Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مهدی جمال در کارگروه گردشگری شهرستان گرمسار ، گفت:«انجام سرمایه گذاری  در غار نمکی گرمسار از تاکیدات دکتر مونسان است و اجرایی شدن آن نیاز  به حمایت تمام دستگاه های اجرایی مرتبط دارد.»

او با تاکید بر اینکه فرودگاه بلند پرواز ایوانکی می تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری گرمسار داشته باشد، افزود:«انجام پرواز تفریحی از ایوانکی به سایر نقاط از جمله قصر بهرام ، سمنان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از برنامه ها ست.»

جمال خواستار فعال شدن کانون ملی گردشگری و توجه ویژه به کارگروه مهر و میراث در گرمسار شد و گفت:«این کارگروه نقش موثری در رفع مشکلات دارد.»

مدیر کل میراث فرهنگی استان سمنان از برگزاری فم تور رسانه های موثر در گرمسار و پس از کاهش شیوع کرونا خبر داد.

او بیان کرد:«چهار پروژه مهم  از جمله مجموعه گردشگری سنتی، سفره خانه سنتی و ... در گرمسار در دست اجراست و موافقت اصولی ۱۴ پروژه صادر شده است.»

جمال بابیان اینکه تدوین طرح جامع گردشگری در مراحل پایانی است، گفت:«طرح گردشگری شهرستان ها در این طرح جامع دیده شده است.»

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان گرمسار نیز  گفت:«۷۰ اثر ثبتی در ایوانکی وجود دارد و بخشی از آثار داخل شهر هستند و مالک خصوصی دادند و در امر مرمت این آثار دچار مشکل هستیم.»

مهوش کمالی با اشاره به اینکه کاروانسرای ایوانکی توسط بخش خصوصی  در حال مرمت است، افزود:«سرمایه گذار بخش خصوصی متقاضی سرمایه گذاری در نمونه گردشگری بهورد است و این منطقه از قابلیت بالایی برای  سرمایه گذاری برخوردار است.»

او از مرمت جاده سنگفرش و کاروانسرای قصر بهرام خبر داد و گفت:  «هشت کارگاه صنایع دستی در گرمسار فعال است.»

فرماندار گرمسار نیز در این جلسه گفت:«گرمسار، ظرفیت های صنعتی، معدنی و کشاورزی و گردشگری قابل توجهی دارد.»

سعید متقی با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید اقدامات خوبی در حوزه های گردشگری و ...انجام شده است، افزود:«این دستاوردها زمینه ساز مهاجرت معکوس به شهرها را فراهم کرده است.»

در این جلسه پرونده های پروژه های سرمایه گذاری و فرصت های سرمایه گذاری در گرمسار بررسی شد.

کد خبر 1446318

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۴۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور در مراسم رونمایی ازقدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز گفت: پتانسیل‌های میراث فرهنگی در استان فارس بسیار بالاست و کمتر استانی از این پتاسیل برخوردار است. 

مصطفی ده پهلوان به بازدیدش از بافت تاریخی شیراز اشاره کرد و افزود: خوشبختانه مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حفاظت و مرمت و اجرای پروژه‌های گردشگری در بافت تاریخی شیراز همکاری‌های خوبی را با میراث فرهنگی داشتند که جای تقدیر دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس هم در این مراسم حضوربخش خصوصی و اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری در بافت تاریخی شیراز را نقطه عطفی برای توسعه گردشگری و حفاظت از آثار دانست.

محمد ثابت اقلیدی به ثبت ملی بافت مرکزی تاریخی شیراز و تاثیر آن بر حفظ آثار در این منطقه اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه بافت میانه تاریخی شیراز هم دارای آثارارزشمند و متعددی است که در نوع خود بی‌نظیر است از این‌رو جا دارد این منطقه نیز در فهرست ملی جای گیرد. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه محدودیت وسعت ملک در بافت تاریخی برای تبدیل به تاسیسات گردشگری برداشته شده است، افزود: یکی از رسالت‌ها و وظایف ما در حوزه میراث فرهنگی تسهیلگری با بهترین شرایط و ساده‌ترین شکل ممکن است تا مالکین بتوانند خانه‌های تاریخی خود را مرمت و به تاسیسات گردشگری و فرهنگی تبدیل کنند.

ثابت اقلیدی با بیان اینکه درحال حاضر تبدیل خانه‌های تاریخی به اقامتگاه‌های سنتی در بافت تاریخی شهر شیراز مرسوم شده است که تغییر کاربری دارای ضوابط خاصی است، گفت: یکی از ضوابط میراث فرهنگی برای تاسیس اقامتگاه‌های سنتی حداقل متراژ ۱۵۰متر تعیین شده است که اخیرا با مذاکره و مکاتباتی که با وزارتخانه انجام شده است و اهمیت و ارزشمندی بافت تاریخی برای کمک به سرمایه‌گذاران و مالکین خانه‌ها محدودیت وسعت برای پروژه‌های مذکور برداشته شده است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس بیان کرد: بی‌شک این اقدام تاثیر بسزایی در روند توسعه گردشگری و سرمایه‌گذاری در بافت تاریخی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • به زودی، بهره برداری از قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین+ فیلم
  • فعالیت شبانه‌روزی در پروژه پارک آبی و آکواریوم
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد