Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌ام‌دی این یافته‌ها مربوط به دو بررسی است که نتایج آن در ژورنال Blood Advances منتشر شده‌اند.

پژوهشگران در یک بررسی بیش از ۴۷۳۰۰۰ فرد مبتلا به کووید-۱۹ را با بیش از ۲.۲ میلیون نفر جمعیت عمومی مقایسه کردند.

در میان بیماران دچار کووید-۱۹ درصد افراد دارای گروه خونی O پایین‌تر و درصد افراد دارای گروه A، B و AB بالاتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یافته‌ها نشان می‌دهند که افراد دارای گروه خون A،B و AB با احتمال بیشتری نسبت افراد دارای گروهی خونی O به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند. میزان عفونت در میان افراد دارای گروه‌های خونی A، B و AB مشابه بود.

بررسی دیگر شامل ۹۵ بیمار کووید-۱۹ در وضعیت بحرانی بستری‌شده در بیمارستان‌ها کانادا می‌شد. بیماران داری گروه خونی A یا AB با احتمال بیشتری نیاز به اتصال به دستگاه تنفس مصنوعی پیدا کرده بودند که نشان می‌داد میزان آسیب ریه ناشی از کووید-۱۹ در این بیماران بیشتر بوده است.

همچنین این بررسی نشان داد شمار بیشتری از بیماران دارای گروه خونی A و AB به دیالیز برای نارسایی کلیوی نیاز پیدا کرده بودند.

به گفته پژوهشگران این نتایج نشان می‌دهد بیماران کووید-۱۹ دارای گروه‌های خونی A و AB نسبت به بیماران دارای گروه خونی O یا B در معرض خطر بیشتری اختلال کارکرد یا نارسایی اندام‌های حیاتی هستند.

این بررسی همچنین نشان داد با اینکه مدت بستری بیماران دارای گروه خونی A و AB  به طور میانگین بیشتر از بیماران گروه خونی O یا B نیست، این بیماران مدت بیشتری در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده بودند که بیانگر بیماری شدید کووید-۱۹ است.

این پژوهشگران می‌گویند در آینده می‌خواهند تاثیر گروه خونی بیماران کووید-۱۹ را از لحاظ آسیب سایر اندام‌های حیاتی هم بررسی کنند.

کد خبر 559225 برچسب‌ها كروناويروس گروه خونی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس گروه خونی افراد دارای گروه دارای گروه خونی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یک باکتری در دهان ممکن است سرطان روده بزرگ را تسریع کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته انجمن سرطان آمریکا، این یافته ممکن است به بینش جدیدی در مورد مبارزه با سرطان روده بزرگ منجر شود.

محققان مرکز سرطان فرد هاچینسون در سیاتل واشنگتن، سطوح یک باکتری خاص دهان به نام Fusobacterium nucleatum را در بافت تومور روده بزرگ که از ۲۰۰ بیمار مبتلا به سرطان روده گرفته شده بود، بررسی کردند.

آنها گزارش دادند که این میکروب چندین زیرگروه دارد، اما به نظر می‌رسد تنها یکی از آنها به نام Fna C۲ با تومور مرتبط است و نه بافت سالم. زیرگروه Fna C۲ همچنین در نمونه‌های مدفوع جمع آوری شده از بیماران سرطان روده بزرگ در مقایسه با افراد سالم بیشتر مشاهده شد.

«سوزان بولمن»، نویسنده این مطالعه، در بیانیه خبری مرکز سرطان گفت: «ما به طور مداوم مشاهده کرده‌ایم که بیماران مبتلا به تومورهای کولورکتال حاوی Fusobacterium nucleatum در مقایسه با بیماران بدون میکروب، بقای ضعیف‌تری دارند.»

بولمن در ادامه افزود: «اکنون ما در می‌یابیم که یک زیرگروه خاص از این میکروب مسئول رشد تومور است. این نشان می‌دهد که درمان‌ها و غربالگری‌هایی که این زیر گروه را هدف قرار می‌دهند، به افرادی که در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان کولورکتال تهاجمی‌تر هستند، کمک می‌کند.»

در طول تحقیقات، محققان برای اولین بار کشف کردند که باکتری F. nucleatum که در دهان وجود دارد، زیرگروه‌های مجزایی دارد. اما فقط زیرگروه Fna C۲ توانایی حرکت از دهان به معده و سپس انتشار در قسمت تحتانی دستگاه گوارش از جمله روده بزرگ را دارد.

تیم تحقیق گفت در پایان، ۵۰ درصد از تومورهای روده بزرگ آزمایش شده وجود زیرگروه Fna C۲ از F. nucleatum را نشان دادند.

به گفته بولمن، «درمان های سلولی مبتنی بر میکروب ممکن است مرز جدیدی در حمله به سرطان روده بزرگ باشد. این درمان‌ها از اشکال تغییر یافته باکتری برای رساندن داروها به طور مستقیم به تومور استفاده می‌کردند.»

کد خبر 6063219

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی زمان مرگ با هوش مصنوعی
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  • خطر سکته مغزی و زوال عقل در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بیشتر است
  • روزه‌داری بیماران فشار خونی، قلبی و کلیوی با رعایت تغذیه
  • توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیماران فشار خونی، قلبی و کلیوی در روزه‌داری
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • وجود یک باکتری در دهان ممکن است سرطان روده بزرگ را تسریع کند
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!