Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، با ظهور پاندمی کووید ۱۹ همراه با شروع سال تحصیلی جدید و آموزش دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی، مسأله نحوه حضور و آموزش در شبکه‌های اجتماعی دغدغه خانواده‌ها، معلمان و مدارس شد. از طرفی شبکه دانش‌آموزی شاد به همت وزارت آموزش و پرورش در ابتدای سال راه‌اندازی و در شهریور ماه با ارتقای این شبکه، مزیت‌های بسیار خوبی برای دانش‌آموزان و والدین به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما با ادامه روند حضور تعداد زیادی از دانش‌آموزان در کلاس‌های مجازی، والدین و معلمان از ایرادات این شبکه از جمله سرعت پایین بارگذاری و قطعی‌‌ آن سخن گفتند. در مجموع این مسأله، بهانه‌ای شد تا برخی از مدارس و والدین از شبکه‌های اجتماعی خارجی برای فضای آموزشی استفاده کنند. عملاً این روند بسیاری از خانواده‌ها را نگران حضور فرزندان‌شان در این شبکه‌ها کرد. 

 

فارغ از این موضوع این روزها شاهدیم جوانان و نوجوانان به بهانه آموزش مجازی مدام موبایل به دست هستند و لحظه‌ای از گوشی خود غافل نمی‌شوند. این مسأله در حالی نگرانی والدین را دو چندان می‌کند که اخیراً چالشی در فضای مجازی به نام «مومو» در اپلیکیشن واتس‌آپ گسترش یافته است. 

 

مومو چالش خطرناک آنلاینی بسیار شبیه به بازی نهنگ آبی است که ابتدا از فیس‌بوک شروع شد و از طریق واتس‌آپ گسترش پیدا کرد. هدف از این بازی ترسناک، نشانه گرفتن روح و روان کودکان و نوجوانان بوده است. این بدافزار، کودکان و نوجوانان را در صورت سرپیچی از فرامین خود تهدید می‌کند

.

در همین راستا مخاطبان زیادی نگرانی خود را درباره «استفاده از اپ‌های خارجی توسط مدارس» در سامانه «فارس من» به ثبت رساندند و با امضای نزدیک به هزار نفر خواستار ممنوعیت استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی توسط مدارس شدند.

مخاطبان در «فارس من» نوشتند: هم اکنون بسیاری از مدارس فعالیت آموزشی خود را در نرم‌افزارهای خارجی همچون واتس‌آپ و تلگرام انجام می‌دهند و دانش‌آموز باید برای دریافت آموزش‌ به این نرم‌افزارها مراجعه کنند. این در حالی است که فضای نر‌م‌افزارهای خارجی بسیار ناامن است.

 

همچنین کاربران معتقدند: در سایه کم‌توجهی مسؤولین، شاهد این هستیم که نوجوانان و جوانان و حتی کودکان زیر آوار محتواهای ضدفرهنگی مدفون شده‌اند. برای نمونه می‌توان به همین چالش خطرناک مومو اشاره کرد. حتی اگر یک دانش‌آموز هم گرفتار این چالش شود عواقب روحی و روانی بدی را در پی خواهد داشت.

 

که در این راستا علی درویشی، استاد دانشگاه و کارشناس حوزه سواد رسانه و فضای مجازی به خبرنگار فارس، گفت: این ترس‌ها که ملاک نیست، باید والدین آگاهی و اشراف به موضوع داشته باشند و فرزندان خود را راهنمایی کنند. اگر کودک و نوجوانی از نظر روحی و روانی دچار مشکلی باشد حتماً تحت تأثیر قرار گرفته و دست به کارهای خطرناکی می‌زند. 

 

در ادامه مخاطبان با اشاره به اهمیت امنیت اطلاعات دانش‌آموزان و عدم خروج ارز از کشور، تأکید کردند: از وزارت آموزش و پرورش خواهشمندیم تا فعالیت تمامی مدارس را در نرم‌افزارهای خارجی ممنوع کرده و تمامی مدارس را ملزم به استفاده از بستر شاد یا یکی از پیام‌رسان‌های داخلی همچون گپ، ایتا، سروش و ... در سال جهش تولید و استقلال در فضای مجازی، کند.

بر اساس این مطالبه، محسن حاجی‌‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، گفت: در تمام مدارس، استفاده از شاد تعیین شده است و معلمان اجازه ندارند که از سایر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند؛ شاد امکانات خیلی خوبی را در اختیار آنها قرار داده است و ظرفیت و تنوع خدماتی که در «شاد» وجود دارد در هیچ یک از سرویس‌های خدمت رسان آموزشی وجود ندارد.

 

و در نهایت معاون اجتماعی پلیس فتا خاطرنشان کرد: ما به همه دانش آموزان، معلمان و والدین که با مجموعه پلیس فتا تماس گرفتند این قول را می‌دهیم که این چالش در حد یک شوخی، سرگرمی و تشویش اذهان عمومی است که پلیس فتا علیه آن اقدام می‌کند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چالش مومو آموزش مجازی مطالبه مردمی فارس من خبرگزاری فارس پیام رسان دانش آموزان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • نشست کمیته فضای مجازی و فرهنگی کنگره شهدای استان فارس برگزار شد
  • جریمه ۶ میلیارد تومانی کارفرما‌ها برای بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • اجرای طرح سفیران سلامت در مدارس