانی و نقش حمایتی آنها، جایگاه اصلی این صنعت را نمایان کرده و موجب می شود محصولات بیمه زندگی در سبد نیازهای اولیه آحاد مردم جای گیرد، گفت: از سوی دیگر بیمه عمر با توجه به ماهیتش می بایست با شرایط زندگی افراد در طول زندگی، قابلیت تغییر و تطبیق داشته باشد.

وی با بیان این که این قابلیت در بیمه های عمر قدیمی وجود نداشت، افزود: از ارائه محصول یونیورسال لایف که انعطاف پذیری لازم جهت تطبیق با نیازهای افراد در هر دوره زندگی را دارد هم کمتر از دو دهه می گذرد، در حالی که مشتریان اطلاعات چندانی درباره آن ندارند.

او ادامه داد: توسعه بیمه های زندگی، حمایت همه جانبه نهادهای نظارتی، قانون گذار، فعالان این صنعت و شرکت های بیمه را می طلبد و منوط به سه عامل فرهنگ سازی، تنوع محصولات منطبق با نیاز روز آحاد جامعه و تعلیم و گسترش شبکه فروش حرفه ای و تخصصی است.

کیانی اظهار کرد: از سوی دیگر هم خوانی قوانین با سیاست های توسعه ای نیز در این زمینه نقش کلیدی دارد و نیاز است با بازنگری های مطلوب، موانع توسعه بیمه های زندگی مرتفع شود.

مدیر بیمه های زندگی شرکت بیمه سامان با بیان این که اساس بیمه عمر، تامین مالی و آرامش خاطر در زمان حیات فرد و رفع نگرانی دغدغه مالی پس از فوت در قبال خانواده است، افزود: بیمه عمر همچنین پس اندازی برای طول زندگی و یک سرمایه گذاری بلندمدت با پرداخت مبالغ اندک حق بیمه در طی سالهای متمادی است.

به گفته کیانی، مبلغ سرمایه حیات این بیمه نامه، همواره در دسترس بیمه گذار است و او طی دوران زندگی می تواند در صورت تمایل و نیاز، بخشی از آن را برداشت و یا به شکل وام دریافت کند، بدون این که در بیمه نامه و پوشش های آن خللی ایجاد شود.

مدیر بیمه های زندگی شرکت بیمه سامان با اشاره به این که شرکت های بیمه با تجمیع سرمایه های خرد بیمه گذاران، در بازارهای سرمایه گذاری متنوع به صورت حرفه ای سرمایه گذاری کرده و با بهره گیری از تیم متخصص در این زمینه، بازده مطلوبی را محقق می سازند، ادامه داد: سرمایه گذاری شرکت های بیمه تابع چارچوب و قوانین مشخص است و به این ترتیب، ریسک سرمایه گذاری نیز کنترل می شود. این روش ضمن تضمین مبلغی سود به صورت علی الحساب، سالانه مبالغی نیز به عنوان مشارکت در منافع، مازاد بر سود تضمینی محقق و به حساب بیمه گذاران منظور می شود.

وی تاکید کرد: بیمه عمر در کنار ماهیت اصلی پوشش های بیمه ای آن، نوعی سرمایه گذاری بلند مدت با سود مطمئن نیز جهت تامین نیازهای دوران حیات افراد است.

هموطنان عزیز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.si24.ir مراجعه کنند

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کرونا بیمه سامان بیمه سامان پول نیوز حق بیمه بیمه کرونا بیمه زندگی بیمه های زندگی شرکت های بیمه سرمایه گذاری بیمه عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟

ایتنا - استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامه‌های موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.

به گزارش ایتنا، افرادی که از گوشی هوشمند استفاده نمی‌کنند اغلب از چیزی که آن را «تلفن صامت» توصیف می‌کنند، یعنی یک تلفن سنتی یا با قابلیت‌های کمتر (نسبت به گوشی‌های هوشمند) استفاده می‌کنند.

تحقیقات جدید دانشگاه آلتو نشان می‌دهد که چرا برخی افراد از گوشی‌های هوشمند استفاده نمی‌کنند و عواقب این رها کردن چیست.

این تحقیق بر اساس مصاحبه با شرکت‌کنندگانی بود که تصمیم گرفتند گوشی‌های هوشمند خود را کنار بگذارند یا هرگز صاحب آن نبودند، و نشان داد که این تصمیم می‌تواند زندگی روزمره را دشوارتر کند، گزینه‌ها را محدود کند و گاهی اوقات خطرات را افزایش دهد.

پروفسور جان لیندکویست، رئیس گروه علوم کامپیوتر، گفت: «تلفن‌های صامت اختصاصی ممکن است گران‌قیمت باشند و برخی از شرکت‌کنندگان اروپایی گوشی‌هایی را از آفریقا سفارش دادند که در بازار محلی موجود نبود.» در جوامع، انواع ترفندها باید ابداع می‌شد تا زندگی بدون گوشی هوشمند ممکن شود."

 

این تحقیق نشان داد که همه شرکت کنندگان در این تحقیق از محیط هایی هستند که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود، در حالی که دلایل امتناع آنها متفاوت است، در حالی که برخی از شرکت کنندگان گفتند که می‌خواستند از حواس‌پرتی اجتناب ناپذیر ناشی از گوشی‌های هوشمند دوری کنند، برخی دیگر نیز می‌خواستند از نظارت بر فعالیت آنلاین در امان باشند.

برای والدین کودکان زیر سن قانونی، دلایل اصلی کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تمایل به دور نگه داشتن فرزندانشان از رسانه‌های اجتماعی و دوری از وسوسه گوشی هوشمندی بود که باعث می‌شد زمان کمتری را با فرزندانشان سپری کنند.

امتناع از داشتن گوشی‌های هوشمند باعث ایجاد انواع نقصان‌ها در زندگی روزمره مردم شده است، از مشکل در یافتن یک تلفن قدرتمند "صامت"، خرید آسان، بروز مشکل در برخورد با احراز هویت دو مرحله‌ای، برآورده کردن انتظارات کارفرمایان تا دسترسی به کارکنان در خارج از ساعات کاری، و... از سوی دیگر، عملی بودن زندگی بدون گوشی‌های هوشمند، به دانش فنی یا انعطاف پذیری در برخورد با دوستان و خانواده نیاز دارد.

دیگر خبرها

  • رانندگان آژانس شاغل در شهرداری بیمه تکمیلی شوند
  • چرا آثار رشد اقتصادی در زندگی مردم ملموس نیست؟
  • شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شناسه دار شدنبیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • برگزاری ۳۷۴ پاتوق گفت وگو در گلستان
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد
  • تمدید فرصت دلبری بیمه‌های زندگی بیمه تعاون
  • جارو برقی رباتیک، چه بخریم؟