Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمود واعظی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات وزیران در پاسخ به سوالی درباره واکنش یکی از نمایندگان به اظهارات رییس جمهوری درباره صلح امام حسن(ع) گفت: کسانی که برداشت غلط از صحبت‌های آقای رئیس جمهور کردند آنها باید خودشان را اصلاح کنند.

وی افزود: آقای رئیس‌جمهور در شب شهادت امام حسن (ع) درباره ایشان در دولت صحبت کردند و طبیعی است یکی از موضوعاتی که به آن پرداختند، مسئله صلح امام حسن هست که یک واقعیت است و هیچ کس نه شیعه و نه سنی آن را انکار نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: ایشان این موضوع را وارد مسائل سیاسی نکردند بلکه درباره خصوصیات و تدبیر ایشان صحبت کردند. اینکه عده‌ای آمدند تفسیر سیاسی از یک موضوعی کردند که اصلاً ربطی به این نداشت اشکال از آنجا بود.

واعظی گفت: متاسفم الفاظی را از افرادی می‌شنویم که در گذشته از دشمنان مان در خارج می‌شنیدیم. طبیعی است که دشمنان ما در آمریکا و اسرائیل با این ادبیات با ما صحبت می‌کنند ولی اینکه در داخل کشور فحاشی و طلب مرگ کرده و صحبت از اعدام می‌کنند و حرف‌هایی می‌زنند، چنین حرف‌هایی هیچ وقت در ادبیات مسئولین کشور و در ادبیات سیاسی ما وجود نداشته است. من تعجبم از این است که چرا برخی سکوت کردند و حتماً باید عکس‌العمل نشان داده شود.

رییس دفتر رییس جمهوری اظهارداشت: البته بارها گفتم این اظهارات ربطی به کلیت مجلس ندارد و مجلس ما جایگاه بالایی دارد و مورد احترام همه ما است. قطعاً تحت هر شرایطی دولت با مجلس تعامل و همکاری می‌کند و کلیه مسائل خود را با مجلس پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه دولت قطعاً بدون مجلس نمی‌تواند کاری بزرگ انجام دهد، افزود: این که تعدادی از افراد به صرف اینکه نماینده شدند به جای اینکه قانونگذاری کرده و به ماموریت خود بپردازند، وارد مسائل حاشیه ای شوند، هم افکار عمومی را منحرف می‌کنند و هم این که می خواهند باعث شکاف بین مجلس و دولت شوند و حتماً باید هوشیار باشیم.

واعظی گفت: من خواهش می کنم از همه این افراد که اگر مخالف دولت هستند و اگر نظراتی دارند ادب و اخلاق اسلامی را رعایت کنند و وارد مسائل بی‌اخلاقی و فحاشی نشوند.

رییس دفتر رییس جمهوری در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص کرونا گفت: در ارتباط با وضعیت پیش آمده در تهران و برخی از کلان‌شهرهایی که وضعیت حادتری در کرونا دارند، این اختیار به ستاد استانی کرونا داده شده است که با هماهنگی وزیر بهداشت و کشور درباره ۱۴ مورد بدون آن که تصمیمات به ستاد ملی کرونا اعلام شود، خود آنها تصمیم سریع بگیرند و اقدام کنند.

رییس دفتر ریس جمهوری گفت: در ارتباط با مسئله دورکاری هم خوشبختانه حدود یک ماه و نیم پیش رئیس سازمان استخدامی کشور، بخشنامه‌ای را به همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف ابلاغ کرد که بر اساس آن رییس هر بخش بتواند در آن چهارچوب برای اینکه هم کار مردم انجام شود و هم اینکه اداره و بخش و خلوت شود بتواند، دورکاری تعریف کند.

وی تصریح کرد: در همان بخشنامه در ارتباط با کارکنانی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند یا سن آنها از یک حدی بیشتر است و یا مشکلاتی دارند، به آنها اجازه داده شده بتوانند در منزل کار خود را انجام دهند یا دورکاری داشته باشند.

واعظی گفت: ‌از طرف دیگر درباره سفر و تعطیلاتی که وجود دارد همواره توصیه کردیم مردم در این شرایط سخت کرونا سفر نروند و برای هفته آینده نیز برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

رییس دفتر رییس جمهوری اظهار داشت: فردا رییس جمهوری با رییسان کمیته‌های تخصصی ستاد ملی جلسه دارند امروزها کمیته‌های در وزارت کشور جلسه دارند و انشا الله فردا تصمیم گیری می کنیم و در مورد این مسائل اعلام خواهیم کرد و روز شنبه جلسه ستاد ملی کرونا است که در انجا هم بحث خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: این تصمیمات به یک طرف اما آنچه بسیار مهم است، همکاری مردم و همه بخش‌هایی که می‌توانند کمک کنند مهم است، در حال حاضر وظیفه همه مسوولان در رده‌های مختلف این است که همه دستورالعمل‌ها را هم در محل کار و هم در سفرها و همه بخش‌ها رعایت کنند.

واعظی گفت: فشار حداکثری ممکن است مزاحمت‌هایی برای مردم در زمینه کالا و گرانی ایجادکند، ولی در این تردید نیست که تاب‌آوری دولت و صنعت و صنایع دفاعی و اقتصادکشور را می‌تواند بالا ببرد و منجر به خودکفایی بیشتر کشور شده است.

رییس دفتر رییس جمهوری با تاکید بر اینکه «از تحریم استقبال نمی‌کنیم» و گفت: ما در جایی هزینه می‌پردازیم، اما در جای دیگر استفاده آن را می‌کنیم، آمریکایی‌ها فشارهای گسترده‌ای که وارد کرده‌اند، اما ما در بخش دفاعی و موشکی پیشرفت‌های بسیار خوبی کرده‌ایم.

وی بیان کرد: بخش صنایع دفاعی کشور با ۶ سال گذشته قابل مقایسه نیست، ما در این زمینه‌ها رشد و توسعه پیدا کردیم و به تجهیزات بسیار پیشرفته دست یافتیم.

واعظی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به هیچ‌کدام از اهداف خود از تحریم و فشار و حداکثری نرسیده است، گفت: آنها از فشار حداکثری و تحریم بر ضد ایران نتیجه عکس گرفته اند، آنها به دنبال این بودند که در مدت سه ماه یا جمهوری اسلامی نباشد یا مردم در مقابل حکومت به میدان بیایند و یا اقتصاد کشور کلا دچار فروپاشی و قحطی شود که به هیچ کدام از این اهداف نرسیدند.

واعظی درباره تحریم‌های جدید آمریکا گفت: تحریم‌هایی که الان آمریکا انجام می‌دهد، جدید نیست، بلکه ادامه همان تحریم‌ها و فشار حداکثری هست که از حدود دو سال و نیم پیش بر ملت ایران و نظام ما اعمال کرده و عملاً به اهدافی برای آن در نظر گرفته بودند، نرسیدند.

رییس دفتر رییس جمهوری اظهار داشت: البته تحریم‌ها مزاحمت‌هایی را برای مسئولان و تامین نیازمندی‌های کشور، برای روابط اقتصادی و تجاری خارجی ایجاد کرده که نتیجه آن فشارهایی است که بر روی مردم می‌آید.

وی بیان کرد: دلیل اینکه در هفته‌های اخیر آمریکا مرتب کار تبلیغاتی می‌کند و تحریم‌ها را افزایش داده، برای برگزاری انتخابات ریاست جمهور یاست که دو هفته دیگر برگزار می‌شود.

واعظی تصریح کرد: ترامپ در این انتخابات در وضعیت بسیار بدی قرار گرفته است و نسبت به رقیب خود (جو بایدن) خیلی عقب است؛ البته برای ما فرقی نمی‌کند که چه کسی رییس جمهوری آمریکا شود، سیاست ما روشن و مشخص است.

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: آمریکایی با اعمال فشارها و تحریم‌های جدید می‌خواهند در سیاست خارجی خود قدم‌هایی را بردارند و افکار عمومی داخل آمریکا را با توجه به ضعف‌هایی که در کرونا داشته‌اند و تعداد فوتی‌های بسیار بالایی که داشته‌اند، متوجه مسائل خارجی کنند.

وی افزود: اقدامات آمریکا نتیجه و اثر نخواهد داشت آنها هر چه توانسته‌اند، انجام داده اند، در دو سه روز گذشته هم بازار سکه و هم بازار ارز به اقدامات آمریکایی‌ها عکس‌العمل دیگری نشان دادند، روزها و هفته‌های آخر فشارهای آنها است و خیلی تلاش کردند اما اقدامات آنها هیچ اثری نخواهد داشت.

واعظی درباره کاهش قیمت دلار در بازار گفت: همواره از روز اول گفتیم که قیمت‌های کنونی دلار قیمت‌های واقعی در بازار ایران نیست؛ دولت همواره با افزایش نرخ ارز مخالف بوده و در مقابل آن مقاومت کرده است.

وی افزود: رییس‌جمهوری همواره در ستاد اقتصادی دولت رییس کل بانک مرکزی و مسئولان ذیربط را مسئول کرده تا برای کاهش قیمت دلار و واقعی کردن آن تلاش و برنامه‌ریزی کنند.

رییس دفتر رییس‌جمهوری بیان کرد: البته محدودیت‌هایی هم در مقطعی داشتیم از اسفند ۹۸تا خرداد ۹۹که ما عملاً صادرات ما به دنیا متوقف شد، طبیعی بود که هر صادراتی که انجام می‌شود دو سه ماه بعد باید ارز آن وارد بازار ‌شود؛ در این مقطع فشار زیادی به بازار وارد شد.

وی افزود: صادرات نفت کشور به حداقل رسید و صادرات غیر نفتی هم کاهش پیدا کرد سه چهار ماه بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم، و اکنون خوشبختانه آنچه که صادر شده برمی‌گردد.

واعظی بیان کرد: در روزهای گذشته پولی که در سامانه نیمایی عرضه شده، قابل مقایسه با دو سه هفته قبل نیست، از طرف دیگر بخشی از پول‌های ما که در خارج مسدود شده بود الان باز شد و فعالیت آن را شروع کردیم، البته علائم سیاسی دیگری هم کنار آنها وجود دارد که دست به دست هم داده و مقداری بازار ارز ار کاهشی کرده است.

رییس دفتر رییس جمهوری با تاکید بر اینکه نرخ ارز و قیمت سکه باید به قیمت واقعی خودش بازگردد، تصریح کرد: اگر ارز و یا سکه پایین می‌آید این یک علامت است و ما باید تلاش کنیم همراه اینها کالاهایی که به همراه گران شدن ارز بالا رفته، قیمت آنها هم قیمت واقعی خود را پیدا کند.

وی همچنین با تبریک هفته نیروی انتظامی و تشکر از تلاش های فرمانده و کارکنان نیروی انتظامی، گفت: سیاستی که نیروی انتظامی در تعامل با مردم دارد باید آن را لحاظ شود.

واعظی با اشاره به برگزاری جلسات ستاد ملی کرونا از هشت ماه قبل تاکنون گفت: انصافاً نیروی انتظامی در هیچ رده‌ای کم نگذاشته است و با تمام وجود خدمت کرده است؛ آقای رییس‌جمهوری هم امروز از نیروهایی که به پیشبرد مقابله با کرونا در این مدت خدمت کردند به ویژه نیروی انتظامی، وزارت کشور، شخص وزیر و معاونان‌ او قدردانی کرد.

رییس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی با همه محدودیت‌هایی که برای همه دستگاه‌ها قائل هستند به وزارت بهداشت اولویت دادند.

واعظی گفت: باید از همه دستگاه‌هایی که مستقیم به کرونا مربوط نمی‌شوند اما به صورت جدی وارد میدان شدند و از همه امکانات خود برای مقابله با کرونا استفاده کرد، تشکر کنیم.

نباید عکس‌العمل‌های دکتر نمکی را سیاسی فرض کنیم

واعظی درباره برخی اظهار نظرها درباره کرونا و ایجاد نگرانی‌های عمومی، گفت: خود آقای دکتر نمکی (وزیر بهداشت) هم به خوبی می‌دانند که تا چه اندازه دستگاه‌های اجرایی هم وزارت بهداشت و هم شخص ایشان را همراهی کردند و همه وظیفه خود می‌دانستند که در خدمت مسئله کرونا باشند.

رییس دفتر رییس جمهوری تصریح کرد: قبول دارم در این هشت ماه فشارهای زیادی روی دکتر نمکی و همکاران وی در وزارت بهداشت و کادر درمان کشور قرار دارد و همین فشارها منجر به برخی عکس‌العمل‌ها می‌شود.

وی اظهار داشت: نباید عکس‌العمل‌های دکتر نمکی یا همکاران وی را سیاسی فرض کنیم و یا اختلاف بین او و دیگران فرض کنیم؛ وقتی فشار کاری زیادی به فردی وارد می شود، بالاخره عکس‌العمل در جایی نشان داده می‌شود.

واعظی ضمن توصیه به همه دستگاه‌ها بر تداوم و افزایش همکاری‌ها اظهار داشت: به برادر عزیزم آقای دکتر نمکی هم توصیه می‌کنم که آرامش خود را بیشتر حفظ کنند، در هر هفته دو جلسه مخصوص کرونا با محوریت خود آقای دکتر نمکی در خدمت آقای رییس‌جمهور برگزار می‌شود، البته جلسات دیگری هم برگزار می‌شود، اگر مساله هم وجود دارد باید در این جلسات مطرح و بحث شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محمود واعظی استیضاح روحانی اعدام رییس دفتر رییس جمهوری نیروی انتظامی دکتر نمکی عکس العمل واعظی گفت دستگاه ها العمل ها ستاد ملی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به ابهامات انجمن طراحان گرافیک/توجه به جوانان در هیات مدیره

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری هفته گرافیک ۱۴۰۳ با حضور بهرام کلهرنیا رییس هیات مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، محمدرضا خاکساری دبیر این دوره هفته گرافیک، سعید باباوند نایب رییس هیأت مدیره و نواب قزلباش خزانه‌دار انجمن، عصر دوشنبه سوم اردیبهشت ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

«هفته گرافیک» یکی از گمشده‌های ما است

بهرام کلهرنیا در ابتدای نشست گفت: قبل از ورود به اصل ماجرا چکیده‌ای از یک کلید مهم معناساز مطرح می‌کنم. برای اینکه انجمن را به‌عنوان مهم‌ترین انجمن هنری بشناسانیم، گرفتاری‌های بسیاری داشتیم و هیات مدیره کنونی از دل اعضای جوان انجمن شکل گرفت. این انجمن به سبب بدفهمی بسیاری از افراد تا لبه سقوط جلو رفت و احیای یک انجمن متین بسیار کار سختی بود. به همین دلیل از همین تریبون از دوستانی که انجمن را مراقبت کردند قدردانی می‌کنم.

وی بیان کرد: امروز انجمن طراحان گرافیک سازوکارش را به دست آورده است. برخی هم هستند که با خرده‌گویی، سنگ‌اندازی می‌کنند اما این خرده‌گویی‌ها چیزی نیست که بخواهیم به آنها توجه کنیم.

توجه به جوانان در هیات مدیره جدید انجمن طراحان گرافیک

رییس هیات مدیره انجمن طراحان گرافیک ادامه داد: موضوع دوم، ماهیت انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است؛ در جهان سابقه شکل‌گیری انجمن‌ها مشخص و قابل مطالعه است؛ اعضای تشکل‌ها پا جلو می‌گذارند و در دوره‌های متفاوت با کارکردهای مختلف کارهایی را جلو می‌برند. اینها نه برای مصارف صنفی بلکه در واقع برای دستیابی به آرزوهایشان دورهم جمع می‌شوند.

وی اظهار کرد: هنرمندان در مقابل دشواری‌های بسیاری در زندگی روزمره تلاش می‌کنند که این موضوع، مورد غفلت واقع شده است که به نبود سیستم پابرجا و سیستم مدیریتی ثابت برمی‌گردد. انجمن درصدد است تا به فرصتی فرهنگی توجه کند و در این راستا هفته گرافیک را برگزار می‌کند که یکی از گمشده‌های ما است.

کلهرنیا بیان کرد: روزی به عنوان روز جهانی دیزاین وجود دارد که ما هفته آن را گرامی می‌داریم و در تناسب با بقیه دیگر جمعیت‌های جهانی تصمیم گرفته‌ایم پرچم گرافیک را بالا نگاه داریم، چون گرافیک سبب بهبودی زندگی اجتماعی می‌شود و هیچ‌یک از هنرها نیرویی چون گرافیک دارا نیستند، بنابراین این پرچم نباید زمین انداخته شود.

