Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: مجلس شورای اسلامی علاوه بر ایفای وظایف ذاتی خود می‌تواند فضای سیاسی کشور را مدیریت کند. قطعاً تریبون مجلس می‌تواند فضای آرامش و همدلی و همراهی را به جامعه القا کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، اسحاق جهانگیری روز چهارشنبه در جلسه مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اشاره به اینکه استان خراسان شمالی استعدادها و ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه دارد، گفت: این استان قطعاً با تمرکز مجموعه مدیران و نمایندگان استان روی مسایل کلیدی می‌تواند ضمن توسعه زیرساخت‌ها، عقب ماندگی‌های خود را در برخی از بخش‌های اقتصادی هر چه سریعتر جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

معاون اول رییس جمهوری با ابراز خرسندی از انسجام، اتحاد و همدلی میان مسئولان و نمایندگان استان خراسان شمالی گفت: قطعاً تنها راه پاسخگویی به توقعات و مطالبات مردم و پیشرفت استان‌های کمتر توسعه یافته انسجام و وحدت است.

جهانگیری با اشاره به شرایط سخت معیشتی و اقتصادی مردم که ناشی از پیامدهای منفی فشارهای خارجی و کرونا است، اظهار داشت: در این شرایط حساس همه مسئولان کشور باید برای حل مشکلات و خدمت رسانی وحدت کلمه داشته باشند، نباید نگاه مردم به موضوعات و چالش‌ها متفاوت از نگاه مسئولان باشد زیرا این موضوع موجب ناامیدی و یأس در جامعه می‌شود.

معاون اول رییس جمهوری گفت: مجلس شورای اسلامی علاوه بر ایفای وظایف ذاتی خود می‌تواند فضای سیاسی کشور را مدیریت کند. قطعاً تریبون مجلس می‌تواند فضای آرامش و همدلی و همراهی را به جامعه القا کند.

جهانگیری همچنین با اشاره به موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان استان خراسان شمالی اظهار داشت: پیشرفت طرح ملی راه آهن گرگان - مشهد و تکمیل پتروشیمی و رفع محرومیت از روستاها و مناطق مرزی حق مردم خراسان شمالی است و دولت با کمک نمایندگان مردم تمام مساعی خود را برای اجرای طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی به کار خواهد بست.

معاون اول رییس جمهوری با تأکید بر اهمیت مرزها و مرزنشینان در توسعه اقتصادی و سیاسی کشور گفت: بازگشایی بازارچه‌های مرزی میان ایران و ترکمنستان و افزایش تبادلات تجاری میان دو کشور از اولویت‌های دولت است که می‌تواند باعث بهره مندی مرزنشینان از مزایای بازارچه‌های مرزی شود.

پیش از سخنان معاون اول رییس جمهوری حسینعلی امیری معاون امور مجلس رییس جمهوری با اشاره به هماهنگی نمایندگان خراسان شمالی با دولت برای پیشبرد طرح‌های عمرانی ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همراهی همه مسئولان گام‌های موثرتری در رفع چالش‌های استان برداشته شود.

نمایندگان استان خراسان شمالی نیز نظرات و دیدگاه های خود در خصوص احداث راه آهن و جاده‌های مواصلاتی، توسعه مجتمع پتروشیمی، تأمین منابع آب، ساخت مراکز درمانی و بهداشتی، محرومیت زدایی از روستاها و مرزها، اجرای شبکه فاضلاب شهری و تکمیل کارخانه سیمان و اجرای برخی طرح‌های زیرساختی را بیان کردند.

همچنین در این نشست استاندار خراسان شمالی نیز به وجود بلوغ سیاسی و همکاری وسیع میان نمایندگان مجلس دوازدهم در استان با استانداری و دستگاه‌های دولتی ابراز امیدواری کرد با تداوم این همدلی استان بتواند در شاخص‌هایی نظیر کسب و کار، برق رسانی و گاز رسانی، بیمه عشایری، جذب سرمایه گذاری، افزایش ضریب باسوادی، تولید ملزومات بهداشتی مورد نیاز مقابله با کرونا و ایجاد طرح‌های اشتغالزایی کماکان رو به توسعه باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری استان خراسان شمالی نمایندگان استان تواند فضای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۹۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، در سرتاسر هند چند هفته‌ای است که رقابت‌های انتخاباتی برای ورود به مجلس نمایندگان موج می‌زند.
از نخست وزیر گرفته تا وزرا و نامزد‌های احزاب مخالف به شهر‌های مختلف می‌روند تا آرای مردم را به نفع خود جلب کنند.
در هفته‌های اخیر هر ادعا و کنشی از سوی ائتلاف حاکم موسوم به ان دی‌ای (NDA) با پاسخ و واکنشی از سوی ائتلاف مخالف آنها یعنی آی ان دی آی‌ای (I.N.D.I.A) روبرو می‌شد یا بالعکس.
احزاب مختلف با صدور بیانیه‌ها و منشور‌های انتخاباتی به مردم وعده می‌دهند که در صورت پیروزی در انتخابات، رفاه را برای شهروندان هندی به ارمغان می‌آورند.
راهول گاندی از رهبران سرشناس مخالف دولت مرکزی هند، حزب حاکم را به تضعیف، تبدیل و یا و تعویض قانون اساسی متهم کرد و مدعی شد هدف حزب ما یعنی حزب کنگره و احزاب مخالف دولت، حفظ قانون اساسی و دموکراسی در کشور است.
نخست وزیر هند در واکنش به این ادعای مخالفان، آنرا بی‌مبنا خواند و مدعی شد که حزب حاکم حافظ قانون اساسی هند است.
حزب حاکم و احزاب هم ائتلافی اش مدعی
تصاحب ۴۰۰ صندلی از ۵۴۵ صندلی مجلس نمایندگان در انتخابات پیش رو هستند.
احزاب مخالف، این هدف را تخیلی و بلند پروانه توصیف کردند.
از جمعه ۳۱ فروردین انتخابات مجلس نمایندگان هند شروع می‌شود.
۴۲ روز طول می‌کشد تا رای ۹۶۹ میلیون نفر از واجدان شرایط جمع‌آوری شود.
۱۲ خرداد انتخابات به پایان می‌رسد و سه روز بعد یعنی پانزدهم، پیروز انتخابات مشخص می‌شود.

 

 

اظهارات:
پریانکا گاندی: دبیر کل حزب کنگره
نارندرا مودی: نخست وزیر هند

دیگر خبرها

  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • عملیات روانی و روایت نادرست دشمنان از سیل بلوچستان
  • برگزاری اولین برنامه طرح شمیم و همیاران آرامش اجتماعی در اهواز
  • نشست علمای اهل تسنن شهرستان نقده
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • تلاش نمایندگان مجلس آمریکا برای لغو معافیت 10 میلیارد دلاری ایران
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم