Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش وبسایت خبری آکسیوس، در حالیکه با امضای توافق موسوم به ابراهیم برای نخستین بار روابط دیپلماتیک بین اسرائیل و بحرین برقرار شد، اما حقیقت امر این است که رژیم صهیونیستی برای ۱۱ سال در این کشور حوزه خلیج فارس سفارتی مخفی داشته است که تاکنون فاش نشده بود.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه اورشلیم پست، برای ۱۱ سال وزارت خارجه رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک محرمانه با بحرین داشته که از طریق یک دفتر مخفی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موجودیت این دفتر دیپلماتیک محرمانه بوده و اخیرا و در پی گزارش کوتاهی از سوی وبسایت KAN برملا شد.

براساس اطلاعات منتشر شده، این دفتر به دوره وزارت خارجه تزیپی لیونی بازمی‌گردد.

به گفته منابع، تماس‌های محرمانه برای راه اندازی این دفتر سال ۲۰۰۷ آغاز شد، تماس‌ها شامل سلسله دیدارهای پشت درهای بسته بین لیونی و خالد بن احمد آل خلیفه بودند.

منابع مطلع وزارت خارجه رژیم اعلام کرد، روابط مستحکم بین لیونی و وزیر خارجه بحرین بعد از این‌که مقامات قطر دفتر اسرائیل در دوحه در سال ۲۰۰۹ تقویت شد.

در آن سال نتانیاهو بعد از نخست‌وزیری شرکت سرمایه‌گذاری اسرائیلی در منامه تحت عنوان "مرکز توسعه بین‌الملل" فعال شد.

بعدها مشخص شد، این شرکت پوشش دفتر خاص فعالیت دیپلماتیک اسرائیل در بحرین بود.

مرکز توسعه بین‌الملل نیز همانند دیگر کمپانی‌ها کارمند داشت اگرچه شاخص اشتغال آن به شدت پایین بوده است به عبارتی دیپلمات‌های اسرائیلی دو تابعیتی را به کار گرفته است. این را می‌توان در سهامداران و اعضای هیات مدیره دید. یکی از سهامداران "برت جاناتان میلر"، از آفریقای جنوبی است اما بعدا به عنوان سرکنسول اسرائیل در بمبئی منصوب شد و دیگری یک شهروند بلژیکی به نام "ایدو موئد" است که اکنون هماهنگ کننده سایبری در وزارت خارجه اسرائیل است.

حتی مدیر این کمپانی صوری یک مقام دیپلماتیک است اگرچه هویت وی هنوز فاش نشده چون او یک شهروند آمریکایی است. وی در ۲۰۱۸ منصوب شد و اخیرا نیز جابجا شده است. با توجه به این نگاه تحقیقی به بیش از یک دهه روابط پنهانی دیپلماتیک اسرائیل و بحرین، ایده هیات دیپلماتیک مخفی در ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ و در جریان یکسری نشست‌ها بین خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین و همتای وقت اسرائیلی وی تزیپی لیونی مطرح شد. این تصمیم به افتتاح یک هیات دیپلماتیک در منامه، بحرین و تعطیلی هیات اسرائیل در قطر منجر شد.

بر اساس این گزارش، این هیات در ۱۳ ژوئیه ۲۰۰۹ و تحت عنوان یک شرکت صوری به نام مرکز توسعه بین المللی ثبت شده است اگرچه از آن زمان نام خود را تغییر داده و نام کنونی آن اکنون محرمانه است. در سوابق ثبت شده در بحرین این کپانی مسئول تامین بازاریابی، توسعه و خدمات سرمایه گذاری است و وبسایتش نیز به کمپانی‌های غربی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری‌هایی غیرنفتی در منطقه مشاوره می‌دهد. همچنین، این وبسایت یک شبکه قوی از قراردادهای بحرینی و منطقه‌ای است.

همچنین بر اساس تحقیقات صورت گرفته و منتشر شده از سوی آکسیوس، این کمپانی اگرچه کوچک است اما صدها توافق تجاری را با کمپانی‌های اسرائیلی در بحرین به دلیل فعالیت‌های این هیات داشته است.

بلافاصله پس از انتشار خبر روابط بین تل آویو و بحرین به صورت رسمی در روز یکشنبه، اسرائیل درخواست رسمی برای افتتاح سفارتش در منامه ارسال کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسراييل بحرين وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور هم فلسطین را به رسمیت شناخت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، کشور فلسطین توسط اکثر کشورهای عضو سازمان ملل به رسمیت شناخته شده است.

وزارت خارجه جامائیکا در بیانیه ای اعلام کرد: "دولت جامائیکا تصمیم گرفته است کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد".

وزیر امور خارجه این کشور، کامینا جانسون اسمیت اعلام کرد جامائیکا همچنان از راه حل دو کشوری برای "حل و فصل مناقشه" حمایت می کند. وی خاطرنشان کرد که جامائیکا از آتش بس در نوار غزه و آزادی گروگان های ربوده شده توسط جنبش فلسطینی حماس در ۷ اکتبر سال گذشته حمایت می کند.

مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۴۷، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.

کد خبر 847035 برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین جامائیکا

دیگر خبرها

  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فلیپین با خدمه‌های خود در کشتی‌ توقیفی MCS Arie
  • این کشور هم فلسطین را به رسمیت شناخت
  • طالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد
  • سفر یک هیات دیپلماتیک کره شمالی به ایران
  • دفتر حماس تا زمانی که برای میانجی‌گری با اسرائیل «مفید و مثبت» باشد در دوحه باقی می‌ماند
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • بازداشت دانشجویان دانشگاه «ییل» آمریکا به دلیل برپایی تجمع اعتراضی علیه اسرائیل