بزرگداشت کامران کاتوزیان و نمایشگاهی برای نسل جدید گرافیک

محمدرضا خاکساری دبیر هفته گرافیک ۱۴۰۳ نیز گفت: انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران به عنوان مرجع برگزارکننده رویدادهای مهم و اثرگذار در حوزه گرافیک ایران همگام با جامعه بین‌المللی گرافیک با محوریت سازمان جهانی ico-D هر ساله اقدام به برگزاری هفته گرافیک می‌کند. هفته گرافیک از ۷ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد. مراسم گشایش این رویداد سالانه جمعه ۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان با حضور پیشکسوتان و فعالان حوزه طراحی گرافیک ایران برگزار و بزرگداشت استاد کامران کاتوزیان طراح برجسته و پیشرو در عرصه طراحی گرافیک در ایران نیز به عنوان بخش ویژه‌ای از این رویداد در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه توضیح داد: از سایر برنامه‌های این هفته می‌توان به نمایشگاهی از آثار استاد کامران کاتوزیان و نمایشگاه «در جستجوی نسل نو» اشاره کرد که در روز آغازین این هفته در نگارخانه‌های خانه هنرمندان ایران افتتاح خواهد شد. تعداد افراد شرکت‌کننده در نمایشگاه «در جستجوی نسل نو» ۴۲ نفر است که از این تعداد، ۹۸ اثر دریافت کردیم و به عنوان یک تشکل صنفی که رویکردی دارد، این آثار مورد بررسی ساعد مشکی، تهمتن امینیان و بهراد جوانبخت قرار گرفت و آثار نمایشگاه انتخاب شدند.

همچنین، در روزهای پایانی هفته گرافیک نیز دو نشست با عنوان «رو در رو» با دو موضوع بسته بندی و دیزاین در نظر گرفته شده است که روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

دبیر هفته گرافیک ۱۴۰۳ عنوان کرد: اگر بخواهم درباره مزیت‌های هفته گرافیک ۱۴۰۳ بگویم، سعی شده در این هفته به ویژه با رویکردی که هیات مدیره دارد توجهی ویژه به نسل نو داشته باشیم چراکه همیشه هسته اصلی این انجمن از برخی معدود دوستان بود که آنها هم عده‌ای را دور خود جمع می‌کردند و ما سعی کردیم آن را برطرف کنیم. به همین دلیل مشارکت اعضای جوان را پررنگ کردیم و نمایشگاه «در جستجوی نسل نو» در راستای تحقق همین هدف است تا جوانان در بخش اجرایی مشغول شوند و از ایده‌های آنها استفاده کنیم.

نواب قزلباش مسوول آموزش انجمن صنفی درباره نمایشگاه آثار کامران کاتوزیان گفت: استاد کامران کاتوزیان یکی از چهره‌های تاثیرگذار عرصه گرافیک است که مشخصاً درخشان‌ترین دوره کاری او مربوط به آژانس آوانگارد است. این استاد یکی از پیشروهای و سردمدارانی بود که به احیای شرکت‌های تبلیغاتی پرداخت و دیدن نمونه کارهایی که حاصل فعالیت این استاد بوده است، می‌تواند راهگشا باشد و هم از نظر پژوهش و هم تاریخی حایز اهمیت است.

وی تصریح کرد: بخش اعظمی از این نمایشگاه، رویکرد آموزشی دارد. اتفاق بزرگ هفته گرافیک، فرصت دادن و استفاده از ظرفیت‌های موجود است و فکر می‌کنم هفته گرافیک رویکردی است که باید چهره‌های جوان و جدید در آن معرفی شوند.

مشکلات موزه گرافیک چطور رفع شد؟

بهرام کلهرنیا رییس هیات مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره موزه گرافیک و مشکلاتی که این موزه با سازمان زیباسازی تهران داشت، گفت: من همیشه دوست دارم به جای مشکلات درباره پیروزی‌ها و دستاوردها صحبت کنم، به همین دلیل از سازمان زیباسازی تهران به دلیل در اختیار گذاشتن ساختمانی تاریخی در باغ اناری (پارک پلیس کنونی) بسیار تشکر می‌کنم. در واقع مشکلی که شما از آن صحبت می‌کنید، مشکل نبوده و به اعتقاد من، بدفهمی وجود داشته است و تصور بر این بوده که آن فضا کارکردهایی چون کافی شاپ و رستوران دارد که این موضوع در مذاکراتی با این سازمان، رفع و حل شد. موزه گرافیک پابرجایی خود را همچنان دارد و ما سنگربان یک موضوع فرهنگی هستیم و وظیفه داریم برای بهبود شرایط تلاش کنیم.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر درباره حاشیه‌های هیات مدیره قبلی و لغو جلسه مجمع عمومی انجمن گرافیک توضیح داد: ما هم مثل هر تشکل دیگری ممکن است از خود و جایگاه‌مان دریافت بد داشته باشیم. انجمن طراحان گرافیک انجمن بسیار پویایی است و در دوره‌های قبل از اتفاقات و ناخشنودی‌های اتمسفر جهان و روزگار اثر پذیرفتیم و گاهی اوقات مخاطراتی برای ما به وجود آمد. همچنان که ممکن است حضور من نیز به سبب بدفهمی‌های من، مشکلاتی را سبب شود. مشکلات در حال حاضر حل شده است.

وزارت کار در برابر سرنوشت صنفی ما خوب عمل نکرد

کلهرنیا تصریح کرد: وزارت کار، ارگانی که ما از آن مجوز گرفتیم، در برابر سرنوشت صنفی ما خوب عمل نکرد و ما مدت زیادی انرژی گذاشتیم تا خودمان را بازتعریف کنیم و مجبور شدیم برای اینکه یک حساب بانکی داشته باشیم روزهای پرشماری را وقت صرف کنیم. نظام اداری پیر و خسته است و ما نیز به دوستان در ارگان‌ها خرده نمی‌گیریم، ما می‌خواهیم ترقی‌خواه و خیرخواه باشیم و از خوبی و پیشتازی بگوییم.

وی همچنین درباره بهره‌گیری از فضای موزه گرافیک در هفته گرافیک گفت: ما در هفته گرافیک از فضای موزه گرافیک استفاده نکردیم اما روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه به دعوت احمد محیط طباطبایی در خانه پروین اعتصامی، نشستی با موضوع موزه گرافیک به بهانه هفته گرافیک خواهیم داشت.

رونمایی از پوستر هفته گرافیک با متریال پتوی نجات

در پایان نشست خبری، از پوستر هفته گرافیک ۱۴۰۳ رونمایی شد و علیرضا مهابادی نماینده استودیو «است» که مسوولیت طراحی این پوستر را عهده‌دار بوده، گفت: بستری که برای طراحی پوستر در نظر گرفتیم، پتوی نجات است، چراکه کوچکترین انرژی محیطی سبب حفظ آدمی می‌شود. وضعیت بحرانی که جامعه درگیر آن است، به نوعی در ذهن ما جرقه زد و به این نتیجه رسیدیم که هنرمند از وسیله شخصی‌اش در اثر هنری‌اش استفاده می‌کند و احساس کردم در این وضعیت به پتویی پناه ببریم. متریال پتوی نجات را به همین دلیل انتخاب کردیم که هم پناهگاه است و هم شکل انعکاسی‌اش حرفی برای گفتن دارد و در صورت اضطرار نیز استفاده می‌شود. پوستر را در قطع‌های بزرگ‌تر نیز چخواهد شد.

کلهرنیا در پایان درباره این پوستر گفت: این پوستر به مثابه معنا انتخاب شده است چون ما در وضعیتی هستیم که به پشتیبانی نیاز داریم و متریال پتوی نجات ایده‌ای بسیار بکر و زبده است.

کد خبر 6085816

دیگر خبرها

  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • برگزاری این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • پاسخ به ابهامات انجمن طراحان گرافیک/توجه به جوانان در هیات مدیره
  • رییس صدا و سیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست
  • رییس صداوسیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست/ در برنامه های زنده کنترل اظهارات کارشناسان کار ساده‌ای نیست
  • رییس صدا و سیما : مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست/ در برنامه های زنده کنترل اظهارات کارشناسان کار ساده ای نیست