Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@03:34:48 GMT

شاد و حاشیه‌نشینان غمگین+فیلم

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۳۷۵۰

شاد و حاشیه‌نشینان غمگین+فیلم

‍‍‍‍‍‍

در جریان سیاست‌گذاری‌ها و تلاش‌های دستگاه تعلیم و تربیت برای جانماندن دانش‌آموزان از جریان آموزش در روزگار کرونایی، دانش‌آموزان حاشیه‌نشین چه جایگاهی دارند؟ - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شاید اگر تا قبل از اسفند ماه سال 98 از مردم و مسئولان درمورد رابطه آموزش مجازی و نظام آموزش و پرورش ایران سؤال می‌شد، جوابی برای آن متصور نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آموزش مجازی سیاست بیگانه‌ای بود که به ناگهان محور نظام تعلیم و تربیت ما شد.

رهبر انقلاب همواره تأکیدات خود را مبنی بر اجرایی کردن سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش ابراز داشته‌اند و راهکار 17-4 این سند همان سیاست و راهبردی بود که می‌توانست ما را از مشکلات فعلی رهایی بخشد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

اما محوری‌ترین راه حل آموزش و پرورش برای ادامه فرایند آموزش، اپلیکیشن شاد بود. غافل از آنکه مشکلات عدیده اقتصادی و ارتباطی، بیش از سه میلیون و 500 هزار نفر از دانش‌آموزان را از این نوع آموزش محروم می‌کند بنابراین تنها راهکار قابل قبول آموزش و پرورش نیز برای محرومین از آموزش مجازی، آموزش حضوری در مناطق محروم بود.

البته در بحث فراهم نبودن زیرساخت‌ها برای تحقق آموزش مجازی نمی‌توان به تنهایی وزارت آموزش و پرورش را مقصر دانست بنابراین نیاز است با همراهی بخش‌های مختلف اقتصادی و از سوی دیگر وزارت ارتباطات بستر لازم برای این سبک از آموزش فراهم شد چرا که در شرایط فعلی آموزش مجازی که محدودیت‌های زمانی و مکانی آموزش را از میان برمی‌دارد و می‌تواند بستری برای عدالت آموزشی باشد به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها و در دسترس نبودن ابزار برای برخی از دانش‌آموزان، تبعض آموزشی را رقم زده است و برای برنامه‌ریزی درباره آموزش مجازی نمی‌توان نسبت به نابرابری‌های آموزشی بی‌تفاوت بود.

شبکه شاد روح و جسم معلمان و دانش‌آموزان را خسته کرده استراهکار تأمین تبلت و گوشی برای 3.5 میلیون دانش‌آموز چیست؟!گزارش/ 3.5 میلیون دانش‌آموز جامانده از "آموزش مجازی" شکایت خود را به کجا ببرند؟!

به همین منظور تعدادی از دانشجومعلمان استان کرمان در قالب گروه جهادی شهید شهسواری به سراغ دانش‌آموزان مناطق محروم این استان رفتند تا بدانند وضعیت دسترسی آنها به آموزش‌ها به چه صورت است؟ و این مطالبه را از دولت و مجلس دارند که با توجه به اصل 30 قانون اساسی و تأمین آموزش رایگان، برای جریان آموزش دانش‌آموزان روستایی و حاشیه‌نشین شهرها تدبیری داشته باشند چرا که با آموزش مجازی به شیوه فعلی، باز هم شاهد شکل‌گیری نوعی شکاف آموزشی و کمرنگ شدن عدالت آموزشی با جاماندن 3.5 میلیون دانش‌آموز هستیم.

دانشجومعلمانِ این گروه جهادی می‌گویند به برخی روستاها سر زده‌اند که 40 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز هم برخی دانش‌آموزان حتی به تلویزیون برای استفاده از آموزش تلویزیونی دسترسی ندارند.

طبق گفته آنها در شهرستان قلعه‌گنج از بین 18 هزار و 240 دانش‌آموز 6 هزار و 500 نفر به ابزار آموزش مجازی دسترسی دارند.

در ادامه می‌توانید فیلمی از وضعیت دانش‌آموزان مناطق محروم استان کرمان را که شهریور امسال تهیه شده است، مشاهده کنید.

 

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش مجازی دانش آموزان آموزش مجازی دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش مجازی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۳۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار