Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هیچ کس حق ندارد مردم را بخاطر نبود تخت بیمارستانی مایوس کند چراکه تمام ظرفیت ما در خدمت بیماران کرونایی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش اروم‌نیوز، سعید نمکی صبح امروز در جلسه مدیران و معاونان دانشگاه آذربایجان غربی اظهار داشت:مردم در هر نقطه از کشور نباید به هیچ وجه نگران کمبود یا نبود تخت بیمارستانی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز نیاز اصلی جامعه ما امید است نه ناامید کردن مردم به خاطر موضوعاتی نظیر کمبود تخت بیمارستان. تمام ظرفیت بیمارستانی ما در خدمت بیماران کرونایی بوده و از این بابت نباید هیچ نگرانی در جامعه وجود داشته باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عنوان کرد: تمام توان کادر درمان در سراسر کشور معطوف به کرونا شده و هر خدمت و نیازی که برای این عزیزان احساس کنیم در اختیارشان قرار خواهیم داد. کمبودهای این قشر را قبول داریم ولی در راستای رفع این کمبودها و نیز خدمت رسانی به کادر درمان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

وی بیان داشت: اگر روزی احساس شود که تخت بیمارستانی برای بیماران کرونایی نیاز است،  ظرفیت موجود در دیگر بخش‌ها را منتقل می‌کنیم تا هیچ بیماری احساس ناراحتی نداشته باشد.

نمکی گفت: به دنبال رفع کسری موجود در بیمارستان‌ها هستیم تا در ایامی که کادر درمان مشغول خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی هستند، با همکاری سازمان برنامه و بودجه نسبت به جبران کسری درآمدها نیز باشیم.

وی رعایت موارد بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به کرونا را جزو وظایف اصلی و ذاتی وزارت بهداشت دانست و خاطرنشان کرد: این هدف اصلی ماست ولی در صورتی که بیماری به مرحله کرونا برسد دیگر در این مرحله وظیفه ما خدمت‌رسانی به بهترین شکل است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با تمام توان پیگیر حل مساله ریزگردها است

علی سلاجقه رییس سازمان محیط‌زیست روز سه‌شنبه در حاشیه نخستین همایش ملی" دانش سنتی محیط‌زیست در ایران " در گفت وگو با خبرنگاران گفت: براساس نشست‌های منطقه‌ای و تکلیف سازمان ملل، قرار بر این است که سازمان منطقه‌ای محیط‌زیست در کشور جمهوری اسلامی ایران تشکیل شود که در زمان حاضر دبیرخانه آن مستقر شده است.

وی یادآور شد: در نشست آخر در سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی دولت جمهوری اسلامی ایران جزو ۲۲ قطعنامه‌ای بود که به اتفاق آرا تصویب رسید و الزام‌آور و تعهدآور شد.

به گفته سلاجقه، براساس این قطعنامه برای کشورهایی که در منشاء، مسیر و محل تاثیر هستند تکالیفی دیده شد که رایزنی دوجانبه با کشورها به خصوص کشور عراق با توجه به تغییر و تحولات این کشور ادامه دارد.

تفکیک حقابه محیط‌زیست از عهدنامه‌های موجود ، مهمترین رویکرد جمهوری اسلامی در شرق کشور است که طرف افغانستان نیز رویکرد مناسبی در این خصوص دارد.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست اضافه کرد: در این ارتباط با توجه به رویکرد مناسب کشور افغانستان؛ رهاسازی آب در یک بازه زمانی کوتاه انجام شد.

سلاجقه اظهار داشت: بحث این بود که آیا میزان آب موجود در سدهای دو طرف طوری است که رها سازی انجام شود یا نه که امید می‌رود این روند ادامه پیدا کند.

رییس سازمان محیط‌زیست گفت: در این خصوص قرار است یک هیات افغانستانی به ایران برای پیگیری این بحث سفر کند.

وی اضافه کرد: در خصوص ترکیه نیز آخرین نشستی که در سازمان ملل برگزار شد با تفاهم‌نامه‌ها و ارتباطات انجام شده بین ایران و ترکیه رویکرد نسبت به قبل خیلی بهتر شده است و بر این اساس قرار است هیات‌های کارشناسی بین دو کشور رد و بدل شود.

سلاجقه یادآور شد: مدیریت این بخش از سوی جمهوری اسلامی به وزارت نیرو سپرده شده و در این ارتباط تبادل هیات‌های کارشناسی به صورت جامع انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تلاش می‌شود به این صورت این مساله در پروژه داپ که بیشتر مربوط به سرشاخه‌های ارس است حل شود.

رییس سازمان محیط زیست تاکید کرد: همچنین در مساله گاپ نیز رایزنی‌های لازم با سه کشور ترکیه، عراق و سوریه ادامه دارد.

وی با اشاره به برقراری ارتباط با کشور ارمنستان پس از ۱۸ سال گفت: وزارت نیرو به عنوان نماینده جمهوری اسلامی با ارمنستان ارتباطاتی برقرار کرده است و در نخستین نشست معاونان همتای دو طرف در ایروان توافق‌نامه خوبی به امضا رسید.

سلاجقه ادامه داد: نتیجه این توافق‌نامه برگزاری نشستی (یک ماه قبل از عید امسال) در نقطه مرزی در جمهوری اسلامی ایران بود که دولت ارمنستان طبق تفاهم‌نامه مسائل را مطرح نکرد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در تلاش است مسائل از طریق رایزنی وزارت امور خارجه با ارمنستان حل شود گفت: جمهوری اسلامی مساله آلایندگی ارس که را قابل حل می‌داند و در این خصوص قبول کرده‌اند که از ظرفیت‌های علمی و دستگاه اجرایی به خصوص وزارت صمت ایران استفاده کنند.

رییس سازمان محیط زیست اظهار داشت: تلاش می‌شود موضوع آلودگی ارس به نحو مطلوبی حل شود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی از سال‌ها قبل نسبت به مدیریت منابع آب دقت لازم نداشته است گفت: به طور تقریبی میانگین سالانه ۱۰ میلیارد مترمکعب از کشور خارج و به همین میزان نیز آب وارد کشور می‌شود.

به گفته سلاجقه، تلاش شده براساس قوانین بین‌المللی، ارتباطات و تفاهم‌نامه‌های فی مابین کار انجام شود با این وجود کشورهایی هستند که نمی‌خواهند این ارتباطات به خصوص در بین کشورهای همسایه به نحو مطلوب برقرار شود.

وی ادامه داد: در این ارتباط موضوع آب را دستاویزی قرار می‌دهند برای اینکه اختلافاتی بین کشورها ایجاد شود؛ با این وجود جمهوری اسلامی با تدبیر و با استفاده از ظرفیت قانونی تلاش می‌کند این مسائل را تعدیل و حقابه‌ها را دریافت کند.

رییس سازمان محیط‌زیست در خصوص انتقال بین حوضه‌ای آب در کشور گفت: در جاهایی که آب شرب اولویت اول است با توجه به مجوزهای داده شده کار انتقال انجام می‌شود اما اگر قرار باشد درخواستی برای انتقال آب صورت بگیرد باید مبتنی بر مبدا، انتقال و مقصد و در قالب یک برنامه و بسته کامل باید انجام شود.

به گفته سلاجقه، فقط آب شرب قابل انتقال است و اگر قرار است آب برای مصارف دیگری انتقال داده شود باید براساس مزیت‌های سرزمینی و بحث‌های توسعه‌ای این کار انجام شود.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها به ۵۹ میلیون نفر از جمعیت کشور خدمت‌رسانی می‌کنند
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • تمام تلاش برای ارائه بهترین خدمات به مردم می شود
  • چگونه بصیرت امام خمینی (ره) موجب تقویت بنیان ارتش شد؟
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ارتش جمهوری اسلامی ایران جلودار خدمت رسانی به مردم است
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • کدام دستگاه‌های اداری پنج‌شنبه‌ها تعطیل شدند؟/ توضیح معاون سازمان اداری و استخدامی درباره تغییر تعداد تعطیلات آخر هفته
  • بانک‌ها و بیمارستان‌ها در روز پنج‌شنبه تعطیل نخواهند بود
  • دولت با تمام توان پیگیر حل مساله ریزگردها است