Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  عباس جمشیدی فرماندار بوشهر در کمیته تخصصی ساماندهی پسماند‌های عفونی، زیرمجموعه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بوشهر بیان کرد:  تعداد زیادی از مطب‌های پزشکی قرارداد لازم با شرکت ذیربط برای مدیریت پسماندهای عفونی را ندارند.

او عنوان کرد: به منظور ایجاد تعامل بیشتر نظام پزشکی شهرستان و شرکت طرف قرارداد شهرداری بوشهر،هفته آینده جلسه مشترکی برگزار و پس از رفع ابهامات احتمالی و تنظیم توافق‌نامه نهایی بین نظام پزشکی و شرکت مجری، قرارداد مربوطه به تمام مراکز درمانی و مطب‌ها در سطح استان ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بوشهر ادامه داد: شهرداری بوشهر نیز مکلف است که در اسرع وقت با شرکت ذیربط به مدت مشخص دستگاه‌های بی خطرساز پسماند‌های عفونی را نصب و سیستم بی خطر سازی و دفن بهداشتی پسماند‌های مزبور را راه اندازی کند.

جمشیدی تاکید کرد: طبق توافق صورت گرفته مقرر شد که تمامی پزشکان ذیربط نسبت به عقد قرار داد مدیریت پسماندهای عفونی مطب خود با شرکت مجری طرح جمع آوری، بی‌خطر سازی و دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید

نحوه جمع‌آوری و دفع پسماند عفونی مطب‌های بوشهر بررسی شد

او گفت:  شهرداری بوشهر نیز مکلف شد که در اسرع وقت با شرکت ذیربط نیز با مدت مشخص و معین دستگاه‌های بی‌خطرساز پسماندهای عفونی را نصب و سیستم بی خطر سازی و دفن بهداشتی پسماندهای مزبور را راه اندازی کند.

فرماندار بوشهر بیان کرد: نظام پزشکی و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و مرکز بهداشت و درمان نیز موظفند بر حسن اجرای شرکت طرف قرار داد شهرداری بوشهر نظارت داشته و فرآیند بی خطر سازی زباله‌های عفونی را با دقت رصد کنند و با تشکیل کار گروهی این هماهنگی به‌ وجود آید و جهت حل موضوعات مطرح شده پیگیری و تسریع کنند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دفن بهداشتی پسماندهای عفونی مدیریت پسماند پسماند پزشکی پسماندهای عفونی شهرداری بوشهر بی خطر سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۰۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از راه‌اندازی دانشکده داروسازی و جذب دانشجوی بین‌المللی داروسازی در این دانشکده خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این دانشکده تنها دانشجویان بین‌المللی و خارجی جذب می‌شوند تا در گام نخست درآمدزایی برای تجهیز دانشکده داروسازی قزوین انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، عبدالله دیده‌بان امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در نشست خبری با اهالی رسانه که به مناسبت هفته سلامت در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: بعد از سال‌ها مطالبه‌گری دانشکده داروسازی در دو طبقه از ساختمان دانشگاه راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه در این دانشکده جذب دانشجوی ایرانی نداریم، گفت: با راه‌اندازی این دانشکده فقط دانشجویان بین‌المللی و خارجی جذب می‌شوند تا در گام نخست درآمدزایی برای تجهیز دانشکده داروسازی قزوین انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان از تکمیل ۴۶ طرح عمرانی حوزه درمان خبر داد و خاطرنشان کرد: ۶۰ طرح عمرانی حوزه سلامت را هم در دست اجرا داریم که برخی از آنها پیشرفت ۸۵ درصدی دارد.

دیده‌بان میزان پیشرفت فیزیکی ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی را ۳۰ درصد دانست و ادامه داد: میزان پیشرفت فیزیکی این بیمارستان در ابتدای دولت سیزدهم ۹ درصد بود که با مصوبه سفر این پیشرفت ۳۰ درصدی حاصل شده و امیدوار به افتتاح فاز نخست آن با ۳۵۰ تخت بیمارستانی در همین دولت هستیم.

وی از خرید ساختمان جدید برای بیمارستان اعصاب و روان قزوین خبر داد و اضافه کرد: با اختصاص ساختمان جدید با مساحت ۶۵۰۰ متر مربع حداقل ۱۵۰ تخت به ظرفیت بستری بیماران این حوزه در استان قزوین اضافه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از راه‌اندازی چهار دستگاه ام آر آی و یک دستگاه سی تی آنژیوگرافی در دولت کنونی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: تعداد دستگاه‌های ام آر ای ما از چهار به پنج دستگاه افزایش پیدا کرده و چندین دستگاه اکوکاردیوگرافی و سونوگرافی نیز به این مجموعه افزوده شده است.

دیده‌بان با بیان اینکه ساخت مرکز دیالیز محمدزاده را در حال انجام داریم، ادامه داد: با راه‌اندازی این مرکز دیالیز، تعداد مراکز دیالیز به سه مرکز افزایش پیدا می‌کند. در ضمن دو مرکز جراحی چشم دولتی نیز داریم.

وی اضافه کرد: در نهایت رتبه کیفی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از ۲۲ در دولت قبل به ۱۸ در دولت سیزدهم ارتقا پیدا کرده و در بین ۲۶ دانشگاه تیپ دو کشور نیز رتبه ما چهار است.

کد خبر 746859

دیگر خبرها

  • اتوکلاو پسماندهای پزشکی به صورت مرتب در حال انجام است/ بالاترین استاندارهای جهانی را داریم
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است
  • موضوع اصلی شورای سلامت استان بوشهر در سال جاری پسماند است
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • سیدافقهی: خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود/ سبحانیان: دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است
  • اقدامات مناسب برای کاهش مصرف پلاستیک انجام شود