Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد ترحمی گفت: بارزسی‌ها را تشدید کرده‌ایم و تیم‌های بازرسی و نظارت ما به شدت فعال هستند، به طوری که روزانه بین 40 تا 50 مورد از اصناف پلمپ می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، احمد ترحمی جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در چهار حوزه اطلاع‌رسانی، پیشگیری، درمان و حوزه نظارت و بازرسی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استفاده از ماسک از زمانی که فرد از منزل خارج می‌شود تا زمانی که به منزل برمی‌گردد، شستن مرتب دست‌ها و پرهیز از هرگونه تجمع و مسافرت، سه راه‌حل اصلی پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا است.

جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار داشت: در استان یزد از مرحله ابتلا تا مرحله پایان درمان بیماران کرونایی، ما هیچ‌گونه کوتاهی نکردیم و همه امکانات را در اختیار بیماران گذاشته‌ایم البته این وظیفه ما است، اما وظیفه مردم هم این است که دستورالعمل‌ها را رعایت کنند.

ترحمی خاطرنشان کرد: با هدف پیشگیری از کرونا و جهت جلوگیری از رفت وآمد بیشتر، با اداره پست قرارداد بستیم که جواب همه آزمایشگاه‌ها توسط پست تحویل داده شود و دیگر نیازی نباشد که مردم برای دریافت پاسخ آزمایش به آزمایشگاه مراجعه کنند که این خود بخشی از تلاش برای قطع زنجیره ابتلا است.

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان جهت مقابله با کرونا عنوان کرد: طی هفت ماه گذشته که ما در حال مبارزه با ویروس کرونا هستیم بیش از 700 نفر از کادر درمان استان یزد به کرونا مبتلا شده‌اند.

 

تعطیلی روزانه 50 واحد صنفی متخلف در یزد

معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد تأکید کرد: در موج اول شیوع ویروس کرونا در اسفند و فروردین، تعداد افراد مبتلا به کرونا که در بیمارستان‌های یزد بستری شدند، هیچ‌گاه به 500 نفر نرسید اما امروز شرایطی به جایی رسیده که نزدیک به 700 بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها استان یزد بستری هستند که این بخاطر بی‌توجهی و عدم رعایت توسط مردم است.

ترحمی تصریح کرد: ما در استان یزد در زمینه درمان بیماران مشکل امکانات نداریم نه اینکه کمبود نباشد کمبود هست اما تلاش کرده‌ایم به هر نحو امکانات تأمین شود.

وی یادآور شد: طی دو هفته گذشته بارزسی‌ها را تشدید کرده‌ایم و تیم‌های بازرسی و نظارت ما به شدت فعال هستند، به طوری که روزانه بین 40 تا 50 مورد از اصناف پلمپ می‌شوند و در بین اصناف پلمپ شده هم پمپ بنزین، بانک، دفتر پیشخوان دولت، رستوران، سوپرمارکت، مغازه فروش پوشاک و امثالهم وجود دارد.

جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا پیرامون حضور تورهای گردشگری در اوج روزهای کرونایی در استان یزد و عدم رعایت دستورالعمل‌ها توسط آن‌ها گفت: هر کسی که تخلف کند باید با او برخورد شود چه تور گردشگری باشد چه جای دیگر. البته ما در اعمال محدودیت‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم و هر جا را که محدود می‌کنیم عده‌ای اعلام نارضایتی می‌کنند.

ترحمی پیرامون آمار اعلامی مبتلایان و فوتی‌ها کرونا اضافه کرد: آماری که ما اعلام می‌کنیم صحیح ترین و دقیق ترین آمار بر اساس دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی است است و دلیلی نداریم که بخواهیم آمارها را کتمان کنیم؛ اگر کشورهای دیگر آمار را مخفی می‌کنند اما ما آمار را شفاف و دقیق اعلام می‌کنیم.

وی اظهار داشت: طبق دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی هر بیماری که پی سی آر او مثبت باشد و فوت کند به عنوان فوتی کرونایی محسوب می‌شود و آمار فوتی که ما اعلام می‌کنیم هم بر همین اساس است.

ترحمی افزود: ما به عنوان مسئولین مقابله با کرونا در استان باید شرایط بحرانی‌تر را هم پیش‌بینی کنیم و برای آن آمادگی داشته باشیم بر همین اساس برای ایجاد بیمارستان صحرایی هم آمادگی داریم و در حال برنامه‌ریزی هستیم و اگر تعداد بیماران مبتلا به کرونا زیاد شود مجبوریم که آن‌ها را در بیمارستان صحرایی بستری کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: پیشگیری و مقابله با کرونا دستورالعمل ها استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین ضمن تأکید بر اهمیت امر پیشگیری در حوزه اعتیاد، تصریح کرد: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبودهای زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلأ در حوزه زیرساخت را جبران کنیم.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی است و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای مواد مخدر می‌توانند بر مأموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند، مأموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

وی تصریح کرد: تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که ما نیز برای مقابله و پیشگیری از آن‌ها باید به‌روز شویم و به نسبت آن باید آرایش بگیریم و اقدامات مبتنی بر تحول به روز باشد.

معاون استاندار بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی مشکل باشد کل کار زیر سوال می‌رود، در حوزه مواد مخدر ۵ کمیته شورای مقابله با مواد مخدر نیز با همین هدف شکل گرفته است، همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند؛ در حال حاضر هماهنگی خوبی بین دستگاه قضائی، امنیتی و اجتماعی در استان وجود دارد و باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.

وی تصریح کرد: ناهماهنگی در سطوح مختلف سبب می‌شود کار پیش نرود، ۲۵ سمن فعال در حوزه مواد مخدر در سطح استان داریم که با هدف‌گذاری صحیح می‌توانیم افزایش ۱۰۰ درصدی در این حوزه داشته باشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد نگران کننده و هشدار دهنده است، بنابراین باید اقدامات فرهنگی و آموزشی را جدی‌تر پیگیری کرد، از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد باشیم.

کد خبر 6087267

دیگر خبرها

  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • پلمب هر ١١ روز یک واحد صنفی مشاور املاک و خودرو متخلف در کرمان
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان
  • توسعه امکانات پزشکی در استان ایلام استمرار داشته باشد
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • معرفی ۴ فروشگاه لوازم کشاورزی متخلف به تعزیرات حکومتی در جیرفت