Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@06:18:53 GMT

پخش عکس‌های برهنه جعلی هزاران زن در اینترنت!

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۰۴۰۳

صراط:

طبق یک گزارش جدید، تصاویر برهنهٔ جعلی بیش از ۱۰۰،۰۰۰ زن از تصاویر واقعی آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی تهیه و در اینترنت پخش شده است.

به گزارش خبرفوری با کمک هوش مصنوعی لباس زنان به صورت دیجیتالی از تصاویر زنان برداشته شده و این تصاویر در شبکه‌ٔ پیام‌رسان تلگرام پخش شده است.

به گزارش شرکت اطلاعاتی سین‌سیتی به نظر می‌رسد بعضی از این افراد، "زیر سن قانونی" بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که این برنامه را ارائه داده‌اند می‌گویند این فقط "سرگرمی" بوده است.

دیپ‌فیک ترکیب تصاویر و فیلم‌های واقعی موجود و منبع در کامپیوتر است که فرد یا افرادی را درحال انجام کاری در موقعیتی نشان می‌دهد که هرگز در واقعیت اتفاق نیفتاده است. یکی از کاربرد‌های آن ساختن فیلم‌های پورن از افراد مشهور است.

جورجیو پاترینی مدیر اجرایی سین‌سیتی می‌گوید که تمایل به استفاده از تصاویر افراد عادی ماجرای جدیدی است.

او هشدار می‌دهد: "داشتن حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی با تصاویر عمومی کافی است تا فرد هدف این ماجرا قرار بگیرد".

ربات تلگرام

این ربات مجهز به هوش مصنوعی در شبکهٔ پیام‌رسان تلگرام است. این ربات به صورت دیجیتالی تصاویر برهنه از زنان به صورت جعلی درست می‌کند.

اپلیکیشن مشابه آن سال پیش ممنوع شد و تصور بر این است که این نرم‌افزار که دست‌به‌دست می‌چرخد از نسخه‌های کرک‌شده و قفل‌شکستهٔ آن باشد.

مجری این سرویس که او را فقط به نام "پی" می‌شناسیم، می‌گوید: "من خیلی سخت نمی‌گیرم. این فقط نوعی سرگرمی است که آزاری به کسی نمی‌رساند. هیچ‌کس با چنین چیزی نمی‌تواند دیگری را تهدید کند، چون کیفیت آن خیلی غیرواقعی است. تیم ما تصاویر وارد شده را بررسی می‌کند و اگر تصاویر کودکان باشد، کاربران را بلاک می‌کنیم و جلوی آن‌ها را می‌گیریم".

او ادامه می‌دهد: "اما تصمیم در مورد به اشتراک گذاشتن تصویر در شبکه‌های اجتماعی با کسی است که فیلم یا تصویر را ایجاد کرده است".

او با دفاع از آسیب‌رسانی نسبی این برنامه، اضافه می‌کند: "جنگ و بیماری و خیلی مسائل بد و آزارنده در جهان وجود دارد" او ادعا کرد که به زودی همهٔ تصاویر را پاک خواهد کرد.

"محتوای کودک‌آزارانه"

سین‌سیتی گزارش می‌دهد که بین ژوئیهٔ ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، حدود ۱۰۴،۸۵۲ زن هدف چنین ویدئوٰهایی قرار گرفته‌اند و تصاویر برهنهٔ آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

در این بررسی هم‌چنین دریافتند که بعضی از تصاویر از افراد زیر سن قانونی بوده و "نشان می‌دهد که بعضی از کاربران از این ربات برای تولید و به اشتراک‌گذاری محتوای کودک‌آزارانه استفاده می‌کنند".

سین‌سیتی می‌گوید این ربات تبلیغات چشمگیری در شبکهٔ اجتماعی روسی وی‌کی کرده است و آمار این سایت نشان می‌دهد که بیشتر کاربران آن از روسیه و کشور‌های اتحاد جماهیر شوروی سابق هستند.

شبکهٔ اجتماعی وی‌کی می‌گوید: "ما چنین محتوا و لینک‌هایی را در سایت خود نمی‌پذیریم و گروه‌های پخش‌کنندهٔ آن را حذف و بلاک می‌کنیم".

تا اوایل امسال تلگرام به طور رسمی در روسیه ممنوع بود.

جورجیو پاترینی از سین‌سیتی می‌گوید:"بسیاری از این وبسایت‌ها یا اپلیکیشن‌ها مخفی یا زیر‌زمینی نیستند، چون به طور رسمی غیر‌قانونی نیستند، تا زمانی که منع قانونی اعمال نشده است فکر می‌کنم اوضاع بدتر می‌شود".

تهیه‌کنندگان این گزارش می‌گویند همه یافته‌های خود را با تلگرام، شبکهٔ اجتماعی وی‌کی و نهاد‌های قانونی مربوط در میان گذاشته‌اند، اما آن‌ها هیچ پاسخی نداده‌اند.

نینا شیک، نویسندهٔ کتاب دیپ‌فیک و جرایم اینترنتی، می‌گوید: "سازندگان دیپ فیک در سراسر دنیا هستند و حمایت‌های قانونی باعث می‌شود که با پیشرفت فناوری پیش بروند".

او می‌گوید: "این فناوری برای تخصصی و پیشرفته‌تر شدن فقط نیاز به زمان دارد. فیلم‌های پورنوگرافی با روش جعل عمیق هر شش ماه دو برابر می‌شود. سیستم‌های قانونی ما در این زمینه ناکارآمد است. جامعه در زمینهٔ چنین فناوری‌هایی سریع‌تر از تصور ما تغییر می‌کند در حالی که ما هنوز تصمیم نگرفته‌ایم در برابر آن‌ها چگونه عمل کنیم. این ماجرا برای قربانیان فیلم‌های جنسی جعلی ویرانگر است. زندگی آن‌ها را به طور کامل نابود می‌کند، چون احساس می‌کنند مورد تهدید و خشونت قرار گرفته‌اند و تحقیر شده‌اند".

سال گذشته ایالت ویرجینیا در ایالات متحده بالاترین میزان دیپ فیک غیر‌قانونی را داشت.

به تازگی یک گزارش دانشگاهی، از قوانین موجود بریتانیا در مورد تصاویر برهنهٔ جعلی انتقاد کرده است و آن‌ها را "متناقض، ناهماهنگ با زمان و گیج‌کننده" نامیده است.

هرچند این آمار نشان می‌دهد که تصاویر دیپ فیک چقدر در جهان گسترده شده است، اما هنوز جرم خاصی به حساب نمی‌آید.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی ربات تلگرام صراط شبکه های اجتماعی نشان می دهد تصاویر برهنه سین سیتی دیپ فیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ

واتس‌اپ که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» است به ارتش رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن مردم فلسطین در غزه کمک کرده است.

به گزارش مشرق، برخی اطلاعات فاش شده نشان می‌دهد شرکت متا که مالک فیس‌بوک، واتس‌اپ و اینستاگرام است، از طریق گروه‌های خانوادگی واتس‌اپ اطلاعاتی در مورد تحرکات فلسطینی‌ها برای هدف قرار دادن آن‌ها و خانواده‌هایشان در اختیار ارتش اسرائیل قرار داده است.

گفته می‌شوند اسرائیل از سامانه‌ای مجهز به هوش مصنوعی به نام «لاوندر» برای شناسایی فلسطینیان در غزه و سپس هدف قرار دادن آن‌ها استفاده می‌کند؛ سامانه‌‎ای که ۳۷ هزار فلسطینی را زیرنظردارد.

آمریکا درحالی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانان به ارتش اسرائیل برای کشتار مردم غزه کمک می‌کند که اخیرا فشار مضاعفی برای محدودسازی شبکه اجتماعی «تیک تاک» وارد کرده است.

اخیرا مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را به تصویب رساند که براساس آن اگر شرکت «بایت‌دنس» مالک چینی تیک‌تاک ظرف یک سال مالکیت آن را واگذار نکند این رسانه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.

شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» اقدام مجلس نمایندگان آمریکا علیه این شبکه اجتماعی را برای آزادی بیان در آمریکا نگران کننده خواند.

این شبکه اجتماعی که کاربران آن موضوعات مربوط به فلسطین و کشتار و به شهادت رساندن مردم و کودکان غزه را به نمایش می‌گذارند ضمن تنویر و آگاه سازی افکارعمومی جهان باعث ایجاد چالش برای ایالات متحده و کشورهای اروپایی شده است.

تیک تاک در بیانیه‌ای این ممنوعیت را نقض آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی عنوان کرده است.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی با اشاره به خطرات این شبکه اجتماعی تاکید می‌کنند که چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی خود را در اختیار پکن قرار دهد؛ اتهامی که تیک تاک آن را رد می‌کند اما خود آمریکایی‌ها از شبکه‌های اجتماعی و پیام رسانان علیه مردم دنیا از جمله فلسطینیان استفاده می‌کنند.

این موارد به خوبی نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی و پیامرسانان به ابزاری برای جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی آمریکا و غرب تبدیل شده اند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • راه اندازی سایت شبکه‌های تخصصی سمن‌های جوانان
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی
  • جنجال هوش مصنوعی در انتخابات هند
  • فراجا در حوزه عفاف و حجاب وظایف ذاتی و قانونی دارد/ ما امروز همه نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی مسئولیت داریم و باید به وظایف خود عمل کنیم