Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره انواع انسولین و سیاست تأمین این دارو در کشور توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر کیانوش جهانپور در یک رشته توییت به تشریح شرایط تامین انسولین در کشور، تامین ارز آن، انواع مورد استفاده در ایران و... پرداخته و آورده است: همه انواع انسولین اعم از انسولین انسانی و انسولین آنالوگ به طور موثری قندخون را کاهش می‌دهند اما از لحاظ سهولت مصرف و پذیرش بیمار استفاده از انسولین‌های آنالوگ برتری نسبی دارد و روند مصرف آنها در همه دنیا با درجات مختلف رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انسولین آنالوگ که در افواه عامه بیشتر از آن به انسولین قلمی یاد می‌شود انواع مختلفی در برندهای مختلف در دنیا دارد. سرعت اثر هریک از این انسولین‌ها با یکدیگر متفاوت بوده و البته بیشتر افراد دیابتی برای کنترل بهتر قندخون حتی مجبور به استفاده بیش از یک نوع انسولین آنالوگ هستند.

وی در ادامه تاکید کرده است: پس انسولین‌ها به دو دسته انسانی و آنالوگ تقسیم‌بندی می‌شوند و از لحاظ تاثیر آن در بدن شامل 5 دسته خیلی سریع‌الاثر، سریع‌الاثر، کوتاه اثر، متوسط الاثر و طولانی اثر هستند و البته هرکدام از این‌ها و نیز انواع مخلوط توسط شرکت‌های مختلف با نام‌های تجاری متفاوت در دنیا تولید و مصرف می‌شوند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو همچنین می‌نویسد: اغلب انسولین‌های آنالوگ در بازار از یک وسیله به منظور تزریق آسان‌تر انسولین استفاده می‌کنند بنام قلم یا pen و انسولین‌های انسانی در بازار ایران اغلب بشکل ویال تولید می‌شوند، قلم انسولین صرفا وسیله تزریق انسولین است و دلیلی برای برتری مطلق انسولین موجود در آن نیست. شرکت‌های متعدد انسولین‌سازی از جمله نوونوردیسک، سانوفی، گان اند لی و الی لیلی و... با نام‌های لانتوس، نوورپید، لومیر، ساندوز، گلارژین، لیسپرو و آسپارت، هومالوگ و... از جمله انسولین‌هایی هستند که به صورت برند قلم انسولین یا نسخه‌های بیوسیمیلار در دنیا توزیع می‌شوند.

او در ادامه نوشته است: انسولین آنالوگ یا قلمی یکی از ارزبرترین داروها در ایران است، اطلاعات بدست آمده از کشورهای مختلف هم حاکیست معدودی از شرکت‌ها در ادامه شرایط شبه انحصاری سال‌های گذشته با سواستفاده از شرایط تحریم، سعی دارند انسولین‌های برند خود را با قیمت قبلی به بازار ایران عرضه کنند. حجم بالای مصرف، تعدد و تکثر برندها و نسخه‌های بیوسیمیلار انسولین آنالوگ در بازار جهانی و البته آغاز تولید برخی از این موارد در ایران، اقتضا می‌کند قیمت عرضه شده این محصولات در بازار دارویی ایران کاهش یابد و البته انحصار بازار به نفع مصرف کننده شکسته شده و قیمت‌ها متعادل و منطقی شود.

جهانپور تاکید کرده است: تخصیص ارز دولتی به واردات انسولین علی‌الظاهر قیمت ریالی آن را در مقایسه با کشورهای همجوار ارزان‌تر نشان می‌دهد اما تحقیقا قیمت برخی برندها با قیمت ارزی فعلی قابل قبول نیست. جالب آنکه خرید فوریتی این موارد حتی با واسطه از قیمت عرضه برخی شرکت‌ها برای ملت ایران ارزان‌تر است. سیاست تولید داخلی انسولین آنالوگ و نسخه‌های بیوسیمیلار در داخل کشور اگرچه سیاست محوری است اما تا زمان کفایت تولید داخل، قیمت منطقی و معروف و به روز هرکدام از این محصولات، غیرقابل گذشت است و البته در این مسیر، هیاهو و جنجال ویزیتورها و برخی علم فروشان را باید به جان خرید.

چه تفاوتی میان "انسولین قلمی" با ویالی وجود دارد؟توزیع انسولین قلمی با کد ملی با هدف جلوگیری از قاچاق معکوس

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت بهداشت و درمان وزارت بهداشت انسولین آنالوگ انسولین ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع میوه در میادین و بازار‌های میوه و تره‌‌بار

بر اساس اعلام سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، قیمت انواع میوه در میادین و بازار‌های میوه و تره بار به شرح ذیل است.

هرکیلوگرم آناناس طلایی ۱۲۰ هزار تومان
هرکیلوگرم به ۲۸ هزار تومان
هرکیلوگرم پاپایا (تولید داخل) ۷۰ هزار تومان
هرکیلوگرم پرتقال آبگیری ۱۳ هزار تومان
هرکیلوگرم پرتقال تامسون شمال ۲۲ هزار تومان
هرکیلوگرم پرتقال توسرخ ۲۵ هزار تومان
هرکیلوگرم توت فرنگی ۱۰۸ هزار تومان 
هرکیلوگرم خرما خارک خوشه‌ای ۴۸ هزار تومان
هرکیلوگرم خیار کوتاه بذر اصفهان مینی و خاردار ۱۸ هزارتومان
هرکیلوگرم خیار گلخانه‌ای ۲۰ هزار تومان
هرکیلوگرم زنجبیل تازه ۱۶۰ هزار تومان
هرکیلوگرم سیب زرد لبنان ۳۱ هزار تومان
هر کیلوگرم سیب قرمز لبنان ۳۱ هزار تومان
هرکیلوگرم گریپ فروت ۱۸ هزار تومان
هرکیلوگرم کیوی ۵۲ هزار تومان
هرکیلوگرم انواع طالبی ۱۸ هزار تومان
هرکیلوگرم لیموشیرین ۳۷ هزار تومان
هرکیلوگرم لیموترش ۳۵ هزار تومان
هرکیلوگرم ملون و خربزه ۱۶ هزار و ۸۰۰ تومان
هر کیلوگرم موز هر عدد بالای ۱۳۰ گرم ۶۷ هزار تومان
هرکیلوگرم موز هر عدد زیر ۱۳۰ گرم ۶۲ هزار تومان
هرکیلوگرم نارگیل ۶۲ هزار تومان
هرکیلوگرم نارنگی کینو ۳۵ هزار تومان
هر کیلوگرم هندوانه بالای ۴ کیلوگرم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان
هرکیلوگرم هندوانه زیر ۴ کیلوگرم ۸۵۰۰ تومان

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • قیمت شاهین در بازار امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اسلامی: ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اعلام قیمت انواع میوه در میادین و بازار‌های میوه و تره‌‌بار
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار تلگرامی بر قیمت کالاهای وارداتی تاثیر ندارد
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت‌سازی برای قاچاق