Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در جذب و استخدام کادر درمان در تامین اجتماعی قرار است ۳۶۶۰ نفر استخدام شوند که از این تعداد ۲۶۵۰ نفر کادر پرستاری هستند.

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری با بیان این مطلب در نشست مشترک سازمان نظام پرستاری  و مدیران ارشد سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: ایجاد وحدت رویه برای رسیدگی به موضوع مشاغل سخت و زیان آور جامعه پرستاران کشور تصمیم مناسبی است که از سوی معاونت روابط کار پیگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین گفت: به زودی با استخدام کادر پرستاری سازمان تامین اجتماعی،ضریب اشتغال پرستاران به نسبت تخت های بیمارستانی افزایش می یابد و به میانگین استانداردهای جهانی می رسد. 

شریعتمداری با بیان اینکه شغل پرستاری توام با هنر و عشق است افزود: خدمات ارزشمند جامعه پزشکی و پرستاری در ایام کرونا را ارج می نهیم و به روح شهدای کادر درمان درود می‌فرستیم.

وی تصریح کرد: حضور نمایندگان سازمان نظام پرستاری در کمیته های حل اختلاف و هیات های تشخیص با انعقاد یادداشت تفاهم سه جانبه و ابلاغ آن از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در دستور کار قرار می گیرد.  

شریعتمداری بر تشکیل کمیته مشترک برای پیگیری موضوعات مرتبط با جامعه پرستاری کشور نیز تاکید کرد و گفت: درحوزه ارائه خدمات خانگی جامعه پرستاری نیز  سازمان نظام پرستاری و معاونت اشتغال وزارت کار می توانند برای حمایت از ایجاد شرکت های ارائه کننده خدمات پرستاری در منزل یادداشت تفاهم همکاری امضا کنند . 

وی تصریح کرد: البته استفاده از نظام بیمه  در خدمات پرستاری منزل  و چگونگی محاسبه هزینه خدمات  نیازمند بحث های کارشناسی جداگانه و طرح آن در شورای عالی بیمه است.

شریعتمداری با بیان اینکه در خصوص اجرای مفاد قانون بهره وری هیچگونه تردیدی نداریم  و خواهان اجرای قانون هستیم افزود: آموزش پرستاران مورد توجه تأمین اجتماعی است.

در ادامه این نشست، محمد میرزا بیگی، رییس کل سازمان نظام پرستاری به طرح مسایل مربوط به جامعه پرستاران کشور پرداخت و گفت : نزدیک به ۸ ماه است که پرستاران در خط مقدم  نظام سلامت در ارتباط  با بیماران به خصوص بیماران کرونایی هستند. 

وی افزود: هم اکنون ۱۹۳ دانشکده پرستاری با ۶۰ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی تا دکتری در کشور وجود دارد. 

رییس سازمان نظام پرستاری افزود : حدود ۲۵۰ هزار پرستار در کشور داریم که حدود  ۱۱۰  تا ۱۱۵ هزار نفر در بیمارستان های تحت پوشش وزارت بهداشت و مابقی در بخش غیر دولتی (خصوصی) ، تامین اجتماعی و خیریه ها فعالیت دارند. 

میرزابیگی افزود : نزدیک به ۱۰ هزار نفر از پرستاران هم در حوزه مراقبت در منزل فعالیت دارند. همچنین سالانه حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر فارغ التحصیل از ۱۹۳ دانشکده پرستاری در کشور داریم. 

رییس کل سازمان نظام پرستاری گفت: این سازمان همانند سازمان نظام پزشکی کشور دارای قانون مصوب از مجلس شورای اسلامی است  و هر ۴ سال انتخابات خود را برگزار می کند. 

میرزا بیگی گفت: هم اکنون  ۱۹۲ هزار نفر عضو سازمان نظام پرستاری هستند و ۱۴۷ هیات مدیره  ۹ نفره در کشور وجود دارد که منتخب پرستاران در کشور هستند. 

رئیس کل سازمان نظام پرستاری، رفع برخی موانع  خدماتی و مسائل را در حوزه پرستاران مورد تاکید قرار داد و افزود: افزایش تعداد پرستاران در بیمارستان های تامین اجتماعی به عنوان اولین مسئله مطرح است. مطابق با سند درمان وزارت بهداشت و نیروی انسانی و بر اساس استانداردهای تعیین شده باید به ازای هرتخت بیمارستانی ۵/۲ گروه پرستاری در ۲۴ ساعت داشته باشیم. 

وی افزود: اجرای کامل قانون بهره وری در سازمان تامین اجتماعی و بخش خصوصی و ارتقای جایگاه پرستاری مورد تاکید است. هم اکنون  وزارت بهداشت جایگاه پرستاری را تحت عنوان معاونت پرستاری تعریف کرده است. 

میرزا بیگی تاکید کرد: معتقدیم تناسب نیروهای حرفه ای و غیر حرفه ای از یکدیگر باید وجود داشته باشد و مطابق با استانداردها به ازای هر ۴ پرستار یک کمک پرستار داشته باشیم. 

وی همچنین بازآموزی و برگزاری آموزش های مداوم را از دیگر محورهایی عنوان کرد که به ارتقای وضعیت پرستاران منجر می شود.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری، افزود: نهضت پرستار در خانه و خدمات غیر بیمارستانی را باید تقویت کنیم . هم اکنون ۲۰۰ مرکز، خدمات خود را به بیماران به ویژه در حوزه کرونا به بیماران ارائه می کنند که لازم است خدمات آنان پوشش بیمه ای داشته باشد. 

میرزا بیگی آمادگی کامل سازمان نظام پرستاری را برای ارائه خدمات  و همکاری در حوزه های یاد شده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد. 

استفاده از ظرفیت سازمان نظام پرستاری برای ساماندهی و نظام مند کردن اعزام نیروی پرستار به خارج از کشور و در همکاری با مراکز کاریابی خارجی و معاونت توسعه اشتغال وزارت کار نیز در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت. 

در ادامه این نشست مصطفی سالاری، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نیز گفت : بعد از وزارت بهداشت بیشترین تعداد پرستار در مراکز درمانی تامین اجتماعی مشغول به کار هستند. هم اکنون ۱۶ هزار و ۵۰۰ پرستار در مراکز درمانی تأمین اجتماعی سراسر کشور مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند و  این سازمان در بحث خدمات درمانی تاکنون  اقدامات خوبی داشته است . 

وی با بیان اینکه تعداد زیادی از پرستاران شاغل در مراکز درمانی دولتی و خصوصی نیز بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی هستند، گفت: در مجموع ۷۰ هزار نفر از    پرستاران کشور تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند.

سالاری با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در ماه گذشته اظهار داشت: با جذب و به کارگیری پرستاران پذیرفته شده در این آزمون که در حال انجام است، شاهد کاهش فشار کاری پرستاران و بهبود شاخص تعداد پرستار نسبت به تخت‌های بستری خواهیم بود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی توسعه خدمات درمانی این سازمان را بر اساس سطح بندی مراکز درمانی کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در سازمان تأمین اجتماعی و وزارت بهداشت، توسعه خدمات درمانی براساس اولویت و به منظور تحقق عدالت در دسترسی به خدمات مورد توجه قرار می‌گیرد.

سالاری از نهایی شدن مطالعات مربوط به سطح بندی مراکز درمانی خبر داد و گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته به بیمارستان‌های موجود سازمان تأمین اجتماعی ۵۵۰ تخت اضافه می‌کنیم و توسعه و تجهیز مراکز موجود را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

وی تصریح کرد: در حوزه بیمه تکمیلی بازنشستگان توافق کردیم که مشارکت سازمان تامین اجتماعی  بیشتر شده و پوشش آن نیز افزایش یابد. در خصوص پرستاران شاغل در مراکز درمانی تامین اجتماعی هم  فوق العاده شغل آنان افزایش یافته است.

در ادامه حاتم شاکرمی، معاون روابط کار پیرامون مبحث کارهای سخت و زیان آور به ویژه در حوزه مشاغل پرستاری توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: با توجه به ماهیت مشاغل پرستاری در حوزه مشاغل سخت و زیان آور نیاز است که به یک تصمیم واحد و یکپارچه در این خصوص برسیم. 

وی افزود: در بحث بیمه بیکاری مربوط به پرستاران هم  با توجه به اینکه تعدادی از آنها مشمول قانون تامین اجتماعی نیستند و مشمول قانون استخدامی کشوری هستند نیازمند رفع موانع و اصلاح قوانین و دستور العمل های مربوطه هستیم. 

شاکرمی، در خصوص حضور نمایندگان پرستاران مشمول قانون کار در مراجع حل اختلاف و هیات های تشخیص نیز پیشنهاد کرد؛ سازمان نظام پرستاری تفاهم نامه سه جانبه همکاری با کانون عالی شوراهای اسلامی کار و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  منعقد کند.

امیر عباس منوچهری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست گفت : هم اکنون ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر کادر پرستاری در مراکز ملکی این سازمان فعالیت دارند  و در مراکز ملکی این سازمان هم  ۹ هزار و ۲۹۱ تخت فعال داریم. 

وی افزود : با جذب و استخدام  ۲ هزار و ۶۵۰ نفر کادر پرستاری، تعداد پرستاران تامین اجتماعی به  ۱۷ هزار و ۵۰۵ نفر خواهد رسید. بنابراین با جذب این تعداد کادر پرستاری ،کمبود جدی وجود ندارد و سازمان تامین اجتماعی به استانداردهای بین المللی نزدیک شده و حتی پیشرو است.

منوچهری گفت : قانون بهره وری نیز از سال ۹۱ در تامین اجتماعی اجرا و در سال ۹۶ بر اساس مصوبه هیات مدیره تامین اجتماعی مابه التفاوت های مالی نیز پرداخت شده است. 

وی تصریح کرد: در پرداخت های مربوط به پرستاران هم به روز هستیم . در حوزه مراکز درمانی مطابق با نسخه همان مرکز درمانی و بیمارستانی عمل می شود و هر مرکز درمانی و بیمارستان نسخه مخصوص به خود را دارد . یعنی درآمد در بودجه عملکردی به آنان پرداخت می شود . به عبارت دیگر بودجه بر مبنای عملکرد است. 

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی افزود: بازنگری در تشکیلات و نیز سطح بندی از مواردی بود که آن را پیگیری کردیم و ۲۰ اداره جدید با رویکرد  فرآیند محوری و برنامه ای موضوعاتی مثل سالمندی ، پیشگیری و غربالگری و سطح بندی مراکز درمانی و داده کاوی و سایر موضوعات را در این بخش ها و جداگانه دنبال می کنند. یعنی فرایندها برنامه محور هستند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام نظام پرستاری مشاغل سخت و زیان آور کل سازمان نظام پرستاری سازمان تأمین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کار و رفاه اجتماعی مراکز درمانی وزارت بهداشت کادر پرستاری تعداد پرستار وزارت تعاون میرزا بیگی سخت و زیان هزار نفر هم اکنون سطح بندی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، خط تولید پروتزهای مفصل زانو و لگن در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان واقع در پارک فناوری پردیس، عصر روز گذشته ۲۸ فروردین رسما افتتاح شد تا بخشی از نیاز کشور به این محصول وارداتی و ارزبر تأمین شود.

دکتر سید محمد کاظم‌زاده، قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در خصوص حوزه‌های فعالیت این شرکت، گفت: فعالیت‌ این شرکت در زمینه تولید انواع ایمپلنت‌های ارتوپدی از سال ۱۳۸۵ آغاز شد و به صورت تخصصی در حوزه ساخت انواع ایمپلنت‌های حوزه تروما (شکستگی‌های ناشی از سوانح) مشغول فعالیت هستیم. سایت نخست تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی این شرکت در شهرک صنعتی مینودشت در استان گلستان واقع شده است و درحال حاضر ۱۲۰ نفر در این مجموعه مشغول فعالیت هستند. نخستین شرکت ایرانی هستیم که در این حوزه، موفق به اخذ استاندارد اتحادیه اروپا (CE) شده‌ایم. در حال حاضر بیش از ۱۵۰ مرکز درمانی داخل کشور از ایمپلنت‌های ترومای تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. تا به امروز بیش از ۴۵۰ هزار عمل جراحی با استفاده از محصولات تولیدی شرکت پویندگان پزشکی پردیس در سراسر کشور انجام شده است.

وی تصریح کرد: حدود ۱۷ سال قبل و زمانی که فعالیت شرکت در استان گلستان آغاز شد، واردات محصولات ارتوپدی در حوزه تروما سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار بود و عملا ۱۰۰ درصد وابسته به محصولات خارجی بودیم. اما خوشبختانه در طی حدود ۲ دهه فعالیت شرکت دانش‌بنیان ما و همچنین سایر تولیدکنندگان داخلی، امروز میزان واردات در حوزه تولید ایمپلنت‌های تروما تقریبا به زیر یک درصد رسیده و رقم ارز تخصیص‌داده شده برای واردات این بخش کمتر از ۵۰۰ هزار دلار بوده است.

کاظم‌زاده افزود: از سال ۱۳۹۸ با توجه به نیازهای روزافزون کشور در حوزه پروتزهای تعویض مفصل زانو و لگن، با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین، صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به راه‌اندازی سایت جدید تولیدی به منظور توسعه محصولات حوزه پروتز مفصل زانو و لگن در پارک فناوری پردیس کردیم و امروز با تلاش حدود ۴ ساله همه پرسنل مجموعه، شاهد بهره‌برداری از خط تولید جدید پروتز مفصل زانو و لگن هستیم که در آینده نزدیک، بخش اعظم نیازهای کشور به پروتزهای این حوزه را مرتفع خواهد کرد.

قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه از لحاظ سطح کیفیت محصولات تولیدی و سطح فناوری به کار رفته، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی توانسته‌اند نیاز کشور را مرتفع کنند و برخی از شرکت‌ها که در رأس آن شرکت ما قرار دارد، موفق شده‌اند محصولات تولیدی ترومای تولیدی خود را به کشورهای مختلف جهان صادر کنند. شرکت‌های ایرانی فعال در این حوزه، بازار بسیار خوبی در کشورهای منطقه دارند. درحال حاضر محصولات تولیدی شرکت دانش‌بنیان ما در ۱۵ کشور جهان ثبت (رجیستر) شده است و در حدود ۷ کشور از محصولات تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند.

کاظم‌زاده با اشاره به پیچیدگی‌های تولید پروتزهای مفصل زانو و لگن، گفت: تنها کشورهای محدود چندملیتی که در رأس آنها شرکت‌های آمریکایی قرار دارند، بیشتر بازار این حوزه را در اختیار دارند و بالغ بر ۹۵ درصد بازار کشورمان نیز در اختیار این چند شرکت بزرگ است. با توجه به پیچیدگی‌های ساخت و انحصاری که در این حوزه توسط شرکت‌های آمریکایی ایجاد شده بود، عملا قدرت رقابت از همه شرکت‌ها سلب شده بود. شرکت ما با هدف رفع نیاز کشور در این حوزه و بومی‌سازی تولید این محصولات در داخل کشور، پژوهش‌های فراوانی را در این بخش آغاز کرد.

وی افزود: این شرکت دو شاخه پژوهشی شامل پژوهشکده مواد و زیست مواد و شتابدهنده ارتوپدی کشور دارد. فعالیت‌های پژوهشی شرکت از سال ۱۳۹۵ در پژوهشکده مواد و زیست مواد (با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) آغاز شده است. همچنین موفق به دریافت موافقت اصولی شتابدهنده ارتوپدی کشور از معاونت علمی ریاست‌جمهوری شدیم. گروه‌های پژوهشی مجموعه با مشاوره اساتید دانشگاهی، طرح‌های پژوهشی در زمینه بومی‌سازی پروتزهای مفصل زانو و لگن را در دست اجرا دارند. با همکاری یک شرکت بین‌المللی توانستیم در این حوزه، گام‌های مهمی برداریم و محصولاتی در این حوزه به بازار عرضه کرده‌ایم و قصد داریم در آینده، محصولات تولیدی‌مان در این بخش را نیز به بازار کشورهای منطقه صادر کنیم.

وی تأکید کرد: تولیدات ما از نظر طراحی و فناوری ساخت، محصولات کاملا به‌روزی محسوب می‌شوند. پیش از این، دو شرکت داخلی دیگر نیز اقدام به تولید پروتزهای مفصل زانو و لگن کرده بودند، اما با توجه به اینکه طراحی این پروتزها قدیمی بود و استفاده از آنها برای جراحان اندکی دشوار بود، بخش کمی در حدود ۳ درصد از بازار کشور را در اختیار داشتند. با هدف‎‌گذاری انجام شده و موافقت اصولی که برای تولید این محصولات از وزارت بهداشت دریافت کرده‌ایم، امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۳ حداقل ۱۵ درصد پروتزهای مفصل زانو و لگن کشور را تأمین کنیم و قصد داریم تا پایان سال ۱۴۰۴ نیز تقریبا به سهم ۳۵-۳۰ درصدی بازار داخلی را به خود اختصاص دهیم. سالیانه بیش از ۱۴۰ میلیون دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به حوزه واردات انواع پروتزهای مفصل زانو و لگن اختصاص پیدا می‌کند و امیدواریم با بهره‌برداری از این طرح، شاهد بیش از ۵۰ درصد صرفه‌جویی ارزی در حوزه واردات پروتزهای مفصل زانو و لگن باشیم. در عین حال بخش اعظمی از نیازهای مراکز درمانی دولتی را که با کمبود پروتز مواجه شده‌اند، نیز مرتفع کنیم.

کد خبر 6080542 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی تامین اجتماعی در کردستان
  • برگزاری آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در خوزستان
  • شرکت ۳۵۰۰ داوطلب در آزمون تامین نیروی انسانی مدیریت تامین اجتماعی فارس
  • آزمون استخدام پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدام پیمانی تامین اجتماعی در قزوین
  • برگزاری آزمون استخدام پیمانی تامین اجتماعی
  • پرونده فوت متخصص قلب طرحی به کجا رسید؟
  • پیگیری پرونده فوت متخصص قلب طرحی
  • تحویل ۵ دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی خوزستان+فیلم
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند