Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، شهلا کاظمی پور با بیان اینکه اغلب مهاجرت‌ها در کشور ما به دلیل کار و تحصیل و در قشر جوانان اتفاق می‌افتد ادامه داد: در سایر کشورهای در حال توسعه اگر جوانان مهاجرت کنند در نهایت به کشور مبدا باز می‌گردند و به کشور خود خدمت می‌کنند و باعث توسعه و پیشرفت می‌شوند اما در کشور ما یا افراد پس از مهاجرت باز نمی‌گردند و یا به دلیل حجم بالایی از مشکلات که بر سر راه بازگشتشان پیش می‌آید به سایر افراد مهاجرت کرده نیز توصیه می‌کنند که بارنگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جمعیت شناس معتقد است که در سایر کشورها افراد مهاجرت کرده پس از بازگشت جذب می‌شوند، از تخصص و مهارتشان استفاده می‌شود، میزان درآمد فرد ریسک پذیر نیست اما در کشور ما افراد پس از بازگشت حتی برای تدریس در دانشگاه و هیئت علمی شدن نیز با مشکل مواجه می‌شوند، همچنین برای اشتغال در بخش خصوصی و کار آزاد نیز به قدری تنگناهای متعدد برایش ایجاد می‌شود که از بازگشتش پشیمان می‌شود.

وی با بیان اینکه مهاجرت افراد بر روی جمعیت به قدری تاثیر می‌گذارد که نمی‌توان آن تعداد را با تبلیغ و ترویج زاد و ولد جایگزین کرد، ادامه داد: نکته مهم این است جمعیتی که اغلب از کشور ما به سایر کشورها مهاجرت می‌کند جمعیت متخصصی است که در جامعه مبدا درس خوانده، بزرگ شده و برای پرورشش در کشور مبداء هرینه شده است و اکنون با مهاجرتش جامعه مقصد از او بهره‌برداری می‌کند.

کاظمی پور در پایان به بیان مشکلاتی که منجر به مهاجرت قشر تحصیل کرده کشور شده است پرداخت و گفت: بحث ثبات اقتصادی در مهاجرت جوانان جامعه حرف اول را می زند، به خصوص در سالهای اخیر در کشور ما این مسئله بسیار نمود داشته است. همچنین امنیت اجتماعی و توسعه علمی دانشگاه ها مهم است؛ پس از انقلاب دانشگاه ها را بیشتر به طور کمی توسعه داده ایم تا کیفی و نتیجه آن را پس از فارغ التحصیل شدن جوانان می‌بینیم که جوان تحصیل کرده  پس از فارغ التحصیلی امکان استخدام شدن ندارد و درسی که خوانده است عملا به درد نمی‌خورد، بنابراین برای جلوگیری از مهاجرت بی‌بازگشت جوانان به سایر کشورها باید به این عوامل توجه کنیم.

منبع: ایسنا 

انتهای پیام/

کد خبر: 1078022 برچسب‌ها مهاجرت کاهش جمعیت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مهاجرت کاهش جمعیت کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس غیردولتی جاده‌صاف‌کن برای مهاجرت از کشور نباشند

رئیس فرهنگستان زبان گفت: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌‌خوانند اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند‌. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم  غلامعلی حداد عادل؛ رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر می‌دانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.

وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آنها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی می‌توانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانواده‌ها امکانات مالی دارند و می‌خواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفه‌جویی است و آموزش وپرورش می‌تواند هزینه آن را صرف دانش‌آموزان دیگر کند.

حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌‌خوانند اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند‌.

وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و 24 مدرسه در محروم‌ترین مناطق بلوچستان با 3 هزار دانش‌آموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانش‌آموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانش‌آموزان حیرت زده شدم.

حداد عادل گفت:  برای مدارس بلوچستان از دانشجویانی که در دانشکده حقوق شاگرد برتر بودند استفاده کردیم که به صورت هفتگی به آنجا رفته و تدریس کردند.

مدارس غیردولتی در مباحث تربیتی و پرورشی کنشگری داشته باشند

‌وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • انتقاد تند روزنامه جوان از القای دوقطبی «آقا و دفتر آقا»/تاثیر تجربه جنگ با عراق در مواجهه نظامی با اسراییل/نسل زد؛ خوش‌شانس یا بداقبال
  • تاثیر منفی سیاست های ارزی بر بازار سرمایه
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • صعود شاخص بورس به بالای دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد
  • مدارس غیردولتی جاده‌صاف‌کن برای مهاجرت از کشور نباشند
  • دانش‌آموزان در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند
  • افراد بومی در اولویت واگذاری زمین