Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@05:29:50 GMT

ضرورت افزایش تبلیغ وقف با نیت حوزه های علمیه

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۶۶۳۴

ضرورت افزایش تبلیغ وقف با نیت حوزه های علمیه

حجت الاسلام علیزاده گفت: در حوزه وقف برای حوزه های علمیه کم کار شده است و باید تلاش های بیشتری در این خصوص صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام «ستار علیزاده» در نشست ویدئو کنفرانسی در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گیلان در رشت اعلام کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه در سه حوزه موقوفات، قرآن، بقاع متبرکه در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: در حوزه موقوفات، تثبیت مالکیت موقوفات و دفاع از موقوفات، ترویج مسئله وقف، احیای موقوفات و اجرای امینانه نیات واقفین در دستور کار سازمان اوقاف است.

 

وی با بیان اینکه در گیلان پنج هزار موقوفه و 23 هزار رقبه داریم، افزود: در حوزه موقوفات، وظیفه مهم اجرای امینانه نیات واقفان خیراندیش داریم و براساس نیات واقفان باید به وقف عمل کنیم.

 

علیزاده با تاکید بر اینکه در سازمان اوقاف، اصل، مسئله تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف است، اظهار داشت: موثرترین گروهی که توانسته‌اند تاکنون اعتماد مردم را در تبلیغ وقف جلب کنند، قشر روحانیت است.

 

وی اذعان کرد: تا سال 88 که حضور طلبه‌ها در اوقاف کم بود سالانه 20 وقف جدید داشتیم و از سال 88 به بعد که حضور طلاب بیشتر شد و با کمک ائمه جمعه و جماعات ظرفیت‌سازی کردند، ثبت وقف های جدید روند افزایشی داشت.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان یادآور شد: سازمان اوقاف به دنبال ترویج فرهنگ وقف است و بر همین اساس لزومی ندارد تولیت موقوفات بر عهده اوقاف باشد بلکه مبلغان می توانند برای انجام سنت حسنه وقف از سوی خیرین به تولیت مراکز علمی و مدارس علمیه تلاش کنند.

 

علیزاده اظهار کرد: پیش از شیوع کرونا، سالانه یک هزار مبلغ در ایام تبلیغی مختلف به بقاع متبرکه گیلان اعزام می شدند.

 

وی با تاکید بر لزوم ورود طلاب، گفت: 75 موقوفه با نیات حوزه علمیه در گیلان داریم که در مقابل نزدیک به پنج هزار موقوفه در استان بسیار اندک است.

 

 وی تاکید کرد: حوزه‌های علمیه باید وارد مقوله وقف و تبلیغ این سنت حسنه شوند و در احیای موقوفات به سازمان اوقاف کمک کنند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اظهارداشت: در حوزه وقف برای حوزه های علمیه کم کار شده است و باید تلاش های بیشتری در این خصوص صورت بگیرد.

 

وی افزود: بانوان مبلغ و طلبه در جلسات تبلیغی نسبت به هوشیارسازی مردم در حوزه وقف اقدام کنند چرا که تلاش برای تبلیغ وقف، تلاش برای بقای ارزشهاست.

 

 حجت الاسلام علیزاده، خواستار تشکیل انجمن یاوران وقف در مدارس علمیه شد و خاطرنشان ساخت: تشکیل این انجمن می‌تواند به احیا موقوفات، صیانت از موقوفات و جلوگیری ازموقوفه خواری، تبلیغ وقف کمک کند.

پایان پیام/162

منبع: شبستان

کلیدواژه: وقف حوزه های علمیه دهه وقف حوزه های علمیه خواهران سنت حسنه وقف مدیرکل اوقاف گیلان حوزه های علمیه وقف اوقاف و امور خیریه حوزه های علمیه سازمان اوقاف تبلیغ وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش خانگی

محمدحسن خلعتبری در خصوص شیوه‌های تبلیغات حوزه نمایش‌خانگی و انتقاد کاربران به رفتار برخی پلتفرم‌ها در پخش تبلیغ‌های چند ثانیه‌ای در حین پخش سریال‌ها و برنامه‌ها توضیحاتی داد.

به گزارش تسنیم، اخیراً برخی کاربران شبکه نمایش‌خانگی با انتقاد از رفتار برخی پلتفرم‌ها و سکو‌های نمایش در vod‌ها به خاطر پخش یک تبلیغ چند ثانیه‌ای در حین پخش سریال‌ها و برنامه‌های خانگی و اینترنتی انتقاداتی را از پلتفرم‌ها و ساترا به عنوان نهاد ناظر این حوزه مطرح کردند.

چرا که امروز بعضاً دیده می‌شود حجم آگهی‌های تبلیغاتی برخی پلتفرم‌های ایرانی تولیدکننده فیلم و سریال بالاتر رفته است. حتی حامیان مالی در بیلبورد‌های نمایش‌داده شده از شخصیت‌های سریال‌ها و برنامه‌ها برای تبلیغات بهره می‌برند و به نوعی استفاده ابزاری می‌کنند. در کنار این در هفته‌های اخیر پلتفرم‌ها از تبلیغات در ابتدای محصولات نمایشی که آن هم مورد انتقاد تماشاگران بود به اضافه کردن آگهی میان برنامه روی آوردند.

این انتقادات خبرگزاری تسنیم را بر آن داشت که موضوع را از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی یا همان ساترا پیگیری کند.

این پیگیری‌ها به اینجا رسید که نهاد تنظیم‌گر این حوزه دغدغه کافی برای رعایت حقوق کاربران دارد و حتی درگاه پرداخت یکی از سکو‌های شبکه نمایش‌خانگی مدتی قبل موقتاً به دلیل عدم رعایت آیین‌نامه تبلیغات نمایش‌خانگی با پیگیری ساترا از مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت مسدود شده است.

محمدحسن خلعتبری معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا در خصوص شیوه‌های تبلیغات حوزه نمایش‌خانگی، گفت: تبلیغات بخش جدایی ناپذیر از بازار صوت و تصویر فراگیر است. استفاده از مدل درآمدی مبتنی بر تبلیغات در تمامی جهان مرسوم است و رویکرد‌های استفاده از این مدل به فراخور مدل کسب و کار رسانه متفاوت است.

وی افزود: رویکرد‌های متفاوت رسانه‌های نمایش‌خانگی در حوزه تبلیغات برای ایجاد مزیّت رقابتی برای رسانه پیش‌بینی شده‌اند و هر رسانه در تلاش است تا ضریب نفوذ بالاتری در میان کاربران داشته باشد.

خلعتبری با اشاره به اینکه در ایران نیز از حوزه تبلیغات به عنوان یکی از اصلی‌ترین مدل‌های درآمدی استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: در زمان تنظیم دستورالعمل ارتباطات تجاری ساترا تلاش شد علاوه بر حفظ حقوق کاربران در زمان استفاده از سرویس‌ها، به کسب و کار رسانه‌ها نیز توجه شود. بدین منظور منعی برای تبلیغات در رسانه‌های اشتراک‌محور دیده نشد. این روال در رسانه‌های دنیا نیز مرسوم بوده برخی رسانه‌ها علی‌رغم دریافت اشتراک از کاربر، به کاربر تبلیغ نشان می‌دهند. آنچه که در دستورالعمل ارتباطات تجاری ساترا منع شده است تبلیغات در سرویس‌های پریمیوم بوده که برای آن سرویس‌ها نیز تعریف درنظر گرفته شده است. سرویس‌های پریمیوم اشتراک‌محورند، اما همه سرویس‌های اشتراک‌محور سرویس پریمیوم ارائه نمی‌کنند.

معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا افزود: هرچند حسب احترام به حقوق کاربران در همان دستورالعمل محدودیتی برای تعداد نمایش تبلیغ، مدت زمان نمایش تبلیغ و قابلیت رد کردن تبلیغ قید شده است، اما متأسفانه در تعداد بسیار محدودی از سکو‌ها (پلتفرم‌ها) این دستورالعمل رعایت نمی‌شود که به خاطر احترام به رعایت حقوق کاربران تمامی موارد یاد شده در کمیته تخلفات ساترا پیگیری خواهد شد و حتی این تخلفات در مواردی منجر به قطع درگاه پرداخت برخی رسانه‌های نمایش‌خانگی نیز شده بود که با تمکین رسانه‌های یاد شده از قانون و رفع تخلف، این مورد نیز مرتفع شد؛ لذا از کاربران محترم نیز تقاضا می‌شود موانع نقض حقوق کاربران را به سامانه ساپرا گزارش کنند.

وی تأکید کرد: علاوه بر تعدد نمایش تبلیغ متأسفانه شاهد چالش‌های جدّی‌تری در حوزه تبلیغات در سکو‌های صوت و تصویر فراگیر هستیم که یکی از آن‌ها عدم توجه به رده سنی کاربر است. قربانی اصلی این بی‌توجهی نیز کودکان و نوجوانان‌اند که تبلیغاتی برای آن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود که تناسبی با سن آن‌ها ندارد. در سامانه ساپرا نیز کاربران شکایت‌های متعددی نیز در این خصوص دارند. تبلیغات گمراه‌کننده از مصداق‌های دیگر چالش در حوزه تبلیغات است.

خلعتبری در خاتمه افزود: ساترا به عنوان نهاد تنظیم‌گر تبلیغات در شبکه نمایش‌خانگی نظارت مستمر بر پخش تبلیغات سکو‌های صوت و تصویر فراگیر داشته و در تلاش است ضمن به حداقل رساندن چالش‌های تبلیغات، به بالندگی این فضای به شدت پویا کمک کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت جذب نیروهای خبره در حوزه علمیه
  • تبلیغ بین سریال‌ها دردسر ساز شد
  • اجلاسیه مدیران و معاونان آموزش حوزه‌های علمیه گیلان
  • برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش خانگی
  • جلوی تبلیغات غیرقانونی در نمایش‌خانگی گرفته می‌شود
  • بهره‌مندی ۷۰۰۰ موقوفه مازندران در اجرای اعمال معافیت‌های ویژه پذیره
  • بهره‌مندی ۷ هزار موقوفه مازندران در اجرای اعمال معافیت‌های ویژه پذیره
  • ضرورت ساخت خوابگاه متاهلی ۳۰ واحدی در دانشگاه ایلام
  • آیت‌الله اعرافی: موقوفات در اختیار ادارات تعیین تکلیف شود
  • ضرورت معرفی خدمات انقلاب اسلامی درعرصه عمل وخدمت