Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر چهارشنبه ۳۰ مهر برگزار و درباره چگونگی بخش بین الملل جشنواره با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا گفتگو شد.

محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی در این جلسه خلاصه ای از وضعیت جشنواره ارایه کرده و گفت: فراخوان بخش های رقابتی و غیررقابتی که با نظر اعضای محترم شورا و دبیر جشنواره تدوین شد، اطلاع رسانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در تاریخ اول آبان ماه نیز سایت آماده ثبت اطلاعات شرکت کنندگان خواهد بود، متقاضیان تا ۱۵ آذر ماه فرصت ثبت اطلاعات خود در این سامانه را دارند، بعد از این تاریخ تمامی آثار ارسالی ‌ ثبت شده بررسی خواهند شد.

اردوان جعفریان مدیر کمیته بین‌الملل سی و ششمین جشنواره که در این جلسه حاضر بود، گزارشی از روند فعالیت بخش بین‌الملل ارائه کرد و گفت: با تجربه سال گذشته و با در نظر گرفتن شرایط شیوع کرونا در جهان امسال مطالعات و بررسی هایی برای چگونگی حضور گروه‌های بین الملل در جشنواره انجام شده است و پس از نهایی شدن تعامل و گفتگوها، وضعیت بخش بین الملل برای جشنواره امسال مشخص می شود.

مجید کیانی، محمد سریر، حسن ریاحی، شاهین فرهت، نادر مشایخی و محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی اعضای شورای سیاست‌گذاری این دوره جشنواره هستند و حسن ریاحی دبیر سی و ششمین دوره جشنواره است.

کد خبر 5053544 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر جشنواره موسیقی فجر دفتر موسیقی وزارت ارشاد فیلم کوتاه تئاتر ایران فیلم سینمایی حضور هنر ایران در جهان ویروس کرونا برنامه تلویزیونی اکبر عالمی فیلم مستند برنامه رادیویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شبکه پنج سیما سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان موسیقی ایرانی جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان بخش بین الملل سی و ششمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس مرکزی جداگانه برای ترجمه قرآن تصویب نشد

به گزارش خبرنگار مهر، شصتمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در محل برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلی امام خمینی (ره) با حضور حجت الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، میثم لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد. در این جلسه، دو پیش‌دستور و چهار دستور به بحث گذاشته شد.

«نطق رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در خصوص ارتقای اثرگذاری فعالیت‌های قرآنی با تسهیل زمینه‌های مشارکت مردمی» و «ارائه گزارشی از اجرای برنامه قرآنی هم‌افزا در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵» دو پیش دستور این جلسه بود.

همچنین چهار دستور این جلسه شامل «بررسی پیشنهاد تأسیس مرکز ملی ترجمه قرآن»، «بررسی پیشنهاد کمیسیون تبلیغ و ترویج نسبت به عضویت انجمن خادمان قرآن در این کمیسیون»، «تعیین نفرات کمیته شناسایی اعضای حقیقی شورا» و «اصلاح اساسنامه صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی» است

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام قمی طی سخنانی اظهار کرد: همگرایی و همسویی را می‌شود در خدمت به قرآن و ترویج حقایق و معارف قرآنی با محوریت مردم و مجموعه‌های مردمی و از سوی دیگر حمایت و هم افزایی نهادهای دولتی و حاکمیتی را بیش از پیش می‌توان در دوره جدید مشاهده کرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: جلسه قبل شورا با حضور رئیس جمهور و همراهی و حمایت ایشان برگزار شد، همچنین در جلسه‌ای در محضر مقام معظم رهبری مرقومه ای کوتاه را نوشتیم و تقدیم کردیم، در آن جلسه معظم له، نکات متعددی را در اهتمام به تفسیر و تدبر و توجه به مضامین و آیاتی که می‌توان مسائل روز را با اقتدا به این آیات گره گشایی کرد مطرح فرمودند.

وی افزود: نمایشگاه قرآن یک فرصت برای پردازش به مباحث در راستای نزدیک تر شدن به مطالبات و منویات مقام معظم رهبری است.

حجت الاسلام قمی ادامه داد: طبق رصد و پرسشی که از سوی برخی مراکز افکارسنجی برگزار شد، ۷۵ درصد از شرکت کنندگان عنوان کردند از اینکه نتوانستند از محفوظات قرآنی آنچنان که باید بهره مند باشند متاسف هستند که این نشان از تشنگی مردم برای مباحث قرآنی دارد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از مباحث خود در مورد پیوند زدن مسائل قرآنی با غزه و مساله فلسطین تصریح کرد: جامعه قرآنی همواره طلایه دار حمایت از قدس بوده اند.

استقبال از نمایشگاه با وجودی که از آغاز فروردین بود بسیار قابل توجه است

در ادامه جلسه محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر از برگزاری این جلسه در حاشیه برگزاری نمایشگاه قرآن گفت: اهتمام ما در وزارتخانه این است که شورای توسعه فرهنگ قرآنی بدرخشد و در تقویم جلسات معمول همه دستگاه‌ها بیاید و ما بتوانیم این شورا را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: امسال استقبال از نمایشگاه با وجودی که از آغاز فروردین بود بسیار قابل توجه است، تنوع نشست‌ها بسیار بالا بود، از ۲۶ کشور در نمایشگاه مهمان داریم و بخش بین‌الملل بسیار قابل توجه بود به ویژه نسبت به سال‌های قبل که شاید بعضاً در حد یک اسم بود اما امسال قابل تقدیر بود.

اسماعیلی گفت: شب گذشته ۲۰ زوج ذیل برگزاری نمایشگاه قرآن و همزمان با ماه مبارک رمضان ازدواج کردند و مراسم نمادین عقد برپا شد که بسیار جالب توجه بود و با استقبال همراه شد، امشب آسان مقاومت را ۹ هنرمند از کشورهای مختلف نوشته اند و قرار است رونمایی شود.

مهمترین مسائل که باید مورد توجه دستگاه‌های راهبردی کشور باشد مساله امید و اعتماد است

در ادامه جلسه مصطفی زمانیان، طی سخنانی گفت: در طول پنج ماه گذشته که بنده توفیق خدمت در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری را داشتم یک سوال پیش روی خود قرار دادم مبنی بر اینکه که اگر قرار است در این مرکز بنده یک کار انجام دهم آن یک کار چیست؟ با مشورت مسؤولان، سیاسیون و انقلابیون یک پروژه را انتخاب کردم و آن پروژه امید و اعتماد است.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری گفت: به نظرم مهمترین مسأله‌ای که ریشه مسائل بنیادین کشور محسوب می‌شود، ضعف در امیدآفرینی و اعتماد است، حل مسائل و مشکلات کشور منجر به امیدوار شدن مردم می‌شود.

وی افزود: مقام معظم رهبری می‌فرمایند که (امید ریشه حل این مشکلات است)؛ لذا از مهمترین مسائل که باید مورد توجه دستگاه‌های راهبردی کشور باشد همین مساله امید و اعتماد است. زمانیان در بخش دیگری از مباحث خود با اشاره به برنامه محفل گفت: این برنامه نشان داد که اقشار مختلف چگونه جذب موضوعات قرآنی می‌شوند، حال تصور کنید که مباحث قرآنی را با رویکرد فناورانه جلو بریم قطعاً استقبال بیش از پیش خواهد بود.

وی بیان کرد: باید سفره متنعم و خوش سیمای فعالیت‌های قرآنی را متنوع کنیم تا مخاطبان مختلف سر این سفره بیایند، از سوی دیگر اقتضائات توسعه فعالیت‌های قرآنی با هدف حضور مردم در عرصه تولید محصولات قرآنی نیازمند بازآفرینی یک اکوسیستم جدید مبتنی بر مشارکت مردم است.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری اظهار کرد: جریان توسعه قرآنی زمانی می‌تواند کارآمدی و اثربخشی داشته باشد که نسبت خود را با مسائل اولویت دار مشخص کند، زمانی این کارآمدی اثبات می‌شود که برای مسائل مختلف کشور حرف داشته باشیم و از جنس مسائلی نظیر امیدآفرینی گرفته تا مسائل عملیاتی و جزئی‌تر چون محیط زیست حرکت کرده و پیش برویم.

زمانیان ادامه داد: قرآن می‌تواند مسیر توسعه کشور را طراحی کند و امیدبخش باشد، امروز می‌توانیم با استفاده از قرآن به راه حلی برای این مشکلات برسیم.

در ادامه شبیر فیروزیان طی سخنانی در مورد امر ترجمه قرآن گفت: مساله ترجمه نیاز به تمهیدات ویژه ای داشته و یک مساله راهبردی است که نیاز به نظم بخشی دارد.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به آنکه که مطرح شد نیاز به مرکزی هست که متولی این امر باشد، مرکز ترجمان وحی یک مؤسسه است و کارهای پژوهشی در حوزه ترجمه دارد اما مجموعه حاکمیتی نیست؛ لذا نیاز به یک مجموعه داریم که در این عرصه فعالیت داشته باشد و در مورد مساله ترجمه قرآن فعالیت کند.

در ادامه رضامراد صحرایی، طی سخنانی اظهار کرد: اینکه چه قدر ترجمه قرآن اهمیت دارد مسأله‌ای واضح و مبرهن است، کار برای ترجمه قرآن بسیار خوب است، اما ایجاد ساختار جدید بعد از گذشت بیش از چهل سال از انقلاب باید چند نکته را مورد توجه قرار دهد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باید به این مساله علمی یک فرآیند بدهیم البته این مساله کلی است اما روند تأیید ترجمه‌ای که بر آن مهر می‌خورد که حاکمیت آن را پذیرفته است باید از روز اول مشخص شود. در ادامه جلسه چند مورد از مباحث مطرح شده به رأی اعضا گذاشته شد.

در جلسه شصتمین جلسه شورای توسعه فرهنگ پیشنهاد تأسیس مرکز ملی ترجمه قرآن رأی نیاورد. همچنین عضویت انجمن خادمان قرآن در این کمیسیون به تصویب رسید و کمیته‌ای برای بررسی افراد تحت ذیل کمیته تعیین نفرات کمیته شناسایی اعضای حقیقی شورا مصوب شد.

کد خبر 6064298 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تاسیس مرکزی جداگانه برای ترجمه قرآن تصویب نشد
  • بررسی وضعیت صید و صیادی و بهره برداری از آبزیان دریاچه سد ارس
  • گزارشی از آخرین شب برگزاری بخش بین‌الملل نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم/ حضور وزیر ارشاد در برنامه ویژه عتبه عباسی
  • دومین جلسه هماهنگی جشنواره ورزشی ، تفریحی و فرهنگی دریاچه ارومیه
  • کسب مدال برنز «دلبسته» در «گلوبال موزیک اِواردز»
  • «دلبسته» مدال برنز در مسابقات بین‌المللی موسیقی «گلوبال موزیک اِواردز» را کسب کرد
  • جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود
  • جلسه ارکان جشنواره و سازمان‌های همکاری اقتصادی اکو؛ 28 اردیبهشت
  • تصویب دو لایحه شهرداری در نخستین جلسه علنی شورای شهر قزوین
  • جشنواره بازی و گردشگری در همه مناطق تهران | آدرس اماکنی که شب ها پاتوق موسیقی و تفریح خانوادگی است