Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهای ابتدایی شیوع کرونا با گمان اینکه این ویروس به زودی ریشه‌کن خواهد شد، بسیاری از فعالیت‌های غیرضروری تعطیل شدند اما، با ادامه‌دار شدن روند بیماری دیگر نمی‌توانستیم همه‌ فعالیت‌ها را متوقف کنیم و از طرفی هم دیگر همچون گذشته نمی‌توانستیم از این خدمات بهره بریم...

به گزارش ایسنا، یکی از این فعالیت‌ها که در روزهای ابتدایی شیوع کرونا تقریبا به حالت نیمه‌تعطیل درآمد، رفتن به آرایشگاه‌ها بود؛ موضوعی که با گذر زمان احساس نیاز به استفاده از خدماتش مجددا حس شد اما، حضور در آرایشگاه‌ها نیز با وجود کرونا ضوابط خاص خود را پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند توصیه در صورت حضور در آرایشگاه:

_ به سالن‌های شلوغ مراجعه نکنید.

_ همراه خود مواد ضدعفونی کننده داشته باشید.

_ در صورت امکان قبل از آرایش به حمام بروید.

_ آرایشگر باید پیش از شروع کار وسایل را ضدعفونی کند.

_ پس از اتمام کار دست و صورت خود را بشویید.

_ از مواد آرایشی که با چشم و دهان تماس دارند، استفاده نکنید.

_ از انجام کارهایی مثل تتو و کاشت ناخن خودداری کنید.

_ پس از بازگشت به منزل همه‌ لباس‌های خود را تعویض کنید.

_ بعد از آرایشگاه به حمام بروید.

بنابر اعلام معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، در مشاغلی که سر افراد به هم خیلی نزدیک است مانند آرایشگاه‌ها، دندانپزشکی‌ها یا مراکز لیزر پوست، ویروس کرونا خیلی راحت منتقل می‌شود و نشستن طولانی مدت در این سالن‌ها فرد را در معرض ابتلا به بیماری قرار می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس آرايشگاه آرایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴۰۱ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آمار بیماری وبا در کشور در سال گذشته اظهار کرد: در سال 1402 به دنبال افزایش موارد وبا در برخی از کشورهای همجوار از جمله عراق، افغانستان و پاکستان، مواردی از این بیماری در کشور ما نیز گزارش شد و در مجموع 79 مورد وبا در 14 استان کشور شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفتند.

وی افزود: این موارد طی ماه‌های خرداد تا آبان و عمدتاً در مناطق روستایی بروز پیدا کرده است.

عرشی درباره سن بیماران مبتلا بیان کرد: پراکندگی سنی در مبتلایان، از کمتر از یک سال تا بالاتر از 80 سال متغیر بوده ولی حدود 42 درصد مبتلایان در گروه سنی 30 تا 45 سال قرار داشتند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: 56 درصد موارد ابتلا مونث و 44 درصد مذکر بودند. در بررسی از نظر ملیت نیز 90 درصد ملیت ایرانی و 10 درصد از اتباع سایر کشورها بوده‌اند. 

علائم "وبا" و 10 روش برای پیشگیری از بیماری

به گفته وی، حدود 69 درصد از مبتلایان به صورت سرپایی درمان شدند و سایر موارد نیاز به بستری داشته‌اند.

وی از کاهش بسیار چشمگیر میزان شیوع وبا در سال گذشته نسبت به سال 1401 خبر داد و یادآور شد:‌ در سال 1401 به دلیل طغیان بیماری در برخی کشورهای همجوار، درمجموع 366 مورد ابتلا به وبا در کشور ما نیز شناسایی شده بود.

عرشی خاطرنشان کرد: براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت از سال 2021 میلادی تعداد موارد ابتلا به بیماری وبا و پراکندگی جغرافیایی آن در سطح جهان افزایش یافته است. در سال 2023  نیز موارد وبا از حداقل 30 کشور در دنیا گزارش شده است که بیشترین موارد مربوط به منطقه آفریقاست. نظام مراقبت بیماری وبا در کشور ما مبتنی بر شناسایی دقیق و به هنگام موارد اسهال حاد آبکی، نمونه گیری از موارد مشکوک و انجام بررسی‌های آزمایشگاهی موردنیاز جهت تشخیص قطعی ابتلاست.

به گزارش تسنیم، وبا یک بیماری عفونی است که توسط نوعی باکتری به نام "ویبریوکلرا" ایجاد می‌شود. این بیماری به شدت مسری است و به دنبال مصرف آب و غذای آلوده (مصرف غذاهای دریایی نپخته و خام،‌ شست‌وشوی نامناسب سبزیجات، استفاده از یخ‌های غیربهداشتی و ...) بروز پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • کدام ویتامین باعث کاهش خطر ابتلا به نقرس میشود؟
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • ورزش منظم خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می‌دهد
  • ساعت فعالیت بهاری ابرسازه‌های تفریحی اصفهان اعلام شد
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه
  • شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