Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، حمیدرضا نامداری مدیرعامل آبفای جنوب شرق استان تهران پیش از ظهر امروز در نشستی در ساختمان شرکت آب، اظهار کرد: کمبود آب شرب مورد نیاز شهرستان قرچک بر اساس مطالعات انجام شده با توجه به وضعیت زمان مطالعه برای افق انتهای سال ۱۴۰۰ حدود ۵۵۰ لیتر بر ثانیه پیش‌بینی شده بود که کسری فوق از طریق تخصیص و انتقال آب از تصفیه‌خانه هفتم سدماملو و بهره‌برداری از آب‌های زیرزمینی با اجرای پروژه‌های حفر و تجهیز، احیاء و بهسازی چاه‌ها و اصلاح بازسازی شبکه‌ها و انشعابات فرسوده و قدیمی برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با انتقال آب سدماملو به شهرستان قرچک گام مهمی در تأمین آب شرب مورد نیاز مردم شریف این شهرستان در حوزه روستایی و شهری برداشته شد، گفت: صددرصد منابع تأمین آب شهرستان قرچک قبل از انتقال آب تصفیه‌خانه هفتم تهران سفره‌های زیرزمینی از طریق حفر و تجهیز چاه‌ها بوده که با انتقال و بهره‌برداری از آب‌های سطحی(سد ماملو) نقش مهمی در ارتقاء کیفیت و تأمین پایدار داشته است.

مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرق استان تهران با اشاره به برنامه‌های توسعه منابع آب سطحی در شهرستان قرچک، خاطرنشان کرد: به ‌منظور تأمین آب پایدار و استمرار خدمات‌رسانی مطلوب‌تر برای مردم شریف شهرستان قرچک برنامه‌های توسعه منابع آب سطحی در دستور کار قرار گرفته و در همین راستا ۵ کیلومتر خطوط انتقال آب با استفاده از لوله چدن  برای احداث فاز نخست مخزن ذخیره آب شرب محمودآباد و احداث فاز اول مخزن ذخیره سایت باهری اجرا می‌شود که نیاز به تأمین اعتبار در حدود ۱۲۰۰ میلیارد ریال بوده است.

نامداری ادامه داد: تأمین آب شرب مورد نیاز مردم  شهرستان قرچک با مشکلی روبه‌رو نبوده و حتی در ساعات پیک مصرف در تابستان سال جاری بدون اُفت فشار خدمات رسانی انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح فاضلاب و ساخت تصفیه‌خانه در شهرستان قرچک، ابراز کرد: مطابق برنامه‌ریزی و اقدامات انجام‌شده حدود ۱۱۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب از مجموع ۱۷۰ کیلومتر فاز اول در قرچک اجرا شد و هم‌اکنون  پیمان‌کاران این طرح در حال اجرای باقیمانده شبکه فاضلاب هستند و خط اصلی انتقال فاضلاب به تصفیه‌خانه با استفاده از لوله ۱۴۰۰ میلی‌متر با پیشرفت ۹۰ درصد در حال اجرا بوده و با انجام حدود ۲۰۰ متر از خط مذکور و رفع انفصال زیرگذر ریل راه‌آهن به قطر ۸۰۰ میلی متر  پروژه خط انتقال تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرق استان تهران با بیان این مطلب که زمین مورد نیاز برای احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در قرچک تملک شد، افزود: در حال حاضر با پیگیری‌های مستمر بخش عمده مشکلات زمین تصفیه‌خانه برطرف شده و مجوزهای لازم نیز از سازمان برنامه‌وبودجه اخذ وپیگیری‌های لازم برای اخذ مجوز ارزیابی زیست‌محیطی از سازمان حفاظت محیط‌زیست در حال انجام است و به ‌زودی برای آغاز عملیات ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب از طریق برگزاری مناقصه اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/۶۷۰۳۷/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: آب شرب آب استان تهران افت فشار آب شرب مورد نیاز شهرستان قرچک تصفیه خانه انتقال آب تأمین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی از تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از خروجی تصفیه‌خانه‌های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، حشمت الله عباسی با بیان اینکه در حال حاضر میزان تولید پساب در استان مرکزی ۵۰ میلیون متر مکعب در سال است، اظهار کرد: این مقدار فرصتی ارزنده در زمینه بازچرخانی آب در صنایع استان به شمار می‌رود.

وی افزود: موضوع استفاده از پساب در سال‌های اخیر در کشور مورد توجه قرارگرفته و نقطه عطف آن موضوع بازچرخانی پساب در لایحه بودجه است که مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: با پیگیری‌های دولت و وزارتخانه این مهم در دستور کار قرار گرفت و در ماه گذشته از دو قرارداد با موضوع سرمایه گذاری صنعت در این بخش رونمایی شد.

عباسی با اشاره به انعقاد قرار داد واگذاری پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب شهرهای شازند و آستانه و مهاجران به صنایع استان اضافه کرد: این پروژه با سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریال شامل تکمیل تأسیسات فاضلاب دو شهر شازند و آستانه و انتقال و بازچرخانی پساب فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب مهاجران است.

وی تصریح کرد: شرکت پتروشیمی شازند در پروژه بازچرخانی پساب، ٥٦کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب، ٤٦کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب و اصلاح ۳۴۴۳ فقره انشعاب فاضلاب و ساخت تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ٩٤٩٠متر مکعب در شبانه روز در شهر مهاجران و پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند نیز با اجرای ٤٨کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب، برنامه‌ریزی و نصب ١٠هزار انشعاب فاضلاب و با همکاری مشترکین هر دو شهر و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ٧٢٠٠متر مکعب در شبانه روز در شهرهای شازند و آستانه را در دستور کار خود دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی آزاد کردن آب شرب از صنایع بزرگ استان را یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح عنوان کرد و ادامه داد: با انتقال آب شرب صنایع به شهرهای مجاور مشکل کم آبی کاهش پیدا خواهد کرد.

عباسی اضافه کرد: عملیات تصفیه فاضلاب شامل تصفیه فیزیکی، تصفیه بیولوژیکی و تصفیه شیمایی است که با فرآیندهای مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: به منظور حصول اطمینان از رعایت حدود ابلاغی در استاندارها، پایش های دوره‌ای و مستمر کیفی پساب خروجی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به کاهش بارندگی و تنش‌های آبی پیش روی استان در تابستان، افزود: با جابه‌جایی تخصیص آب مصرفی صنایع استان با پساب و استفاده از این آب در بخش شرب، پایداری شبکه آب شرب شهری استان تضمین می‌شود.

کد خبر 746981

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • اتصال شهرهای قاین و سربیشه به شبکه فاضلاب
  • بخش آب‌پخش نیاز مبرم به نصب ایستگاه پیش تصفیه آب دارد
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد