Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، صبح امروز مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با جانشین  فرمانده سپاه انصارالحسین همدان دیدار کردند.

در این دیدار جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان ضمن تاکید بر همکاری متقابل این دو نهاد، از خدمات هلال احمر در سیل لرستان، زلزله کرمانشاه، غربالگری و ارائه خدمات به افراد کرونایی، اقدامات و فعالیت‌های پیشگیرانه و مبارزه با ویروس منحوس کرونا و دیگر حوادث داخل استان تشکر و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی فرجی بیان کرد: فعالیت در جمعیت هلال احمر و بسیج، هر دو در جهت رضای خداوند و ارائه خدمت به مردم و انجام اقدامات انسان‌دوستانه است که امیدواریم با همکاری متقابل این خدمت‌رسانی به نحو احسن انجام شود.

وی با اشاره به اینکه آشنایی مردم با حوادث و ایجاد آمادگی، تاب‌آوری جامعه را بالا می‌برد گفت: در جمعیت هلال احمر و بسیج نیروهای متعهد و توانمند با اهداف خدمت به انسان‌های نیازمند فعالیت می‌کنند.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان ابراز امیدواری کرد در راستای همکاری متقابل، در آینده نزدیک آموزش  امدادی گردان‌های بسیج و سپاه توسط مربیان امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان صورت گیرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نیز با تشریح خدمات بشردوستانه این جمعیت در سال‌های اخیر اظهار کرد: خدمات جمعیت هلال احمر استان به صورت شبانه‌روزی در پایگاه‌های بین شهری محورهای مواصلاتی استان و در حوادث غیر مترقبه داخل و خارج استان نظیر زلزله کرمانشاه، سیل لرستان، بیماری کرونا و... انجام می‌گیرد.

علی سنجربیگی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر همواره به عنوان معین دولت در انجام خدمات امداد و نجات بوده است گفت: این جمعیت در زمان جنگ و در حوادث و بحران‌های طبیعی و انسان ساخت با تمام وجود در خدمت نظام جمهوری اسلامی و ملت شریف بوده و به صورت داوطلبانه و مردم نهاد اداره می‌شود که بخشی از فعالیت‌های حاکمیتی یعنی امداد و نجات را به عهده دارد.

وی بیان کرد: فعالیت این جمعیت فقط به اینجا ختم نمی‌شود و در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش‌های عمومی و تخصصی و همگانی، برنامه‌های فرهنگی و در حوزه جوانان و داوطلبان و کمک‌های مومنانه فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان اضافه کرد: جمعیت هلال احمر، آموزش عموم مردم و تاب‌آوری جامعه را در قالب طرح‌های مختلفی همچون طرح خادم و طرح تاسیس خانه هلال در روستاها درصدد ایجاد آمادگی در عموم مردم و بالا بردن توان تاب آوری آنها است.

وی یادآور شد:هلال احمر استان در راستای همکاری متقابل آمادگی کامل دارد گردان‌های امداد و نجات بسیج و سپاه را توسط مربیان امداد و نجات آموزش دهد.

سنجربیگی ضمن ابراز امیدواری مبنی بر اینکه همکاری متقابل این دو نهاد و استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات طرفین منجر به پاسخ مناسب، به موقع و سریع در حوادث احتمالی شود خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر استان آمادگی خود، در زمینه انجام اقدامات عام‌المنفعه، بشردوستانه و آموزش امدادی و همکاری متقابل با سپاه استان را دارد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی فرجی جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین همدان هلال احمر آموزش امداد و نجات بسیج و سپاه جمعیت هلال احمر استان همکاری متقابل امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۳۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی

به گزارش قدس انلاین، علیرضا شهرجردی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی با اعلام این خبر افزود: این آزمون به صورت منطقه‌ای و با حضور نجاتگران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر شهرستان ساوه برگزار می‌شود.   

وی افزود با بیان اینکه تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است، گفت: تست دریافت درجه ایثار در دو مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی انجام می شود. در نخستین بخش آزمون، شرکت‌کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تایید هیات داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت‌های تخصصی و مهارتی امدادگران است،‌ راه می یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: در مرحله آمادگی جسمانی آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن و در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جستجو و نجات در جاده، جستجو و نجات در آوار، جستجو و نجات در کوهستان، جستجو و نجات در محیط های آبی انجام می‌شود.

سیاوش غلامی رئیس امور امدادگران سازمان امدادونجات کشور نیز با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون های کشور در حوزه امداد و نجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

وی افزود: به همین جهت سازمان امداد و نجات کشور با توجه‌ ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیات داوران و کادر اجرایی کرده است.

وی در پایان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالابردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجاتگران برای حضور موثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه و خدمت رسانی در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی
  • ارسال بیش از ۲ هزار موکت و پتو به مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • کمک‌های هلال‌احمر یزد به مردم مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • ارسال ۱۴۰۰ تخته موکت و ۶۵۰ تخته پتو از هلال‌احمر یزد به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان