Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد اقدام امروز مجلس را در رد قیمت‌گذاری دستوری فولاد، یک نه بزرگ به سیاست‌های سرکوب قیمت و ایجاد رانت دانست.
به گزارش خبرگزاری آریا، بهادر احرامیان گفت: بار‌ها و بار‌ها دیده ایم که سیاست‌های قیمت‌گذاری دستوری و سرکوب و قیمت در بازار‌های مختلف چیزی جز ایجاد رانت و ضرر زدن به صنایع نبود بدون اینکه حتی هیچ دستاوردی هم برای مصرف کننده نهایی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: طرح قیمت‌گذاری دستوری فولاد را که از سال 97 و با آغاز التهابات ارزی در این سال مطرح شد وزارت صمت به مجلس ارائه کرده بود و در جا‌های دیگری از جمله هیئت دولت هم مطرح شده بود، اما امروز فرصتی بود که به عقب برگردیم و ببینیم در این حدود سه سالی که از قیمت‌گذاری دستوری در فولاد می‌گذرد و قطعاً با نیت کمک به مصرف کننده نهایی و از جیب کارخانجات و تولیدکنندگان این صنعت هزینه شده بود آیا به اهدافمان در این طرح رسیدیم و آیا قیمت مسکن ثابت ماند و رشد نکرد؟
احرامیان اضافه کرد: آیا قیمت محصولات فولادی ما مانند خودرو با اقداماتی که انجام شده و هزینه‌های سنگینی را که به صنعت و سهامداران کارخانجات فولادی وارد کرد ثابت ماند و مصرف کننده نهایی از آن بهره برد که امروز با شدت بیشتر از قبل این ایده قیمت گذاری دستوری مطرح می‌شود؟

واسطه ها و دلالان سودبران همیشگی
وی گفت: پاسخ واضح است همه دیدیم که در این حدود سال، هیچکدام از اتفاقات مورد نظر محقق نشد و فقط کارخانجاتی که هزینه کردند متضرر شدند و هیچ چیزی عاید مصرف‌کننده نهایی نشد و تنها کسانی که این وسط سود نصیبشان شد و برد کردند، واسطه‌ها و دلال‌هایی بودند که این کالا‌ها را به قیمت پایین خرید و به قیمت روز بازار به مصرف کننده فروختند حال به جای اینکه نتایج سیاست‌ها را بررسی کنیم باز هم داریم به این کار اصرار می‌کنیم که این واقعاً جای سوال دارد.
آقای احرامیان افزود: یکی از خطراتی که قیمت‌گذاری دستوری اخیر در فولاد می‌توانست متوجه صنعت کند این بود که 10 تا 20 درصد از ارزش بازار سرمایه را تحت تاثیر منفی قرار می‌داد که این اثر منفی بر روی کل زنجیره فولاد یعنی هم شرکت‌های معدنی و هم شرکت‌های فولادی خود را نشان می‌داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی ادامه داد: فراموش نکنیم که پایین آوردن قیمت فولاد فقط فولادی‌ها را متضرر نمی‌کند بلکه بخش معدن را که معتقدم امروز حقش تضییع می‌شود هم تحت تاثیر منفی قرار می‌دهد یعنی قیمت کالا هایش بیش از پیش پایین‌تر می‌آید و هم سهامدار و هم وضع توسعه آن‌ها با مشکل روبرو می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اقدام مجلس قیمت گذاری دستوری مصرف کننده نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • اسرائیلی‌ها بدانند هر عملی انجام دهند با واکنش بزرگ ایران مواجه می‌شوند
  • اشتباه در راهبرد بانک مرکزی؛ رئیس کل بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسد | رابطه زایش تورم و نرخ دلار چگونه است؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • قیمت دلار؛ محور جلسه امروز دولت و مجلس /قالیباف: از دو قوه باید یک حرف شنیده شود
  • حق نداریم بنزین را به قیمت جهانی اما خودروهای ۲ دهه عقب‌تر به مردم بدهیم