Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل رنجبر گفت: امسال ۲۸ هزارنفر نوآموز با شرکت در برنامه سنجش ارزیابی و جایگاه صحیح آموزشی آنان تعیین شود.

خلیل رنجبر رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان کردستان اعلام کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۸ هزارنفر نوآموز با شرکت در برنامه سنجش ارزیابی و جایگاه صحیح آموزشی آنان تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه این برنامه برای بیست و ششمین سال متوالی در دو مرحله اولیه و تخصصی با هدف جای‌دهی صحیح آموزشی و انجام مداخلات بهنگام برای تمام نوآموزان بدو ورود به دبستان استان از ۱۵ تیر با شروع نوبت دهی آغاز و تا پانزدهم آبان ادامه دارد، عنوان کرد: از آغاز اجرای برنامه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان (چهارم مرداد) تاکنون سلامت 15 هزار و 431 نوآموز در استان سنجش شده است.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان خاطرنشان کرد: برنامه ارزشمند سنجش به عنوان فرصتی برای برنامه‌ریزی آموزشی، مداخله به هنگام، تشخیص و کمک به بهبود کیفیت آموزشی و کنترل عوامل مؤثر بر افت تحصیلی در دو مرحله مقدماتی(غربالگری) و تخصصی دراستان در حال اجرا است.

 

رنجبر با بیان اینکه از این تعداد نوآموز ارزیابی شده در پایگاه‌های سنجش، 665 نفر مشکوک به مشکل بینایی، 266 نفر مشکوک به مشکل شنوایی، 43 نفر دارای مشکلات جسمی - حرکتی، 22 نفرمشکوک به اختلال طیف اُتیسم هستند، افزود: دو هزار و 104 نوآموز نیز در مرحله اول آمادگی تحصیلی حدنصاب لازم را کسب نکرده و به مرحله تخصصی ارجاع شدند.

 

وی با بیان اینکه از این تعداد ارجاعات هوش 1083 نفر نوآموز دیرآموز تشخیص داده شدند، اعلام کرد: 61 نفر نوآموز نیز در این مرحله آموزش پذیر شناسایی و به مدارس با نیازهای ویژه برای ادامه تحصیل معرفی شدند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان خاطر نشان کرد: از ارجاعات شنوایی 57 نفر نیاز به درمان پزشکی، 11 نفر دارای شنوایی یکطرفه بودند و 12 نفر نیز نیاز به سمعک و معلم رابط داشته و برای ادامه تحصیل به مدارس عادی معرفی شدند.

 

دبیر اجرایی ستاد سنجش استان با اشاره به اینکه از ارجاعات بینایی 254 نفر نیاز به عینک و 81 نفر تحت درمان آمبلیوپی تشخیص داده شدند، افزود: 21 نفر نیاز به درمان دارویی - جراحی و چهار نفر نیز نیاز به کتاب درشت خط و معلم رابط در مدارس عادی داشته و دو نفر هم به مدارس با نیازهای ویژه جهت ادامه تحصیل معرفی شد.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: سنجش نوآموزان استان کردستان آموزش و پرورش برنامه سنجش نفر نوآموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد

مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند در سال ۱۴۰۲ با فعالیت و عملکرد آموزشی مناسب در اکثر سامانه‌های آموزشی از جمله: ثابت، سیار شهری، روستائی، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، آموزش سربازان وظیفه و آسیب دیدگان اجتماعی، ۲ هزار و ۸۵۰ نفر از متقاضیان مهارت آموزی در بخش دولتی در حرفه‌های مختلف تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار گرفته‌اند.

مهردادمداحی، رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند ضمن قدردانی از تلاش مضاعف و جهادی کارکنان این مجموعه آموزشی و حمایت‌های مسئولان استانی و شهرستانی و بنگاه‌های اقتصادی از این مرکز گفت: در شرایط کنونی کشور و نارضایتی جوانان از وضعیت اشتغال، مهارت آموزی، یک امر مهم و حیاتی در کاهش نرخ بیکاری و آسیب‌های اجتماعی و افزایش بهروری و جلوگیری از عقب ماندگی تولید و در نهایت تحقق شعار سال است. 

 وی با اشاره به شرایط معدنی و رشد صنعتی شهرستان و نیاز مبرم بازار کار به افراد ماهر افزود: رویکرد مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان، توجه ویژه تامین نیاز بازار کار و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی است و از برنامه‌ریزی های مهم اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جدید هدفمند کردن آموزش‌های فنی مهارت در قالب سند مهارت استان کرمان می باشد. 

مداحی بیان کرد: سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقه‌ای و انجام نیاز سنجی‌های پیش بینی شده در هر شهرستان به شناسایی ظرفیت‌ها و آموزش‌های هدفمند و متناسب با نیاز بازار کار خواهد پرداخت.

وی درخشش نوجوانان مهارت آموز زرندی و کسب مقام در مرحله‌ی کشوری المپیاد ملی مهارت در ۲ سال اخیر را نشان از استعداد بالای فرزندان این شهرستان دانست و اهمیت به نوجوانان دارای فن و مهارت در کنار درس و آموزش کلاسیک را یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت برشمرد.

رئیس مرکز فنی حرفه‌ای زرند افزود:خوشبختانه با برگزاری المپیاد‌های علمی و فنی مهارتی، نوجوانان شناسایی می‌شوند و پس از کسب مقام و رتبه از آنان قدردانی می‌شود.

مداحی گفت: در یک بازه زمانی مهم آن‌ها را رها کرده و به خوبی از آنان به عنوان کارآفرین در سطح جامعه حمایت نمی‌کنیم؛ اما از آنجایی که این نخبگان مهارتی با هوش و توانمندی خود می‌توانند در تولید نقش کلیدی داشته باشند، صاحبان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی نیز به خوبی از آنان استفاده نمی‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت مقام معظم رهبری در ابلاغ شعار سال در سنوات اخیر به تولید و اشتغال گفت: در ارتباط با تقویت تولید و اشتغال، مرکز فنی حرفه‌ای  برای آموزش و مهارت نیروی کار فعالیت‌های گسترده‌ای از قبیل توانمند سازی دانشجویان در حال تحصیل با مهارت، تکمیل اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان، اهمیت ویژه به مهارت آموزی سربازان وظیفه، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه آسیب دیدگان اجتماعی راه‌یافته از کمپ و معلولین جسمی حرکتی انجام و  این موضوع را در برنامه اصلی خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • آمادگی رفع نیاز فناورانه سازمان سنجش در مقابله با تقلب کنکور
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • معرفی ۵ معلم کردستانی به مرحله نهایی انتخاب معلمان نمونه
  • باخت بسکتبالیست های کردستانی در اولین دیدار لیگ دسته اول مردان
  • پیروزی دختران بلند قامت کردستانی در مصاف با نماینده زنجان + فیلم
  • شرکت بیش از۲هزار کردستانی در آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی ۱۶هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری