Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: همه مجوزهای محیط‌زیستی پروژه‌ها را که سازمان محیط‌زیست صادر می‌کند دو ساله است و پس از مدت باطل می‌شوند.

به گزارش «انرژی امروز» مسعود تجریشی در گفت وگو با ایرنا افزود: سالانه تعداد زیادی درخواست اجرای پروژه ها با هدف دریافت مجوز زیست محیطی به سازمان محیط زیست ارسال می شود که کارشناسان سازمان بعد از بررسی و در نظر گرفتن جنبه های مختلف زیست محیطی منطقه نسبت به صدور و یا عدم صدور مجوز آن اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بطور قطع اجرای هر پروژه ای بسته به وسعت ابعاد در مقایس محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی بر روی محیط زیست تاثیر خواهد گذاشت، از این رو مجریان طرح ها ملزم به رعایت و پیروی از مجموعه ای قوانین و استانداردهای زیست محیطی در محیط های مختلف مانند هوا، صوت، آب، خاک و رسوبات هستند که این استانداردها توسط سازمان حفاظت محیط زیست و با هماهنگی و همکاری ارگان های وابسته تدوین و به تصویب شورای عالی محیط زیست رسیده است.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: بنابراین مجوز محیط زیستی پروژه ها را سازمان محیط زیست صادر می کند که اعتبار آنها دو ساله است چون ممکن است بعد از دو سال شرایط در منطقه مورد نظر اجرای پروژه تغییر کند و اجرای پروژه مورد نظر به صلاح نباشد از این رو آن مجوز باطل می شود و فرد یا نهاد متقاضی باید دوباره اقدام کند و بررسی ها مجدد انجام شود.

وی گفت: بر این اساس هفته گذشته مجوز انتقال آب ونک – سولگان را باطل کردیم چون بعد از گذشت دو سال اقدامی در راستای اجرای آن انجام نشده بود، مانند این پروژه های زیاد دیگری وجود دارد مانند پروژه انتقال آب خزر به سمنان که مجوز زیست محیطی آن سال گذشته صادر شد اما تاکنون اقدامی برای اجرای آن صورت نگرفته است و اگر دو سال معطل بماند مجوز آن باطل می شود، البته این پروژه بسیار بزرگ و هزینه بر است و از ابتدا هم قرار بود برای اجرای آن سرمایه گذار خصوصی پیدا شود و قرار نبود که با پول دولت اجرا شود.

تجریشی اظهار داشت: این قانون شامل همه پروژه ها از جمله گردشگری و معدنکاوی می شود و بر اساس آن هیچ پروژه ای بدون داشتن مجوز زیست محیطی اجازه اجرا ندارد و باید هم در مدت زمان دو سال که مجوز آن اعتبار دارد اقدام کند در غیر اینصورت باز هم اجازه فعالیت نخواهد داشت.

برچسب هاسازمان حفاظت محیط زیست مسعود تجریشی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست مسعود تجریشی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو سازمان حفاظت محیط زیست زیست محیطی زیست محیط پروژه ها دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ مدیر حفاظت محیط زیست رودسر، با اشاره به اینکه رفع معضلات زیست محیطی نیاز به فرهنگ سازی و آگاهی بخشی دارد افزود: همزمان با هفته زمین پاک، ۸ هزار فیلتر سیگار معادل (۱۰ کیلوگرم)، از بوستان ملت رودسر جمع آوری شد.  رحمان پورحسین با اشاره به اینکه این اقدام زیست محیطی با مشارکت گروه‌های مردم نهاد و جمعی از دانش آموزان انجام شده گفت: رها کردن ته مانده‌های سیگار، در محیط زیست به دلیل داشتن سموم بالا، آسیب جدی برای محیط زیست است.  وی با اشاره به اینکه هر یک ته سیگار هزار لیتر آب آشامیدنی سالم را آلوده می‌کند افزود: ته سیگار پسماندی است که باعث تولید مواد سرطان زا، آلودگی خاک، آب و حیات وحش می‌شود، هر ته سیگاه می‌تواند در یک لیتر آب در مدت ۴ روز نیمی باعث تلف شدن ماهیان درون آب باشد.

دیگر خبرها

  • ماموریت مجلس به سازمان محیط زیست برای رفع مشکلات زیستی
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی/ تدوین کتاب برای آشنایی دانش‌آموزان با محیط زیست
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی
  • پروژه‌های عمرانی و صنعتی باید پیوست محیط زیستی داشته باشند