Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@15:56:09 GMT

ثبت پتنت فناوری برای درمان انواع مختلف سرطان‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۸۳۲۵

ثبت پتنت فناوری برای درمان انواع مختلف سرطان‌ها

به گزارش روز چهارشنبه ستاد توسعه ویژه فناوری نانو، شرکت پتریس (Patrys) موفق به ثبت پتنتی مربوط به پلتفورم Deoxymab با کمک نانوذرات برای رهایش داروی ضدسرطان شده ‌است. در این فناوری پلتفورم جدید Deoxymab متصل به نانوذرات برای تحویل هدفمند داروی ضدسرطان استفاده می‌شود.

این پتنت شامل استفاده از آنتی‌بادی‌های Deoxymab و PAT-DX۱ و PAT-DX۳ می‌شود که همراه با نانوذرات برای تشخیص و درمان انواع مختلف سرطان‌ها استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنتی‌بادی PAT-DX۱ از نظر توانایی اتصال به DNA آزاد شده از بسیاری از سرطان‌های جامد بسیار ایده‌آل است، DNA هایی که در اثر تکثیر سریع سلول‌ها در تومور صلب ایجاد می‌شوند.

جیمز کمپبل، مدیر ارشد اجرایی این شرکت می‌گوید که نانوذرات Deoxymab می‌تواند به‌عنوان یک معرف هدف‌گیری برای انواع مختلف سرطان استفاده شود. این نانوذرات صرف‌نظر از نوع و منشاء سرطان‌ها قادر به پوشش‌ دادن طیف وسیعی از سرطان‌ها است.

وی می‌افزاید:«ما این رویکرد هدف‌گیری تومور را با نانوذراتی که قادر به حمل محموله‌ای از داروها برای کشتن سلول‌های سرطانی است، ترکیب کردیم. این ترکیب به ما امکان می‌دهد داروهای ضدسرطان را به‌طور خاص به چندین نوع سرطان مختلف تحویل دهیم و در عین حال، حداقل تاثیر را روی سلول‌های سالم بدن داشته باشیم.»

به‌طور غیرمعمول برای آنتی‌بادی‌ها، PAT-DX۱ می‌تواند از سد خونی مغز عبور کرده و به‌صورت بالقوه اندازه تومور را کاهش دهد. این فناوری به محققان اجازه می‌دهد تا آنها بتوانند بیماری سرطان مغز گلیوبلاستوما را در مراحل اولیه یا متاستاز هدف قرار دهند.

دکتر کمبل می‌افزاید: «ما اعتقاد داریم که ماهیت این فناوری حاوی نانوذرات و آنتی‌بادی می‌تواند برای طیف وسیعی از کاربردهای درمانی نظیر سرطان‌های کشنده استفاده شود.»

پلتفورم Deoxymab شرکت پتریس براساس آنتی‌بادی Deoxymab ۳E۱۰ بنیان نهاده شده‌است، آنتی‌بادی که برای اولین بار در یک مدل موش حاوی نوعی بیماری انسانی شناسایی شد.

در حالی که بیشتر آنتی‌بادی‌ها به نشانگرهای سطح سلول متصل می‌شوند، این آنتی‌بادی به هسته سلول نفوذ کرده و DNA را به‌صورت مستقیم هدف قرار می‌دهد و در آنها فرآیند ترمیم را مهار می‌کند.

برچسب‌ها ستاد توسعه فناوری نانو نانو ذرات طلا سرطان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد توسعه فناوری نانو نانو ذرات طلا سرطان ستاد توسعه فناوری نانو نانو ذرات طلا سرطان اخبار کنکور آنتی بادی سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال

عین‌اللهی  در حاشیه بازدید از مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر سمنان گفت: این مرکز مجهز به بخش‌های آزمایشگاه، پزشکی هسته‌ای، شیمی درمانی، رادیو تراپی و دستگاه‌های پیشرفته سی تی اسکن است.

وی ادامه داد: مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر سمنان از مراکز مهم درمان سرطان در کشور است که ساخت آن از سال ۱۳۹۰ آغاز شد و پس از پیشرفت ۵۰ درصدی، تامین اعتبار تکمیل آن در دولت سیزدهم انجام شد.

بهره‌برداری از مرکز درمان سرطان از مطالبه‌های مردم استان سمنان است که با اهتمام دولت سیزدهم در تزریق به موقع اعتبار به پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصد رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • با خواص شگفت انگیز کاهو آشنا شوید! از تقویت اسپرم تا پیشگیری از سرطان
  • درمان آلرژی غذایی شدید